RARITATE - B 34 -vin ROSU LA FIOLE DU PAPE CHATEAUNEUF DU PAPE
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
- RARITATE - B 34 -vin ROSU LA FIOLE DU PAPE CHATEAUNEUF DU PAPE
Guarda le immagini per vedere il livello di riempimento, le condizioni della capsula e dell'etichetta. Nota i danni e l'usura del vetro.
*LE BOTTIGLIE SONO OGGETTI D'EPOCA, PER QUALI NON È POSSIBILE DETERMINARE LO STATO DEL TAPPO CHE LE Ravviva, PER QUESTO MOTIVO SE IL CONTENUTO VIENE PERDUTO DURANTE LA SPEDIZIONE, NON DEVE CONSIDERARSI UN TAPPO ROTTO O DIFETTO DELLE BOTTIGLIE. *
Guarda le immagini per vedere il livello di riempimento, le condizioni della capsula e dell'etichetta. Nota i danni e l'usura del vetro.
La bottiglia al momento della spedizione è esattamente come nelle foto, il tappo è a posto, non galleggia nel liquido del contenuto e non perde nulla del contenuto. Anche se ci prendiamo cura di imballare le bottiglie in modo sicuro, non possiamo garantire che i vecchi tappi e chiusure non perdano durante la spedizione.
Per i vini rossi l'eventuale formazione di depositi in bottiglia non costituisce alterazione del prodotto, ma è indice di lungo invecchiamento naturale e quindi garanzia di bontà e genuinità. Si consiglia quindi di versare leggermente il vino dopo aver portato la bottiglia a temperatura ambiente e di aprirla qualche ora prima per la sua ossigenazione.
Quando il deposito si deposita completamente sul fondo della bottiglia, il vino rosso perde il suo colore naturale e, come già scritto, non è più garantito il suo utilizzo alimentare (il vino è considerato un alimento, non una bevanda), ma solo come bottiglia decorativa e da collezione.
Cumpararea vinurilor ofera oportunitatea de a obtine vinuti bune in drum spre maturitare si a celor cara se gasesc mai rar, vreodata in activitatea de vanzare cu amanuntul.
Cu toate acestea, merita mentionat faptul ca vinul continua sa imbatraneasca in sticla si va disparea in cele di urma - pentru unele vinuri acest lucru ar putea fi 5 ani, pentru altii peste 100 de ani.
Desigur, retineti acest lucru, atunci cand doriti sa cumparati o sticla de vin vechi, acest risc poate fi atenuat prin revizuirea rapoartelor vintage disponibile pe internet, recenzii critice si impunand asteptari realiste.
Recompensa unui vin bun la varful sau absolut de maturitate, care ofera o gama completa de arome primare, secundare si tertiare, ar trebui sa fie suficient de semnficaticativa pentru a nega dezamagirea ocazionale.
Astfel, daca riscul/rentabilitatea/ sunt considerate favorabile, veti avea o selectie placuta de vinuri in deferitele etape de maturitate disponibile in account nostru.
STICLA CU VIN VECHI DE COLECTIE
-Această sticlă este vândut ca un ARTICOL collectible. Potabilitatea CONȚINUTULUI NU ESTE GARANTATA.
-LA BOTTIGLIA È VENDUTA IN QUANTO OGGETTO DA COLLEZIONE. NON È GARANTITA LA BEVIBILITÀ DEL CONTENUTO.
-THIS BOTTLE IS SOLD AS A COLLECTIBLE ITEM. THE DRINKABILITY OF THE CONTENT IS NOT GUARANTEED.
Pentru vinurile roșii, orice formare de depozit în sticlă nu constituie o modificare a produsului, ci este o indicație a îmbătrânirii naturale îndelungate și, prin urmare, o garanție a bunătății și autenticității. Prin urmare, este recomandabil să turnați vinul ușor după ce ați adus sticla la temperatura camerei și să fiți deschis cu câteva ore înainte pentru oxigenarea acestuia.
atunci când depozitul este complet depus pe fundul sticlei, vinul roșu își pierde culoarea naturală și, așa cum este scris deja, nu mai este garantată utilizarea sa pentru baut (vinul este considerat un aliment), ci doar ca o sticlă decorative și de colecție.
vinuri vechi de mai mult de 30 de ani înainte de deschiderea acestora trebuie să respecte anumite reguli
1 - Sticla trebuie să stea nemiscata cu dopu in sus cu cel puțin 24 de ore
2 - ar trebui să fie deschise cu câteva ore înainte de a consuma
3 - să le deschidă pentru a utiliza o pârghie pentru capace cu aer, deoarece dopul tinde să rupă cu ajutorul unui levier opritori spiralate
4 - odată deschis, ar trebui să fie varsata ușor, fără a face mișcări bruște a sticlei pentru a preveni orice depunere , până la 4/5 din conținutul într-un decantor pentru a obține aer vinului
5 vin roșu ar trebui să fie servit la temperatura camerei, vinul alb, în mod normal, la temperatura normală a frigiderului, eventual pe fiecare flacon este recomandat temperatura potrivita pentru a se bucure de ea la cele mai bune.
