Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 243388027
Pune in vanzare un produs ca acesta

RARITARE BRANDY FABBRI ANTICA RISERVA SPECIALE, Cc. 750 GR. 40 distillat 1962

Livrare gratuita la comenzile de 2500 lei
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
  Livrare gratuita curier cu Garantia de Livrare Detalii
Estimat livrare:
Joi, 2 Mai.
Cantitate:
Pret:
785,00 Lei
Primesti 785 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Fără garanție
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

-RARITARE BRANDY FABBRI ANTICA RISERVA SPECIALE, 16 ANI E 4 LUNE Cc. 750 GR. 40 distillat 1962

vin distillat in ANU 1962 STICLA 1979 

UNA BOTTIGLIA CONTIENE 88 PRODOTTI

BOTTIGLIA di BRANDY-COGNAC-OLD COLLEZIONE

BREVE STORIA DELLA DISTILLERIA PILLA SPA Nello stesso periodo è uscita La Pilla, fondata nel 1918, di Castel Maggiore (Bologna), una delle prime bottiglie che ho trovato risalente agli anni '60 e che portava il nome completo di Oro Pilla fino al 1977 OP, OTHERS TIPI DI OP Brandy, l'etichetta che ritorna sullo scudo,, OP Export Brandy, con etichetta inglese e italiana, sul mercato italiano arriva Special Reserve Brandi OP, per l'exportación si aggiunge OP Export 8 anni. Infine, il Gran Riserva OP invecchiato 12 anni e oltre riporta sul retro dell'etichetta il certificato di garanzia rilasciato dall'UTIF di Bologna . Oro Pilla ha una gradazione alcolica costante di 40 gradi,

INFINE, NEL 1960, IL PIÙ BELLO BICCHIERE OP, CHIAMATO OROLOGIO, FU DEPOSITATO ALL'UFFICIO BREVETTI PER LA USA FORMA ROTONDO, con la versione in vetro normale e in vetro gilato.- numero foto. 3 in vetro tondo, brevettato

În primul rând este bine să precizăm că denumirea de coniac este de origine olandeză și derivă din „brandewijn”, care înseamnă „vin ars”. Prin urmare, este o lichior care se naște din sucul, pulpa sau coaja unui fruct. S-a născut în secolele VII - VIII după Hristos, de către alchimiștii arabi, care l-au folosit ca medicament. Difuzarea sa în Europa a fost posibilă datorită Spaniei și Irlandei. Se caracterizează printr-un conținut de alcool de 40 de grade.

Se caracterizează prin îmbătrânire în butoaie de stejar sau prin metoda „criaderas y soleras”. Această metodă implică umplerea butoaielor de stejar care sunt dispuse în rânduri suprapuse. Începeți întotdeauna și numai prin umplerea celor din partea de sus: după un an, o parte din conținut este turnată în butoaiele de mai jos, în timp ce cele superioare vor primi un brandy nou. În acest fel, vinul pe care îl obținem la baza acestui aranjament nu este doar gata pentru a fi consumat, dar mai presus de toate va prezenta arome și arome deosebite, date tocmai de amestecul continuu.

Distilarea are loc în două momente, motiv pentru care vorbim de distilarea dublă, care are loc în albiuri de cupru discontinue; prima distilare, numită „broullis”, produce un lichid de aproximativ 28 ° în timp ce a doua, „bonnechauffe” duce la un produs cu un procent de alcool în volum egal cu 72%.

Există trei etape ale îmbătrânirii:
absorbţie
digestie
oxidare
coniac În timpul primei faze a îmbătrânirii, coniacul absoarbe fenolii ligninei de pe doage, care dau culoarea particulară a coniacului: în această fază se folosesc butoaie noi, adică acele recipiente utilizate de trei ori și timp de opt luni la rând.
Această fază, numită extracție, eliberează săruri minerale de pe doage.
După extracție, care durează între opt și doisprezece luni, coniacul este decantat în butoaie mai vechi pentru faza de digestie, care durează între doi și cinci ani.
Oxidarea taninelor conferă fixarea culorii, în timp ce contactul cu lemnul îmbătrânit conferă cognacului senzații senzoriale complexe: în ceea ce privește culoarea, trebuie specificat faptul că introducerea caramelului până la 0,5% cu singurul scop de a face culoarea lichidului mai vie.
În a treia fază, are loc oxidarea, îmbătrânirea reală, ceea ce face ca distilatul să fie complex și interesant.
Această fază poate dura zeci de ani, timp în care Cognacul continuă să îmbătrânească: transformarea este întreruptă de fapt numai când are loc îmbutelierea.

Cu toate acestea, nu este posibil să îmbătrânești un coniac mai mult de 60 de ani: acest fapt se datorează schimbului natural și binevoitor de oxigen cu exteriorul, care determină o evaporare volumetrică de 2/3%.

In realtà il cognac diventa così solo in fase di assemblaggio, quando viene ridotto con acqua distillata che porta la gradazione alcolica tra il 38% e il 42% in volume: ricorderete che il brandy contenuto nelle bottiglie ha un volume compreso tra 70 % e 72% Inglese: Very Superior Old Pale (stravecchio superiore giallo-paglierino); brandy o brandy invecchiato danno 18 o 25 anni. Inglese: molto molto superiore vecchio pallido grappa o brandy invecchiato dare 25 o 40 anni.

le bottiglie danno la raccolta

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Periam

  • - Prin curier cu Garantia de Livrare - livrare gratuita in max. 2 zile lucratoare Garantia de Livrare

In Romania:

  • - Prin curier cu Garantia de Livrare - livrare gratuita in max. 2 zile lucratoare Garantia de Livrare

PLATA

  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
RARITARE BRANDY FABBRI ANTICA RISERVA SPECIALE, Cc. 750 GR. 40 distillat 1962
CUMPARA
Pret curent:
78500 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review