RARITATE -B 55 - VIN NARBUSTO, 8 ANI BUTOI, recoltare 1971 CL 72 gr 13 -
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
-
Priviți imaginile pentru a vedea nivelul de umplere, starea capsulei și a gheții. Evaluarea deteriorării și uzurii sticlei.
Sticla atunci când este expediată este exact ca în fotografii,
dopul este la loc - nu plutește în lichidul conținutului și nu
scurge niciunul din conținut. Deși ambalăm sticlele în siguranță,
nu putem garanta că dopurile vechi de plută vor fi, de asemenea,
închise și nu se vor pierde în timpul
transportului.
La cerere, putem adăuga încă o capsulă deasupra capacului original
pentru siguranță în transport.
Cumpărarea vinurilor oferă posibilitatea de a obține vinuri bune în stadiul de maturare și cele care se găsesc rar, dacă vreodată, în comerțul cu amănuntul.
Cu toate acestea, merită menționat faptul că vinul continuă să îmbătrânească în sticlă și va dispărea în cele din urmă - pentru unele vinuri acest lucru ar putea avea 5 ani, pentru alții peste 100 de ani
Desigur, rețineți acest lucru, atunci când doriți să cumpărați o sticlă de vin vechi, acest risc poate fi atenuat prin revizuirea rapoartelor vintage disponibile pe internet, recenzii critice și impunând așteptări realiste. Recompensa unui vin bun la vârful său absolut de maturitate, care oferă o gamă completă de arome primare, secundare și terțiare, ar trebui să fie suficient de semnificativă pentru a nega dezamăgirea ocazională.
Astfel, dacă riscul / rentabilitatea / cântarul sunt considerate favorabile, veți avea o selecție plăcută de vinuri în diferitele etape de maturitate disponibile în contul nostru.
LEGEND?: CULOARE CLEAR?: corpul vinului a degenerat, iar culoarea sa natural? s-a luminat NIVEL sc?zut: un proces de îmb?trânire defectuos a condus la intrarea oxigenului ?i sc?derea prin evaporarea nivelului normal al vinului în sticl? Un vin care are una dintre aceste dou? caracteristici din titlu are un risc mai mare de non-b?utur?. LEGENDA: CLEAR COLOR: corpul vinului a degenerat si culoarea sa naturala s-a deschis NIVEL JOS: un proces de invechire prost a dus la intrarea oxigenului si la scaderea prin evaporare a nivelului normal al vinului in sticla.aceste doua caracteristici prezinta un risc mai mare. de nepotabilitate.
-RARITATE -B 55 - VIN NARBUSTO, 8 ANI BUTOI, recoltare 1971 CL 72 gr 13 -
AZIENDA AGRICOLA CLASTIDIO - ANGELO BALLABIO, CASTEGGIO (PV) OLTREPO' PAVESE
STICLA CU VIN VECHI DE COLECTIE
-Această sticlă este vândut ca un ARTICOL collectible.
Potabilitatea CONȚINUTULUI NU ESTE GARANTATA.
-LA BOTTIGLIA È VENDUTA IN QUANTO OGGETTO DA COLLEZIONE. NON È
GARANTITA LA BEVIBILITÀ DEL CONTENUTO.
-THIS BOTTLE IS SOLD AS A COLLECTIBLE ITEM. THE DRINKABILITY OF THE
CONTENT IS NOT GUARANTEED.
vinuri vechi
de mai mult de 30 de ani înainte de deschiderea acestora trebuie să
respecte anumite reguli
1 - Sticla
trebuie să stea nemiscata cu dopu in sus cu cel puțin 24 de
ore
2 - ar
trebui să fie deschise cu câteva ore înainte de a
consuma
3 - să le
deschidă pentru a utiliza o pârghie pentru capace cu aer, deoarece
dopul tinde să rupă cu ajutorul unui levier opritori
spiralate
4 - odată
deschis, ar trebui să fie varsata ușor, fără a face mișcări bruște
a sticlei pentru a preveni orice depunere , până la 4/5 din
conținutul într-un decantor pentru a obține aer
vinului
5 vin roșu
ar trebui să fie servit la temperatura camerei, vinul alb, în mod
normal, la temperatura normală a frigiderului, eventual pe fiecare
flacon este recomandat temperatura potrivita pentru a se bucure de
ea la cele mai bune.
