Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Set 3 Oale pentru suc de fructe si legume SAPIR SP 1260 A26, 8 litri, 4 piese

Livrare gratuita la comenzile de 500 lei
  • Produs:
    Nou, Ofer garanție, Cu factură
  • Numar articol:
    207728590
  • Disponibilitate:
    Indisponibil
  • Preț:
    249,90 Lei
  • Anuntul a expirat la:
    10.02.2021, 08:37
  • Vinde si tu:
    Pune in vanzare un produs ca acesta
  • Optiuni:

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Oala pentru suc din fructe ?i legume este un instrument clasic pentru preparare de suc din fructe ?i de legume.

Aceasta este un dispozitiv folosit de multi ani in bucataria clasica rusa, asiatica si europeana pentru pregatirea sucului cu adevarat sanatos si hranitor. Acest suc are proprietati si calitatile nutritive utile si nu se poate compara cu sucurile ce se gasesc pe rafturile magazinelor alimentare. Modul natural de extragere, precum si lipsa de orice aditivi chimici ?i e-uri, garanteaza pregatirea unui suc gustos, inviorator ?i nutritiv care ajuta la intarirea sanata?ii.

Principalele caracteristici ale oalei de suc Sapir SP 1260 A26:

- Vas din otel inoxidabil - 8.0 litri
- Potrivita pentru sucuri din fructe, legume si ierburi, precum si jeleu si lichioruri
- Extrage pe complet alimentele nutritive ?i fibrele
- Fund special capsulat pentru conductivitatea termica optima
- Capac din sticla intarita cu orificiu de abur
- Potrivita pentru urmatoarele tipuri de plite: cu gaz, din ceramica, electrice, halogene si cu inductie

Extractia de suc din fructe

Cu cat mai copte sunt fructele, cu atat mai aromat si mai gustos va fi sucul. Este recomandabil sa se amestece fructe dulci cu cele acre (capsuni cu stafide sau rubarba, mere si pere cu soc). Zaharul necesar dupa re?eta se adauga in containerul de suc inainte de extractie. Se recomanda amestecarea buna a sucului inainte de consum pentru a intari gustul.

Extrac?ia de suc din legume

Sucurile de legume con?in ingrediente valoroase alimentare ?i fibre, la fel ca sucurile din fructe. Vitaminele si saruri minerale in ele mentin starea buna a sanata?ii. Sucurile de legume sunt in special potrivite pentru a dare unei gust bun supelor si sosurilor.

Extrac?ia de suc din ierburi

Pute?i extrage suc dintr-un amestec de legume si plante medicale in diferite combinatii. De exemplu, de morcovi, frunze ?i tulpini de ?elina, frunze si radacini de patrunjel, ceapa, ro?ii, leu?tean si varza. Sau de ro?ii, ridichi, ceapa, marar, pelin, ca?ei de usturoi, sparanghel ?i urzica. Sau varza de iarna, morcovi, gulii, ?elina, praz, ro?ii, racola ?i hrean.

Ca sa ob?ii o idee mai clara cum functioneaza oala de suc SAPIR, aici sunt cateva retete de suc:

Preparare suc de mere ?i pere pentru consum direct:

(Maturitatea merelor sau perelor este importanta ? cu cat mai coapte fructe, cu atat mai bine.)

- Este bine daca se includ par?i egale de fructe dulci si acre pentru gust delicios.
- Spala?i toate fructe cu apa rece sau calduta.
- Separa?i semin?ele si cozile ?i pune?i fructele in container.
- In compartimentul inferior al oalei SAPIR, pune?i apa curata pana la trei sferturi din volum.
- In sertarul din mijloc pune?i cantitatea necesara de zahar, urmarind instructiunile (ex. 20-50 grame la 1 kilogram de fructe la suc pentru consumul direct, ?i intre 100 si 200 de grame de suc de diluare, adica sirop).
- in crati?a de top, dotata de gauri, pune?i fructele deja taiate.
- Porni?i plita (Oala SAPIR poate lucra cu urmatoarele tipuri de plite: cu gaz, din ceramica, electrice, cu halogen si inductie;) asteptati ca apa sa fiarba.
- Aproximativ 5 minute inainte de incheierea procesului de extractie a sucului, turna?i ? litru de suc ?i acoperi?i fructele cu el.
- Turna?i sucul fiert in sticle calde. Inchide?i sticlele ?i lasa?i sa raceasca si pune?i etichete.

Pregatire jeleu de porumbari si de mere cu oala SAPIR:

- Ave?i nevoie de o jumatate de litru de suc de mere si o jumatate de litru de suc de ghimpe.
- Cantitatea necesara de zahar este 1 kilogram.
- Extrage?i sucul din fructele fara sa adauga?i zahar, urmand instructiunile din re?eta de mai sus.
- Amesteca?i ? litru de suc de mere si ? litru de suc de porumbari cu 1 kg de zahar.
- Lasa?i amestecul sa fiarba pentru aproximativ 4 minute. Turna?i in borcane calde cu capace si inchide?i imediat.

Desigur, cu Oala de fructe SAPIR pute?i sa pregati?i nu numai sucuri pentru consumul direct, dar ?i, de asemenea, jeleuri, siropuri, sucuri pasteurizate din legume si alte.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

PLATA

  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review