Scientific Insights and Technological Advances in Gluten Free Products Development
- Ramburs
- Avans
- Online


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
This Special Issue addresses both new scientific insights and technological advances of gluten-free product development exploring alternative ingredients for the development of gluten-free products aiming to mimic the unique viscoelastic properties of gluten as a gas retention ingredient during fermentation, water binding and enabler of starch gelatinization on baking, and a bread flavor enhancer via gluten-related proteases.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin Curier rapid - 12.9 Lei in max. 11 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 12.9 Lei in max. 11 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Avans
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

