RETETAR-TIP PENTRU PREPARATE CULINARE - V. Ioan-Franc (coord.) -1982, 616 p.
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
RETETAR-TIP
PENTRU PREPARATE CULINARE -
Valeriu Ioan-Feanc (coordonator) -
Editura
Institutul de Economia Comertului Interior si a Turismului, 1982,
616 p.; dim:8/61x86
Cartea este in stare buna; folosita; vezi foto postat;
Nota: Expedierea coletelor prin Posta Romana la adrese: 'POSTRESTANT' sau 'CASUTA POSTALA', precum si prin CURIER RAPID se poate face numai cu achitarea in avans a valorii comenzii respective
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala - Sector 6 in max. 5 zile lucratoare
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 21 Lei in max. 8 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 21 Lei in max. 8 zile lucratoare
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.