Autor: A. Chirvasuta Titlu: Tehnologia culinara si tehnica servirii Editura: Didactica si Pedagogica
Produse promovate din Carti industrie alimentara
48 oferte pentru TEHNOLOGIA CULINARA SI TEHNICA SERVIRII - Ana Chirvasuta si Victoria Grigoriu
Autor: Ana Chirvasuta Titlu: Tehnologie culinara Editura: Didactica si Pedagogica An de aparitie:
TEHNOLOGIA PRODUSELOR CULINARE, DE PATISERIE ȘI DE COFETĂRIE / ANA CHIRVĂSUȚĂ / MANUAL LICEE
TEHNOLOGIA PRODUSELOR CULINARE, DE COFETARIE SI A BAUTURILOR - Manual pentru Scolile de
E.D.P. , 1984 - COPERTILE BROSATE - FORMAT : 20,5 x 14,5 cm - FIGURI IN TEXT - 68 PAGINI + DOUA
Ciupericile in industria alimentara si arta culinara - Mitrita Bahrim Ed. Tehnica, Bucuresti, 1979,
Editura: Didactica si Pedagogica Anul apariției: 1976 Număr pagini: 285 Limba:
Editura: Didactică și Pedagogică Anul apariției: 1978 Număr pagini: 297 Limba:
Editura: Didactica si Pedagogica Anul apariției: 1978 Număr pagini: 218 Limba: română Dimensiuni:
Editura: Didactică și Pedagogică Anul apariției: 1978, 1979 Număr pagini: 399 Limba:
COPERTA BROSATA, EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA, 1072. 277 PAGINI
Pretul este FIX Prezentare: exact ca in imagine Editura: Universitas An aparitie: 2000 Limba: Romana
Editura Didactica si Pedagogica, 1977, 240 de pagini curate, fara sublinieri, adnotari, dimensiuni
Editura: Didactica si Pedagogica Anul apariției: 1977 Număr pagini: 419 Limba:
Autor Mitrita Bahrim Anul Aparitiei 1979 Editura Tehnica Format 14,5 x 20,5 cm Nr pagini 205
EDITURA TEHNICĂ Anul apariției: 1979 Nr. pagini: 206 + 24 PLANȘE Ediție: NECARTONATĂ Starea cărții:
Titlu: Ciupercile In Industria Alimentara Si In Arta Culinara - Mitrita Bahrim Autor(i): Mitrita
28 - EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA, ANUL 1978, 262 PAGINI, COPERTI CARTONATE, STARE FOARTE BUNA
CARTEA ESTE IN STARE FOARTE BUNA, EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA 1978, 350 PAGINI CU MULTE SCHITE
Editura: Didactica si Pedagogica Data aparitie: 1980 Limba: Romana Coperta: Cartonata (hardcover)
28 - EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA, ANUL 1977, 366 PAGINI, COPERTI CARTONATE, STARE FOARTE
E D P 542 pag stare buna Rara S 1705
PENTRU MAI MULTE ARTICOLE COMANDATE SE VA TRIMITE UN SINGUR COLET,DECI TAXELE DE LIVRARE SCAD
AUTOR;MITRITA BAHRIM EDITURA;TEHNICA ANUL APARITIEI:1979 NR.PAGINI;202 EXPLICATII:ILUSTRATII CU
Titlu: Preparate Culinare Din Pui - Consiliul National De Arta Culinara Subtitlu: Bucataria
Editura Ceres An apariție 1982 Nr pagini 463 Coperta cartonata, cotorul coperții a fost
Titlu: Pasta All'Italiana. Arta Culinara Italiana - Michaela Grigorescu Autor(i): Michaela
OMNIA UNI , BRASOV , 2004 - COPERTILE BROSATE - FORMAT MEDIU - 204 PAGINI - STARE BUNA.
Editura: Didactica si Pedagogica Anul apariției: 1994 Număr pagini: 264 Limba:
Editura: Didactica si Pedagogica Anul apariției: 1994 Număr pagini: 93 Limba:
ed.didactica-1987-ilustrata/stare fr. buna-300 pag. Livrarea este gratuita in cazul in care
PENTRU MAI MULTE ARTICOLE COMANDATE SE VA TRIMITE UN SINGUR COLET,DECI TAXELE DE LIVRARE SCAD
TEHNOLOIA VINULUI/TEHNOLOGIA ALCOLULUI RAFINAT/TEHNOLOGIA MALTULUI SI A BERII/TEHNOLOGIA ULEIURILOR
VALOAREA ALIMENTARA, DIETETICA SI TERAPEUTICA A PROSUSELOR APICOLE - M. Marin, Al. Popa, N. Popescu,
-I.I.Moreinis -Editura De STAT Pentru Literatura Stiintifica -Anul 1954 -Pagini 293 -Tiraj 3000
Pretul este FIX Prezentare: exact ca in imagine Coperta: Brosata Editura: Didactica si Pedagogica An
COMPEDIU DE IGIENA ALIMENTARA - I. A. Banateanu - Editura Ceres, 1985, 302 p. Cartea este in stare
CHIMIE GENERALA SI NOTIUNI DE CHIMIE ALIMENTARA - Iancu Aurelian - Editura de Stat Didactica si
TEHNOLOGIA MALTULUI SIM A BERII/ TEHNOLOGIASPIRTULUI/ TEHNOLOGIA OBTINERII ULEIULUI ALIMENTAR SI A
Editura Ceres coperti brosate
1971 373 pagini Editura Tehnica
Apare in 1985; are 343 pag; inclusiv primul ajutor
Editura Cermaprint , 2009 Stare buna , 294 pagini , format mare.
Editura Mirton, Timisoara, 2005.
Prezentare: exact ca in imagine Editura: Tehnica An aparitie: 1981 Limba: Romana Coperta: Cartonata