Profita de oferte si alege-ti tinutele de vara favorite!
Avem peste 5.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti.  Pune in vanzare sau deschide-ti magazin online
Cos cumparaturi
Favorite

Seachem Reef Vitality

 • Produs:
  Nou, Garanție de la vânzatorul inițial, Cu factură
 • Disponibilitate:
 • Preț:
  88,71 Lei
 • Anuntul a expirat la:
  25.10.2017, 09:34
 • Optiuni:

Seachem Reef Vitality - Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Stare produs: Nou

Garanție: Garanție de la vânzatorul inițial

Factură: Cu factură

Disponibilitate: - Vezi produse similare

Specificatii

Vitality ? este o vitamina cuprinzătoare, aminoacizi, și supliment de oligoelementedezvoltate pentru a răspunde cerinţelor nutriţionale frecvent asociate pe termen lungacvariul de pești ornamentali marini. Vitality ? conţine acid ascorbic intr-o baza mare deSpirulina și Chlorella. Acidul ascorbic este un cofactor în hidroxilarea prolinei și lizina pentrucomponentele procolagenului, precursor de colagen, necesar pentru formarea de ţesutconjunctiv, ţesut cicatrice în vindecarea plăgilor și matricea osoasă. * Atât Spirulina șiChlorella contin un sortiment bogat de aminoacizi și vitamine. Vitality ? poate fi folosit pepești ornamentali de apă dulce, cu toate acestea, ea este conceput special pentru peștemarin.

De ce este diferit

Vitality? se bazează pe informaţii actuale cele mai știinţifice cu privire la cerinţele de nutrienţi ale peștilor (Academia Naţională de Știinţe), răspunzând în același timp cerinţelorspecifice ale peștilor marini. Vitality ? conţine acid ascorbic intr-o baza mare de Spirulina șiChlorella (a se vedea mai sus pentru BENEFICII unice de Spirulina și Chlorella).

Se agita bine înainte de utilizare. Pentru cele mai bune rezultate, pune un capac de alimente într-un capac de Vitality.

Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review