GHID PENTRU CONTROLUL ALIMENTELOR DE ORIGINE ANIMALA - Popa Gavrila, Popesu F.
Produse promovate din Carti industrie alimentara
48 oferte pentru AS - DR. POPA GAVRILA - CONTROLUL SANITAR-VETERINAR AL ALIMENTELOR
INTRODUCERE IN CONTROLUL SANITAR VETERINAR AL IGIENEI PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA - Ovidiu Rotaru,
Editura Ceres, București 1973, 292 pagini
Controlul alimentelor de origine animala - D. Popovici, I. Otel, G. Popa Ed. Agro-silvica,
-Dr.Med.Vet.Anatolie Eladi,Dr.Med.Vet.Mihai Craita -Editura Ceres -Anul 1979 -Pagini 455 -Tiraj 3950
INDRUMAROR PENTRU CONTROLUL ALIMENTELOR DE ORIGINE ANIMALA IN RETEAUA COMERCIALA Anatolie Eladi,
INDRUMATOR PENTRU CONTROLUL ALIMENTELOR DE ORIGINE ANIMALA IN RETEAUA COMERCIALA - Anatolie Eladi,
Controlul alimentelor de origine animala - D. Popovici / R3P5F Ed. CAgro silvica , 1962
Controlul alimentelor Iancu Gontea Data aparitie: 1956Limba: RomanaCoperta: Brosata (paperback)Numar
ANATOLIE ELADI - INDRUMATOR PENTRU CONTROLUL ALIMENTELOR DE ORIGINE ANIMALA IN RETEAUA
Indrumator pentru controlul alimentelor de origine animala in reteaua comerciala - Anatolie Eladi,
Editura: AGRO-SILVICA An aparitie: 1967 Nr. pagini: 479 Stare carte (cf. foto): Interior / Coperti
Apimondia - contine 125 pagini, in care sunt cuprinse retete culinare - mancaruri romanesti -
Buna ziua, va ofer spre achizitie obiect vechi ( Carte) din colectia personala. Nota: acest produs
Ciupericile in industria alimentara si arta culinara - Mitrita Bahrim Ed. Tehnica, Bucuresti, 1979,
Editura: Tehnica Anul apariției: 1992 Număr pagini: 288 Limba: română Dimensiuni:
Mihaela Radu - Analiza alimentelor de origine animala - metode fizico-chimice, aplicatii,
COPERTA BROSATA, UZUTA. INTERIOR IN STARE DESTUL DE BUNA (VEZI FOTO). EDITURA TEHNICA, 1961. 340
ed.didactica-1986/stare buna-ilustrata-261 pag. NU TRIMIT COLETE SUB 12 RON+COST LIVRARECARTI DIN
CONSERVAREA ALIMENTELOR PRIN FRIG - Gh. Faciu, I. Tampa - Editura Tehnica, 1961, 338 p.; tiraj: 1200
Editura: Tehnica Anul apariției: 1986 Număr pagini: 261 Limba: română Dimensiuni:
Cartea este in stare foarte buna si are 296 pag.
CARTEA ESTE IN STARE FOARTE BUNA, EDITURA CERES 1980, 373 PAGINI CU MULTE SCHITE SI DESENE, FORMAT
Stare:foarte bună Editura: Ceres Preț:50 de lei Trimit în tara prin posta sau curier La mai multe
stare foarte buna, putin rasfoita, 271 de pagini curate, fara sublinieri, notatii sau pete+o pagina
Producerea moderna a alimentelor fainoase - Niculae Niculescu / R4P2F Ed. Ceres , 1980 , 373 pagini
EDITURA ARTEMIS ANUL APARIȚIEI - 2004 NUMĂR PAGINI - 285 EDIȚIE: CARTONATĂ STAREA CĂRȚII - FOARTE
stare foarte buna, putin rafoita, 375 de pagini curate, fara sublinieri, notatii sau pete+ o pagina
Editura Ceres, 1981 Stare buna, 271 pagini.
Titlu: Tehnici De Pastrare A Alimentelor Prin Frig - Gheorghe Mihalca Autor(i): Dr. Ing. Gheorghe
EDITURA CERES , 1980 - COPERTILE CARTONATE (CU SUPRACOPERTA) - FORMAT DE MANUAL - FIGURI IN TEXT -
Editura: Tehnica Anul apariției: 1962 Număr pagini: 603 Limba: română Dimensiuni:
Pretul este FIX Prezentare: exact ca in imagine Coperta: cartonata cotor panzat Editura: Tehnica An
Titlu: Prepararea Dietetica A Alimentelor - Roda Visinescu Autor(i): Roda Visinescu Editura: Tehnica
57 - EDITURA TEHNICA, ANUL 1986, 262 PAGINI, STARE FOARTE BUNA
ENCICLOPEDIA ALIMENTELOR - Doina Lascu (traducere) - Editura All, 2008, 606 p.; coperta
PENTRU MAI MULTE ARTICOLE COMANDATE SE VA TRIMITE UN SINGUR COLET,DECI TAXELE DE LIVRARE SCAD
Stare:bună spre foarte bună Editura: Tehnica Preț:200 de lei pentru cele doua volume Trimit în tara
1971 373 pagini Editura Tehnica
ed. tehnica-1992-ilustratii alb-negru/vol/.1-stare fr. buna-431 pag. Livrarea este gratuita in
ed. didactica-1982-ilustrata/stare buna-136 pag. Livrarea este gratuita in cazul in care
-I.I.Moreinis -Editura De STAT Pentru Literatura Stiintifica -Anul 1954 -Pagini 293 -Tiraj 3000