Preturi mici la articole fashion
Avem peste 4.000.000 de produse noi si second-hand, vandute de peste 140.000 de utilizatori.   Pune in vanzare
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 125132192
Pune in vanzare un produs ca acesta

SEMINTE ROSII SAN MARZANO

 • Produs:
  Second Hand, Fără garanție
 • Disponibilitate:
 • Preț:
  3,00 Lei
 • Anuntul a expirat la:
  20.01.2014, 18:50

SEMINTE ROSII SAN MARZANO - Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Stare produs: NATURAL

Garanție: Fără garanție

Disponibilitate: - Vezi produse similare

Specificatii

SEMINTE DE ROSII FOARTE PRODUCTIVE, LUNGI AVAND O TEXTURA DEOSEBITA A PULPEI CU MAI PUTINA APA IDEALE PENTRU SOSURI,SALATE,BULION CONCENTRAT ETC.

22 SEMINTE +BONUS = 3 LEI

Dragi cumparatori, va rog:

- cititi cu atentie descrierea produselor. Incerc sa va dau toate datele necesare si cu drag va stau la dispozitie cu informatii fie inainte, fie dupa ce se face licitatia, ca si completare .

- daca nu sunteti convins de descrierea unui articol asigurati-va de ce doriti sa stiti, inainte de a-l comanda, luind legatura cu mine ca astfel sa aveti date suplimentare .

- va rog nu cumparati daca nu doriti acel produs sau ca n-o sa-l ridicati de la posta .Cum stiti si d-voastra totul este costisitor :ambalare, taxa de magazinaj, comisionul okazii, drumul, timpul si efortul depus ca sa fie spre multumirea celor care au bine voit sa achizitioneze.Toata munca este facuta cu cu atentie.

- rog sa nu uitati si de calificativ. Eu am grija sa va multumesc in aceasta privinta, respectand persoana cu care colaborez si nu uit sa-l acord.Este jenant sa fie dat din oficiu. Calificativul reprezinta, practic, seriozitatea meu ca participant.

- acordati-mi respect, chiar daca nu ne cunoastem caci eu fac acest lucru fata de fiecare.Fiecare putem , din greseala, sa gresim.Totul se poate remedia.

- onorez rapid comenzile, coletele le trimit in maxim 2 zile ,conversez amabil fie pe mess , fie telefonic si rog pe aceasta cale ca tot ce este de rezolvat sa rezolvam ,cu intelegere, prin aceste modalitati.

In ceea ce priveste partea agricola mentionez ca nu nu sunt agricultor consacrat si ce am de la dispozitie nu sunt in cantitati foarte mari iar ceea ce vand este doar de la mine din gradina lucru ce vi-l demonstrez punandu-va la dispozitie adresa mea de album (dupa licitatii) ca astfel sa fiti siguri de ceea ce relatez si de a putea sa va informati, daca doriti ,despre metodele mele in a avea o productie mare si plante sanatoase.Muncesc singura stiu ce este greul si de aceia ceea ce dau este sigur.

-in fiecare colet pun si un mic BONUS indiferent de valoarea comandata(valabil pentru cei ce doresc seminte).

Mai multe sortimente adaugate la comada dumneavoastra se trimite in acelasi colet achitarea facandu-se o singura data si nu separat pentru fiecare produs.

Ambalarea va fi irepropsabila.


Pentru o comanda de peste 100 RON transportul este gratuit,(valabil pentru toate sortimentele din magazin)iar pentru sectia agricola, bonus seminte in plus la fiecare soi de plantute si un bonus surpriza.


Va astept , cu drag, sa vizitati ,,magazinul '' meu, spor la cumparaturi si multumesc pentru intelegere!


Note

 • Nota 1 : Dragi cumparatori, va rog: - cititi cu atentie descrierea produselor. Incerc sa va dau toate datele necesare si cu drag va stau la dispozitie cu informatii fie inainte, fie dupa ce se face licitatia, ca si completare . - daca nu sunteti convins de descrierea unui articol asigurati-va de ce doriti sa stiti, inainte de a-l comanda, luind legatura cu mine ca astfel sa aveti date suplimentare . - va rog nu cumparati daca nu doriti acel produs sau ca n-o sa-l ridicati de la posta .Cum stiti si d-voastra totul este costisitor :ambalare, taxa de magazinaj, comisionul okazii, drumul, timpul si efortul depus ca sa fie spre multumirea celor care au bine voit sa achizitioneze.Toata munca este facuta cu cu atentie. - rog sa nu uitati si de calificativ. Eu am grija sa va multumesc in aceasta privinta, respectand persoana cu care colaborez si nu uit sa-l acord.Este jenant sa fie dat din oficiu. Calificativul reprezinta, practic, seriozitatea meu ca participant. - acordati-mi respect, chiar daca nu ne cunoastem caci eu fac acest lucru fata de fiecare.Fiecare putem , din greseala, sa gresim.Totul se poate remedia. - onorez rapid comenzile, coletele le trimit in maxim 2 zile ,conversez amabil fie pe mess , fie telefonic si rog pe aceasta cale ca tot ce este de rezolvat sa rezolvam ,cu intelegere, prin aceste modalitati. In ceea ce priveste partea agricola mentionez ca nu nu sunt agricultor consacrat si ce am de la dispozitie nu sunt in cantitati foarte mari iar ceea ce vand este doar de la mine din gradina lucru ce vi-l demonstrez punandu-va la dispozitie adresa mea de album (dupa licitatii) ca astfel sa fiti siguri de ceea ce relatez si de a putea sa va informati, daca doriti ,despre metodele mele in a avea o productie mare si plante sanatoase.Muncesc singura stiu ce este greul si de aceia ceea ce dau este sigur. -in fiecare colet pun si un mic BONUS indiferent de valoarea comandata(valabil pentru cei ce doresc seminte). Mai multe sortimente adaugate la comada dumneavoastra se trimite in acelasi colet achitarea facandu-se o singura data si nu separat pentru fiecare produs. Ambalarea va fi irepropsabila. Pentru o comanda de peste 100 RON transportul este gratuit,(valabil pentru toate sortimentele din magazin)iar pentru sectia agricola, bonus seminte in plus la fiecare soi de plantute si un bonus surpriza. Va astept , cu drag, sa vizitati ,,magazinul '' meu, spor la cumparaturi si multumesc pentru intelegere!
  Data adaugare: 26-03-2013 10:04:39