Manual, Utilajul si tehnologia meseriei de mecanic in ind. alimentara / R3S Ed. Didactica , 1995
Produse promovate din Carti industrie alimentara
48 oferte pentru R. RIPEANU--UTILAJUL SI TEHNOLOGIA MORARITULUI
Editura: Didactica si Pedagogica Data aparitie: 1980 Limba: Romana Coperta: Cartonata (hardcover)
TEHNICA MORARITULUI - C. Molnar, A. Biedl - Institutul de Arte Grafice I.C. Frimu, 1949, 335
Editura: Didactica si Pedagogica Anul apariției: 1985 Număr pagini: 258 Limba: română Dimensiuni:
Utilajul si tehnologia prelucrarii carnii si laptelui de Octavian Pavel, Radu Ionescu, Ion Otel.
CARTEA ESTE IN STARE FOARTE BUNA, EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA 1978, 350 PAGINI CU MULTE SCHITE
28 - EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA, ANUL 1978, 262 PAGINI, COPERTI CARTONATE, STARE FOARTE BUNA
28 - EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA, ANUL 1977, 366 PAGINI, COPERTI CARTONATE, STARE FOARTE
Apimondia - contine 125 pagini, in care sunt cuprinse retete culinare - mancaruri romanesti -
Editura Tehnică An apariție 1965 Nr pagini 361 Coperta uzată Interiorul cărții stare bună
PENTRU MAI MULTE ARTICOLE COMANDATE SE VA TRIMITE UN SINGUR COLET,DECI TAXELE DE LIVRARE SCAD
Autor: A. Chirvasuta Titlu: Tehnologia culinara si tehnica servirii Editura: Didactica si Pedagogica
E D P 542 pag stare buna Rara S 1705
Utilajul tehnologic al fabricilor de paine, uz intern + 1 pliant / R3P5S Ed. Moscova ,
Ciupericile in industria alimentara si arta culinara - Mitrita Bahrim Ed. Tehnica, Bucuresti, 1979,
Lexicon - Indrumar pentru industria alimentara - I. Otel / R5P2F Ed. Tehnica , 1988 , 463 + 525
Valoarea alimentara, dietetica si terapeutica a produselor apicole / R1F Ed. Agro silvica , 1966 ,
Manualul tehnicianului din Industria Alimentara, 2 vol. / R5P3S Ed. Tehnica , 19857 , 460 + 659
Suveranitate, securitate si siguranta alimentara - Constantin Banu / R3P3F Ed. ASAB , 2007 , 725
COLECȚIE DE STANDARDE PENTRU INDUSTRIA MORĂRITULUI / VOL. II / 1989 / CENTRALA INDUSTRIALĂ DE
Stare:foarte bună, coperta cartonată Editura:Tehnica Preț:75 de lei Trimit în tara prin posta sau
TEHNOLOGIA RESTAURANTELOR *RESTAURANTE, BARURI, SNACK-URI,FAST-FOOD/R.NICOLESCU/ EDITURA INTER / 366
Tehnologia Restaurantelor - Radu Nicolescu / R2P4S Ed. Inter , 1998 , 365 pagini , uzura normala ,
Tehnologia produselor alimentare de protectie - Brad Sagal / R5P1S Editura Ceres
Tehnologia vinurilor spumante - L. Zugravu / R3P4F Ed. Tehnica , 1984 , 205 pagini , stare buna In
Tehnologia valorificarii subproduselor de abator - Sliveanu Virgil / R3P4F Ed. Didactica , 1967
Tehnologia produselor zaharoase - G. Nicolescu / R2P2F Ed. Tehnica , 1967 , 308 pagini , stare
CARTEA COFETARULUI - R. P. Kenghis - Editura Tehnica, 1964, 180 p. Cartea este in stare buna;
PENTRU MAI MULTE ARTICOLE COMANDATE SE VA TRIMITE UN SINGUR COLET,DECI TAXELE DE LIVRARE SCAD
Autor(i): Eugen Holban Editura: Tehnica Din cuprins: Elemente statice folosite in EVOP Fundamentarea
Editura tehnica coperti brosate stare buna
INDRUMAR PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA - Tehnologii, Operatii, Procese si Produse - Lexicon Volumul II
STARE IN GENERAL BUNA CD122
-I.I.Moreinis -Editura De STAT Pentru Literatura Stiintifica -Anul 1954 -Pagini 293 -Tiraj 3000
CHIMIE GENERALA SI NOTIUNI DE CHIMIE ALIMENTARA - Iancu Aurelian - Editura de Stat Didactica si
Stare:bună spre foarte bună Editura: Tehnica Preț:200 de lei pentru cele doua volume Trimit în tara
AUTORI : I. TEODORESCU * R. ANTONIU EDITURA TEHNICA ANUL PUBLICARII: 1979 - 270 pag. PENTRU
COMPEDIU DE IGIENA ALIMENTARA - I. A. Banateanu - Editura Ceres, 1985, 302 p. Cartea este in stare
Titlu: Legislatia in agricultura si industria alimentara Autor: Florin Scrieciu, Xenia Chercea
MATERII PRIME FOLOSITE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ / IULIU BARBARIU / 1994 / MANUAL LICEE INDUSTRIE
Manualul tehnicianului din industria alimentara - vol. 1 D. Goldan Editura Tehnica,
Autor: Strasser Horațiu Este aparuta în anul 2012 la editura Cermaprint, are 262 pagini,stare
Editura Ceres coperti brosate
Microbiologie si chimie alimentara - Doina Ion, Rodica Falbock Manual pentru clasele X-XI
TEHNOLOGIA MALTULUI SIM A BERII/ TEHNOLOGIASPIRTULUI/ TEHNOLOGIA OBTINERII ULEIULUI ALIMENTAR SI A
VALOAREA ALIMENTARA, DIETETICA SI TERAPEUTICA A PROSUSELOR APICOLE - M. Marin, Al. Popa, N. Popescu,