Cumpărarea vinurilor oferă oportunitatea de a obține vinuri bune în
drum spre maturitate și a celor care se găsesc mai rar, dacă
vreodată, în activitatea de vânzare cu
amănuntul.
Cu toate acestea, merită menționat faptul că vinul continuă să
îmbătrânească în sticlă și va dispărea în cele din urmă - pentru
unele vinuri acest lucru ar putea avea 5 ani, pentru alții peste
100 de ani
Desigur, rețineți acest lucru, atunci când doriți să cumpărați o
sticlă de vin vechi, acest risc poate fi atenuat prin revizuirea
rapoartelor vintage disponibile pe internet, recenzii critice și
impunând așteptări realiste. Recompensa unui vin bun la vârful său
absolut de maturitate, care oferă o gamă completă de arome primare,
secundare și terțiare, ar trebui să fie suficient de semnificativă
pentru a nega dezamăgirea ocazională.
Astfel, dacă riscul / rentabilitatea / cântarul sunt considerate
favorabile, veți avea o selecție plăcută de vinuri în diferitele
etape de maturitate disponibile în contul
nostru.
Salut tocmai ai cumparat de la Robavecchia. Esti cel mai tare! :) IMPORTANT ! Daca ai fost multumit de produsul cumparat de la noi si de modul in care ai fost tratat, ne-ar ajuta daca ne-ai putea acorda calificativ pozitiv si nota maxima, 5 stele, la fiecare dintre cele 4 criterii afisate de catre sistemul Okazii. In cazul in care aveti o nemultumire legata de produsul comandat sau de calitatea acestuia, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail si VA GARANTAM SOLUTIONAREA POZITIVA A SITUATIEI. Multumesc si te mai asteptam pe la noi! Robavecchia".
Buna ziua,am un calificativ negativ si o problema cu un cumparator.
Am contactat telefonic si email acest cumparator,i-am propus sa-mi restituie sticlele cu ramburs asa cum este scris pe okazii,acesta nu accepta,vrea intai banii restituiti si banii de transport,pe urma el ne trimite sticlele goale cu motivul ca s-au varsat pe masa.
Sticlele sunt vandute ca obiecte de colectie si fara garantie .
Fapt acceptat de cumparator.
Dedesupt atasez directivele europene pentru tutela consumatorilor.
Directiva
199/44 / CE - Parlamentul European din 25 mai /
1999
art.
1 paragraful E
anularea
garantiei
daca
nu îndeplineste conditiile de
publicitate
art.
2 paragraful C
sunt
potrivite pentru utilizare atunci când sunt utilizate marfuri de
acelasi tip
(vinuri
de colectie)
Arti.
3
comma
3
il consumatore era a conoscenza della
visione e non poteva ignorare questo
facto
(sono vini da collezione 50 anni sono
vini da collezione e non da
birra.)
Arti. 7
il prodotto secondo i termini
contrattuali
-
tutte le foto pubblicate sono descrizione
dettagliata
-
scritta senza
garanzia
-
e non si restituiscono prodotti alimentari aperti (la enoteca è
un'azienda
alimentare)
-
le parti hanno accettato i termini del contratto (vendite
occasionali)
Direttiva UE 2011/83 del 25 ottobre 2011
Arti.
16
comma - MI -
G
La fornitura di beni sigillati che non possono essere restituiti dopo l'apertura da parte dell'acquirente.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Periam
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 19.1 Lei in max. 2 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 19.1 Lei in max. 2 zile lucratoare
PLATA
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare