Unt de migdale bio 250g Bettr Untul de migdale Bettr este creat printr-o tehnologie inovatoare,
48 oferte pentru Unt de migdale alune tigrate si maca BIO 250 g
Unt ghee bio 300ml, 250g Pronat Ingrediente: grasime buritica* 99,9%. *=din culturi certificate
Ingrediente: Unt. 100% agricultura ecologica Ghee poate fi incalzit la temperature inalte, de
Cantitate: 100gEnergie (kj/kcal): 3687kJ/897kcalGrasimi: 99gdin care acizi grasi saturati:
Cantitate: 100gEnergie (kj/kcal): 2435kJ/582kcalGrasimi: 44gdin care acizi grasi saturati:
Unt ghee bio 500ml, 400g Pronat Ingrediente: grăsime buritică* 99,9%.*=din culturi certificate
Unt ghee bio 200ml, 145g Pronat Ingrediente: grăsime buritică* 99,9%.*=din culturi certificate
Untul bio sarat din seminte de canepa Hanf & Natur este fabricat din seminte de canepa bio decojite
Untul de cacao Iswari provenit din agricutura ecologica si fairtrade este presat la rece pentru a-si
Cantitate: 100gEnergie (kj/kcal): 3681 kJ / 895 kcalGrasimi: 99.9gdin care acizi grasi saturati:
Unt Ghee bio 500ml Amrita -unt clarificat bio- Ghee este un unt clarificat, originar din India si
Cantitate: 100gEnergie (kj/kcal): 2487kJ/595kcalGrasimi: 43gdin care acizi grasi saturati:
Margarina Bio din lapte de ovaz, 250 g Cow Cow Ecologic Vegan Fara ulei de palmier Fara
ALSAN – MARGARINA BIO, 250 G Margarina ecologica din ingrediente pur vegetale. Fara adaos de
Unt Ghee bio 500ml Amrita -unt clarificat bio- Ghee este un unt clarificat, originar din India
Unt Ghee bio 200 ml Amrita -unt clarificat bio- Ghee este un unt clarificat, originar din India
Ghee bio 270g Ghee este un unt clarificat, originar din India si foarte folosit in bucataria
Perfect pentru gatit, copturi, deserturi si preparate asiatice, produsa din miez de cocos si ulei de
Untul Ghee bio eco clarificat, este o grasime foarte apreciata, pura si sanatoasa, care nu
Caracteristici: produs bio, produs fara gluten Gramaj: 300g Descriere produs: unt bio ghee sau
Untul de cacao RAW BIO este obtinut prin presarea la rece a boabelor de cacao bio din agricultura