Cumpărarea vinurilor oferă oportunitatea de a obține vinuri bune în drum spre maturitate și a celor care se găsesc mai rar, dacă vreodată, în activitatea de vânzare cu amănuntul.
Cu toate acestea, merită menționat faptul că vinul continuă să îmbătrânească în sticlă și va dispărea în cele din urmă - pentru unele vinuri acest lucru ar putea avea 5 ani, pentru alții peste 100 de ani
Desigur, rețineți acest lucru, atunci când doriți să cumpărați o sticlă de vin vechi, acest risc poate fi atenuat prin revizuirea rapoartelor vintage disponibile pe internet, recenzii critice și impunând așteptări realiste. Recompensa unui vin bun la vârful său absolut de maturitate, care oferă o gamă completă de arome primare, secundare și terțiare, ar trebui să fie suficient de semnificativă pentru a nega dezamăgirea ocazională.
Astfel, dacă riscul / rentabilitatea / cântarul sunt considerate favorabile, veți avea o selecție plăcută de vinuri în diferitele etape de maturitate disponibile în contul nostru.
Istoria vinului în Italia
În cele mai vechi timpuri orașului nostru i s-a dat numele de
Enotria tellus, adică țara vinului. Fiecare italian devine cetățean
al Enotriei când se naște și este un prieten natural al vinului,
acest lucru nu corespunde unui viciu, ci unei arte. Istoria
viticulturii italiene datează din jurul anului 1000 î.Hr. când
grecii au cucerit bazinul mediteranean: în timpul campaniilor lor
de colonizare au introdus cultivarea viței de vie în țara noastră,
mai întâi în Sicilia și Calabria unde au apărut primele baze
comerciale grecești și apoi s-au răspândit treptat spre nord. În
secolul al VII-lea î.Hr. de fapt, dovezile etrusce arată că în
Toscana de astăzi a fost produs și comercializat vin. Când în
secolul al III-lea î.Hr. Hanibal lupta împotriva Romei, tot sudul
Italiei era cultivat cu viță de vie. În timpul Imperiului Roman,
cultivarea viței de vie s-a răspândit în nordul Italiei și în
teritoriile de dincolo de Alpi. Odată cu invaziile barbare,
viticultura a suferit un declin rapid și apoi a înflorit mulți ani
mai târziu în secolul al XIII-lea și mai ales în Renaștere. După
această perioadă foarte înfloritoare pentru lumea vinului (de fapt
au fost fondate vinicole celebre încă existente astăzi),
viticultura din secolul al XVI-lea a cunoscut din nou un colaps
coroborat cu declinul familiei Medici când Italia a căzut sub
dominația spaniol-habsburgică. Revoltele politice din secolul al
XIX-lea au permis renașterea acestuia, dar numai până în a doua
jumătate a secolului al XIX-lea: în acest moment catastrofa
filoxerei datează din urmă. Cele două războaie mondiale care au
provocat o adevărată distrugere a podgoriilor au agravat și ele
această situație, care era deja dramatică în sine. De atunci, vinul
italian a prezentat primele semne de recuperare abia în jurul
anului 1970. În ultimii treizeci și cinci de ani, vinurile și
viticultura italiene au suferit schimbări mai radicale decât în
ultimele trei secole. Culturile mixte care au văzut vițele crescute
împreună cu măslini și pomi fructiferi au dispărut și multe lucruri
s-au schimbat și în pivniță, deosebit de importantă a fost
introducerea controlului temperaturii în timpul fermentării, ceea
ce a deschis noi orizonturi calitative pentru vinurile italiene.
Modernizarea viticulturii și a vinificației a dus la o îmbunătățire
calitativă neașteptată care a început în Toscana la sfârșitul
anilor 1960 și s-a răspândit mai întâi în Friuli și Piemont și apoi
a atins toate regiunile peninsulei.
