PENTRU MAI MULTE ARTICOLE COMANDATE SE VA TRIMITE UN SINGUR COLET,DECI TAXELE DE LIVRARE SCAD
Produse promovate din Carti industrie alimentara
48 oferte pentru Lectii de Nomografie - Lascu Bal si Francisc Rado - Ed. Tehnica 1956 - 180 pag !
VEZI CARTI SIMILARE ___ BIOCHIMIA PRODUSELOR ALIMENTARE Autor: colectiv / I.C. Moraru, C. Banu, Br.
PENTRU MAI MULTE ARTICOLE COMANDATE SE VA TRIMITE UN SINGUR COLET,DECI TAXELE DE LIVRARE SCAD
VEZI CARTI SIMILARE ___ Home Sausage Making (Utilaje, Ingrediente, Tehnica, Retete) Circa 100 de
Ciupericile in industria alimentara si arta culinara - Mitrita Bahrim Ed. Tehnica, Bucuresti, 1979,
404 pagini cu numeroase desene, tabele, schițe și fotografii în text și în afară de text.
CARTEA COFETARULUI - R. P. Kenghis - Editura Tehnica, 1964, 180 p. Cartea este in stare buna;
ENCICLOPEDIA ALIMENTELOR - Doina Lascu (traducere) - Editura All, 2008, 606 p.; coperta
Valoarea alimentara, dietetica si terapeutica a produselor apicole / R1F Ed. Agro silvica , 1966 ,
Manual, Utilajul si tehnologia meseriei de mecanic in ind. alimentara / R3S Ed. Didactica , 1995
Lexicon - Indrumar pentru industria alimentara - I. Otel / R5P2F Ed. Tehnica , 1988 , 463 + 525
-I.I.Moreinis -Editura De STAT Pentru Literatura Stiintifica -Anul 1954 -Pagini 293 -Tiraj 3000
28 - EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA, ANUL 1978, 262 PAGINI, COPERTI CARTONATE, STARE FOARTE BUNA
TEHNOLOIA VINULUI/TEHNOLOGIA ALCOLULUI RAFINAT/TEHNOLOGIA MALTULUI SI A BERII/TEHNOLOGIA ULEIURILOR
COMPEDIU DE IGIENA ALIMENTARA - I. A. Banateanu - Editura Ceres, 1985, 302 p. Cartea este in stare
Pretul este FIX Prezentare: exact ca in imagine Coperta: Brosata Editura: Didactica si Pedagogica An
Prezentare: exact ca in imagine Editura: Tehnica An aparitie: 1981 Limba: Romana Coperta: Cartonata
Editura Cermaprint , 2009 Stare buna , 294 pagini , format mare.
Apare in 1985; are 343 pag; inclusiv primul ajutor
TEHNOLOGIA MALTULUI SIM A BERII/ TEHNOLOGIASPIRTULUI/ TEHNOLOGIA OBTINERII ULEIULUI ALIMENTAR SI A
Editura Ceres coperti brosate
CARTEA ESTE IN STARE BUNA (COPERTI MAI UZATE, PAGINI PUTIN INGALBENITE DE VREME. SUBLINIERI SUNT
CHIMIE GENERALA SI NOTIUNI DE CHIMIE ALIMENTARA - Iancu Aurelian - Editura de Stat Didactica si
CARTEA ESTE IN STARE FOARTE BUNA, EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA 1978, 350 PAGINI CU MULTE SCHITE
Titlu: Ciupercile In Industria Alimentara Si In Arta Culinara - Mitrita Bahrim Autor(i): Mitrita
ed. didactica-1982-ilustrata/stare buna-136 pag. Livrarea este gratuita in cazul in care
STARE IN GENERAL BUNA CD122
Editura: Didactica si Pedagogica Data aparitie: 1980 Limba: Romana Coperta: Cartonata (hardcover)
Editura Mirton, Timisoara, 2005.
Manualul tehnicianului din industria alimentara - vol. 1 D. Goldan Editura Tehnica,
AUTORI : I. TEODORESCU * R. ANTONIU EDITURA TEHNICA ANUL PUBLICARII: 1979 - 270 pag. PENTRU
STARE BUNA DIN FOTOGRAFIE CPES
28 - EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA, ANUL 1977, 366 PAGINI, COPERTI CARTONATE, STARE FOARTE
Autor(i): Eugen Holban Editura: Tehnica Din cuprins: Elemente statice folosite in EVOP Fundamentarea
SUPRACOPERTA CU UZURA. COPERTA CARTONATA SI INTERIOR IN STARE BUNA. EDITURA TEHNICA, 1979. 269
Editura tehnica coperti brosate stare buna
ed. tehnica-1992-ilustratii alb-negru/vol/.1-stare fr. buna-431 pag. Livrarea este gratuita in
MATERII PRIME FOLOSITE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ / IULIU BARBARIU / 1994 / MANUAL LICEE INDUSTRIE
Editura Tehnica, 1988, coperti cartonate, nr. pagini vol. 1 - 526, vol.2 - 464, total pagini - 990,
Autor: D. Goldan Titlu: Manualul tehnicianului din industria alimentara (volumul 2) Editura: Tehnica
CARTEA ESTE IN STARE FOARTE BUNA (PAGINI PUTIN INGALBENITE DE VREME), EDITURA TEHNICA 1982, 296
EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA , 1963 - COPERTILE CARTONATE - FORMAT : 20 x 14 cm - 332 PAGINI -
VEZI CARTI SIMILARE ___ ADAOSURI in INDUSTRIA ALIMENTARA Editura Cris Book Universal, 2001. Autor:
Autor Mitrita Bahrim Anul Aparitiei 1979 Editura Tehnica Format 14,5 x 20,5 cm Nr pagini 205
VEZI CARTI SIMILARE ___ Merceologie Alimentara de Ion Diaconescu 1998 Editura Eficient,
VEZI CARTI SIMILARE ___ Metode Oficiale de Analize Chimice I. Analize Alimentare (industie