Numar articol: 228849383. Vezi produse asemanatoare.
Pune in
vanzare un produs ca acesta
Ravioli cu Branza Fondanta Vegana Bio 250 grame D'Angelo Pasta
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc
1 disponibil
Primesti 15 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile
Detalii
Plata:
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
RAVIOLI BIO CU
BRANZA FONDANTA VEGANA, 250 G D'ANGELO
PASTA
Paste proaspete din
gris de grau dur fara oua
Pentru 2-3
portii
Se obtin 450 g de
paste gatite
Vegetarian
Timp de preparare
12-15 minute
INGREDIENTE: aluat:
gris din grau dur*, apa, umplutura (40%): umplutura vegana*
(49% apa, grasime de cocos*, amidon din cartofi*, sare de mare,
agent de ingrosare: Agar-Agar*), Pesmet* (faina de grau*,
drojdie*), praz*, sare de mare, emulgator: lecitina* (din soia*),
piper*.
*= din culturi
certificate ecologic. Agricultura UE/
non-UE
POATE CONTINE URME
DE TELINA SI LAPTE.
PREPARARE
PASTE:
Puneti pastele in
2.5 litri de apa usor sarata (1 lingurita de sare per litru
de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin "al
dente".
SUGESTIE DE RETETA:
Ravioli cu umplutura vegana si sos cu legume-
ciuperci
INGREDIENTE: 250 g
Ravioli cu umplutura vegana , 1 lingurita sare de mare, 1/2 ceapa,
4 linguri de apa in care au fiert pastele, busuioc proaspat, 2
linguri de nuci de pin, 200 g de legume radacinoase, 400 g
rosii(din conserva), piper, 4 linguri de ulei de masline, 1
lingurita de oregano, 1 lingurita de hribi uscati,1 lingurita de
zahar din sfecla de zahar.
PREPARARE: Gatiti
pastele conform retetei. Intre timp spalati , curatati si taiati
legumele in bucati de 0,5 cm, apoi se prajesc in ulei pana devin
aurii.Se adauga pasta de rosii si se mesteca usor.Stingeti cu apa
de gatit. Adaugati rosiile, zaharul, sarea,
ciupercile, piperul, oregano si lasati la foc mic timp de 12
minute. Adaugati pastele gatite in sosul de legume
cu ciuperci si amestecati. Decorati cu nuci de pin si
busuioc.
CONDITII DE
PASTRARE: loc uscat si racoros, ferit de razele
soarelui.
TERMEN DE
VALABILITARE: a se vedea data inscriptionata pe
ambalaj.
PRODUCATOR: D'Angelo
Pasta GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE
MEDII: per 100 g
Valoare
energetica
1242 kJ / 294
kcal
Grasimi, din
care:
5,8
g
- acizi grasi
saturati
4,8
g
Carbohidrati, din
care:
52,0 g
- zaharuri
1,9 g
Proteine
7,7
g
Sare
1,6
g
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Ravioli cu Branza Fondanta Vegana Bio 250 grame D'Angelo Pasta