Back to School: tot ce-ti trebuie pentru un inceput bun. Descopera ofertele!
Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Seachem Stability

Produs vândut de
user8975610 Vanzator
0% calificative pozitive (din 0 )
 • Produs:
  Nou, Garanție de la vânzatorul inițial, Cu factură
 • Disponibilitate:
 • Preț:
  40,34 Lei
 • Anuntul a expirat la:
  25.10.2017, 09:31
 • Optiuni:

Seachem Stability - Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Stare produs: Nou

Garanție: Garanție de la vânzatorul inițial

Factură: Cu factură

Disponibilitate: - Vezi produse similare

Specificatii

Stability va forma rapid si in condiţii de siguranţă un biofiltru pentru acvariu de apă dulce și marina, prevenind astfel principala cauza de deces: "sindromul acvariului neciclat". Stability este formulat special pentru acvariu și conţine un amestec sinergic de bacterii anaerobe, bacterii aerobe și facultative care facilitează descompunerea deșeurilor organice, amoniac, nitriti și nitrati. Spre deosebire de produsele concurente, bacteriile continute de Stability nu sunt fixatoare de sulf și nu vor produce hidrogen sulfurat toxic. Stability este complet inofensiv pentru toate organismele acvatice, precum și plantele acvatice, astfel încât nu există nici un pericol de supradozaj. Stability reprezinta punctul culminant dupa aproape un deceniu de cercetare și dezvoltare, fiind biomanagement.

Dimensiuni: 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 2 L, 4 L, 20 L

De ce este diferit

Bacteriile utilizate în produsele concurente sunt în mod inerent instabile.Condiţiile necesare pentru creșterea și dezvoltarea lor se inscriu într-o gamă foarte îngust de temperaturi, pH-ul, sarcini organice, etc. Atunci când oricare dintre acești parametri nu sunt strict în limitele corespunzătoare, cultura bacteriană moare. Stability nu conţine nici un tip dintre bacterii menţionate anterior.

Tulpinile de bacterii din Stability au fost în dezvoltate timp de peste un deceniu. Condiţiile necesare pentrucreșterea tulpinilor noastre bacteriene cuprind o gama foarte largă. Atunci când alte colonii de bacterii încep să moară (de obicei datorita unor incarcaturi biologice ridicate provocate de moartea nedetectata a unui organism), Stability pur și simplu funcţionează mai bine și crește mai repede! Tulpinile de bacterii funcţioneaza în apa dulce sau sărată. Stability conţine atât bacterii nitrificatoare cat si denitrificatoare, un amestec unic fata de orice alt produs. În plus, Stability conţine tulpini bacteriene facultative, care sunt capabile să se adapteze la condiţii anaerobe sau aerobe. Bacteriile din Stability nu fixeaza sulf, o altă inovaţie în industrie. Cele mai multe bacterii din alte suplimente vor forma hidrogen sulfurat toxic în condiţiile uzuale. Stability - niciodata.

Utilizare

Utilizaţi un capacel (5 ml) pentru fiecare L 40 în prima zi cu un acvariu nou. Apoi, utilizaţi un capacel pentru fiecare L 80 pe zi, timp de 7 zile. Pești și alte specii acvatice pot fi introdusi în orice moment, atâta timp cat doza se menţine timp de 7 zile. Pentru performanţe optime ale biofiltrului se recomanda utilizarea unui capacel pentru fiecare L 40 o dată pe lună sau cu fiecare schimbare de apă, la introducerea de pești noi sau ori de câte ori se aplica medicamentatie unui acvariu.

Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review