Set 3 Oale pentru suc de fructe si legume SAPIR SP 1260 A26, 8 litri, 4 piese
Livrare gratuita la comenzile de 500 lei
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:207728590
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:249,90 Lei
-
Anuntul a expirat la:10.02.2021, 08:37
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Oala pentru suc din fructe ?i legume este un
instrument clasic pentru preparare de suc din fructe ?i de
legume.
Aceasta este un dispozitiv folosit de multi ani
in bucataria clasica rusa, asiatica si europeana pentru pregatirea
sucului cu adevarat sanatos si hranitor. Acest suc are proprietati
si calitatile nutritive utile si nu se poate compara cu sucurile ce
se gasesc pe rafturile magazinelor alimentare. Modul natural de
extragere, precum si lipsa de orice aditivi chimici ?i e-uri,
garanteaza pregatirea unui suc gustos, inviorator ?i nutritiv care
ajuta la intarirea sanata?ii.
Principalele caracteristici ale oalei de suc
Sapir SP 1260 A26:
-
Vas din otel inoxidabil - 8.0 litri
-
Potrivita pentru sucuri din fructe, legume si ierburi, precum si
jeleu si lichioruri
-
Extrage pe complet alimentele nutritive ?i fibrele
-
Fund special capsulat pentru conductivitatea termica
optima
-
Capac din sticla intarita cu orificiu de abur
-
Potrivita pentru urmatoarele tipuri de plite: cu gaz, din ceramica,
electrice, halogene si cu inductie
Extractia de suc din fructe
Cu
cat mai copte sunt fructele, cu atat mai aromat si mai gustos va fi
sucul. Este recomandabil sa se amestece fructe dulci cu cele acre
(capsuni cu stafide sau rubarba, mere si pere cu soc). Zaharul
necesar dupa re?eta se adauga in containerul de suc inainte de
extractie. Se recomanda amestecarea buna a sucului inainte de
consum pentru a intari gustul.
Extrac?ia de suc din legume
Sucurile de legume con?in ingrediente valoroase
alimentare ?i fibre, la fel ca sucurile din fructe. Vitaminele si
saruri minerale in ele mentin starea buna a sanata?ii. Sucurile de
legume sunt in special potrivite pentru a dare unei gust bun
supelor si sosurilor.
Extrac?ia de suc din ierburi
Pute?i extrage suc dintr-un amestec de legume si
plante medicale in diferite combinatii. De exemplu, de morcovi,
frunze ?i tulpini de ?elina, frunze si radacini de patrunjel,
ceapa, ro?ii, leu?tean si varza. Sau de ro?ii, ridichi, ceapa,
marar, pelin, ca?ei de usturoi, sparanghel ?i urzica. Sau varza de
iarna, morcovi, gulii, ?elina, praz, ro?ii, racola ?i
hrean.
Ca
sa ob?ii o idee mai clara cum functioneaza oala de suc SAPIR, aici
sunt cateva retete de suc:
Preparare suc de mere ?i pere pentru consum
direct:
(Maturitatea merelor sau perelor este importanta
? cu cat mai coapte fructe, cu atat mai bine.)
-
Este bine daca se includ par?i egale de fructe dulci si acre pentru
gust delicios.
-
Spala?i toate fructe cu apa rece sau calduta.
-
Separa?i semin?ele si cozile ?i pune?i fructele in
container.
-
In compartimentul inferior al oalei SAPIR, pune?i apa curata pana
la trei sferturi din volum.
-
In sertarul din mijloc pune?i cantitatea necesara de zahar,
urmarind instructiunile (ex. 20-50 grame la 1 kilogram de fructe la
suc pentru consumul direct, ?i intre 100 si 200 de grame de suc de
diluare, adica sirop).
-
in crati?a de top, dotata de gauri, pune?i fructele deja
taiate.
-
Porni?i plita (Oala SAPIR poate lucra cu urmatoarele tipuri de
plite: cu gaz, din ceramica, electrice, cu halogen si inductie;)
asteptati ca apa sa fiarba.
-
Aproximativ 5 minute inainte de incheierea procesului de extractie
a sucului, turna?i ? litru de suc ?i acoperi?i fructele cu
el.
-
Turna?i sucul fiert in sticle calde. Inchide?i sticlele ?i lasa?i
sa raceasca si pune?i etichete.
Pregatire jeleu de porumbari si de mere cu
oala SAPIR:
-
Ave?i nevoie de o jumatate de litru de suc de mere si o jumatate de
litru de suc de ghimpe.
-
Cantitatea necesara de zahar este 1 kilogram.
-
Extrage?i sucul din fructele fara sa adauga?i zahar, urmand
instructiunile din re?eta de mai sus.
-
Amesteca?i ? litru de suc de mere si ? litru de suc de porumbari cu
1 kg de zahar.
-
Lasa?i amestecul sa fiarba pentru aproximativ 4 minute. Turna?i in
borcane calde cu capace si inchide?i imediat.
Desigur, cu Oala de fructe SAPIR pute?i sa
pregati?i nu numai sucuri pentru consumul direct, dar ?i, de
asemenea, jeleuri, siropuri, sucuri pasteurizate din legume si
alte.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.