Italia este în prezent cel mai mare producător de vin din lume, cu
o producție medie anuală de 60 de milioane de hectolitri. Pe de
altă parte, consumul intern scade. Cantitativ vorbind, majoritatea
vinului italian provine din Toscana, Piemont, Puglia, Sicilia,
Emilia Romagna și Veneto, regiuni unde există o producție
intensivă. Acestea sunt vinuri de masă obișnuite al căror destin
este achiziționarea de către marile companii europene ca amestec de
vinuri sau eliminarea din comerț ca surplus și apoi distilarea
conform directivelor UE. Pe lângă această situație, totuși, este
necesar să subliniem că, în ultimii ani și de către unele crame,
există o contra-tendință care vede extinderea suprafețelor
teritoriilor destinate cultivării viței de vie fine și, în
consecință, creșterea producției de vinuri o denumire de origine în
detrimentul producției rampante de vinuri de masă. Din 1980
vinurile DOC au crescut cu 19%, iar cantitatea de vin vândută în
sticle a crescut în același timp cu cea vândută direct în butoaie
sau în demijohns.
Pentru a înțelege mai bine lumea enologiei italiene, mi se pare
necesar să facem o trimitere rapidă la situația legislativă actuală
în ceea ce privește garanțiile oferite consumatorului cu privire la
originea și calitatea vinurilor și la ceea ce presupun aceste
reguli pentru antreprenori. viticultură. Legea care reglementează
în prezent clasificarea vinurilor italiene este Legea nr. 164 din
10 februarie 1992, care a introdus modificări substanțiale în ceea
ce privește vechile reglementări pe această temă. Sistemul legii
tinde spre „calitatea totală” prin mecanismul de clasificare a
piramidei care contemplă la bază „vinurile de masă” și apoi trece
la „vinurile cu indicație geografică tipică” prescurtată cu IGT,
pentru a ajunge în cele din urmă la VQPRD care sunt împărțite în
„vinuri cu denumire de origine controlată” sau vinuri D.O.C. și
„vinuri cu denumire de origine controlată și garantată” sau
D.O.C.G. Această lege garantează calitatea produsului și protejează
interesul consumatorului prin diferite puncte care sunt
îmbunătățirea denumirii geografice, disciplinele de producție mai
rigide și în creștere cu creșterea nivelului vinului în cadrul
piramidei, caracterul obligatoriu al controalelor.
chimico-organoleptic pentru VQPRD iar pentru vinurile exportate. În
general, legea este foarte strictă și sancțiunile au fost
înăsprite. Acesta este motivul pentru care unii producători, care
nu doresc sau nu pot respecta legislația, își declasifică D.O.C. la
vinurile I.G.T. dar aproape întotdeauna vinuri de mare calitate,
uneori mai bune decât nobilul D.O.C. sau
D.O.C.G
Ciao, hai appena acquistato da Robavecchia. Sei il migliore! :) IMPORTANTE! Se fossi soddisfatto del prodotto che hai acquistato da noi e del modo in cui sei stato trattato, ci aiuterebbe se potessi darci una valutazione positiva e il punteggio massimo, 5 stelle, per ciascuno dei 4 criteri visualizzati dal sistema Okazii. Se non sei soddisfatto del prodotto ordinato o della sua qualità, ti preghiamo di contattarci telefonicamente o via e-mail e GARANTIAMO UNA SOLUZIONE POSITIVA DELLA SITUAZIONE. Grazie e vi aspettiamo! Robavecchia".
Ciao, ho una valutazione negativa e un problema con un acquirente.
Ho contattato telefonicamente e via email questo acquirente, gli ho proposto di restituirmi le bottiglie con rimborso come scritto sul buono, non accetta, vuole prima la restituzione dei soldi e i soldi della spedizione, poi ci manda le bottiglie vuote con il motivo che si sono rovesciati sul tavolo.
Le bottiglie vengono vendute come oggetto da collezione e senza garanzia.
Fatto accettato dall'acquirente.
Di seguito allego le direttive europee a tutela dei consumatori.
Direttiva 199/44/CE - Parlamento Europeo del 25 maggio/1999
Arte. 1 paragrafo E
annullamento della garanzia
se non soddisfa le condizioni pubblicitarie
Arte. 2 comma C
sono idonei all'uso quando vengono utilizzati beni dello stesso tipo
(vini da collezione)
Arte. 3 paragrafo 3
il consumatore era consapevole del difetto e non poteva ignorare questo fatto
(I vini da collezione di 50 anni sono vini da collezione e non da bere.)
Arte. 7
il prodotto in conformità con i termini contrattuali
- Tutte le foto pubblicate e la descrizione dettagliata
- scritto senza garanzia
- i prodotti alimentari aperti non vengono restituiti (il vino è un business alimentare)
- le parti hanno accettato i termini del contratto (vendite occasionali)
Direttiva UE 2011/83 del 25 ottobre 2011
Arte. 16
paragrafo - E -
G
La fornitura di beni sigillati che non possono essere restituiti dopo essere stati aperti dagli acquirenti.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Periam
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - livrare gratuita in max. 2 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - livrare gratuita in max. 2 zile lucratoare
PLATA
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare