Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 241980436. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Ritz si Sscoffier. Hotelierul, maestrul bucatar si ascensiunea clasei de lux, Luke Barr

Livrare gratuita la comenzile de 400 lei
Livrare:
  Curier rapid - 19,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Vineri, 10 Mai.
Cantitate:
Pret:
67,50 Lei
60,75 Lei
Discount valabil inca
Economisesti 6,75 Lei
Primesti 61 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Garanție de la vânzatorul inițial, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • La predare
  • Ramburs
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

SKU: 00042904

Specificatii

Ritz si Sscoffier. Hotelierul, maestrul bucatar si ascensiunea clasei de lux, Luke Barr 

 

 

Best Cookbooks and Food Books (2018), conform Huffington Post; Cea mai buna carte de non-fictiune (2018), potrivit The Los Angeles Public Library

In aceasta carte care abunda in scandaluri si povesti despre opulenta, Luke Barr ii poarta pe cititori intr-o calatorie in timp, in Londra si Parisul de la cumpana secolelor XIX–XX. Din paginile volumului veti afla cum ilustrul hotelier César Ritz si faimosul chef Auguste Escoffier si-au unit fortele la Savoy, pentru a uimi lumea intreaga cu luxul modern al acestui bine-cunoscut hotel londonez, unde melanjul dintre evreii americani si inalta societate britanica anunta aparitia unei noi ordini sociale si ascensiunea clasei de mijloc. 

Barr recreeaza atmosfera palpitanta a perioadei din ajunul Primului Razboi Mondial, La Belle Epoque, atunci cand aristocratia britanica a atins apogeul, femeile au inceput sa iasa la restaurant neinsotite, iar noii imbogatiti americani si industriasii lipsiti de tact socializau la Londra, etalandu-si bunurile de lux. Colaborand la Savoy – hotel care primea clienti fideli si, uneori, pofticiosi din cale-afara, precum Oscar Wilde si Sarah Bernhardt –, Escoffier inova in domeniul bucatariei moderne si influenta decisiv gastronomia franceza, iar Ritz infiinta primul hotel de lux din lume.  

„Ritz & Escoffier se citeste ca un roman. Autorul a reusit sa evoce cu mult succes atmosfera sfarsitului de secol la Londra si personalitatile celor doi oameni care au jucat un rol esential in acele vremuri ce debordau de optimism.” Wall Street Journal

„A fost Ritz primul «influencer», asa cum se spune in prezent? «Negustor» de visuri la sfarsit de Epoca Victoriana, el nu a fost doar fondatorul cosmopolitismului de tip nou, ci si vestitorul hotelurilor ca «mod de viata» si a mancarii ca manifestare a culturii populare.” Toronto Star

„Un stil alert si o documentare impecabila. [...] O carte savuroasa despre un episod definitoriu pentru istoria culinara.” Publishers Weekly 

„[O] relatare plina de viata, presarata cu multe anecdote, nu doar o dubla biografie ce curge usor, ci si o istorie incitanta despre un moment de cotitura din evolutia industriei hotelurilor si restaurantelor.” Booklist

„Cand mancati Peach Melba sau cand beti Grand Marnier, ar trebui sa le multumiti lui Ritz si Escoffier, pentru ca ei le-au denumit astfel, iar apoi le-au popularizat.” The Economist

 

 

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Drobeta-Turnu Severin

  • - Predare personala in max. 2 zile lucratoare

  • - Prin Curier rapid - 19 Lei in max. 3 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 19 Lei in max. 3 zile lucratoare

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Ritz si Sscoffier. Hotelierul, maestrul bucatar si ascensiunea clasei de lux, Luke Barr
CUMPARA
Pret curent:
6075 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review