Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 253957228
Pune in vanzare un produs ca acesta

Sistem, aparat de gatit Sous-Vide, slow cooking, 20 litri

Livrare gratuita la comenzile de 2500 lei
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
  Curier cu Garantia de Livrare - 29,15 Lei Detalii
Estimat livrare:
Luni, 18 Aug.
Cantitate:
Pret:
1.936,58 Lei
Primesti 1937 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

Sistem, aparat de gatit Sous-Vide, slow cooking, 20 litri Sous vide este o metoda de a gati in baie de apa cu temperatura precis controlata, alimentul fiind introdus in pungi sigilate si vidate pentru obtinerea unor rezultate exceptionale. Carcasa aparatului este din otel cromat Termostat reglabil de la 45°C la 95°C; Toleranta /- 0.1*C Dimensiuni aparat: 600*330*300 mm Capacitate: 20 litri Putere: 0.6 kW Alimentare: 230 V Produsul este livrat cu distantiere cu 6 compartimente si capac din inox prevazut cu garnitura de silicon. Termostatul acestui echipament permite reglarea temperaturii cu precizie de 0.5*C. Datorita faptului ca alimentele sunt gatite in vid si la temperaturi joase controlate produsele isi pastreaza in intregime aroma, proprietatile nutritive si devin fragede. Alimentele gatite sous vide pot fi refrigerati si pastrate pana la 3 saptamani, cu mult mai mult fata de alimentele gatite in modurile conventionale. Sous vide is a method of cooking food, sealed in plastic vacuum bags, in a water bath at precisely controlled temperatures in order to provide consistently high quality results. Complementar unui aparat de gatit sous vide este inevitabil o masina de vidat . Produsele trebuiesc vidate fara sa ramana aer in punga pentru ca apa sa din masina de gatit sous-vide sa intre direct in contact cu alimentul. Exemplu de temperaturi pentru diverse alimente: Steak (friptura): Rare ("in sange") = 54/ 56*C Medium (potrivit) = 56/ 58*C Well done (bine facut) = 58/ 64*C Timpul de gatit: 1-4 ore Pentru carnuri este de preferat sa se foloseasca temperaturi mai mari de 54*C pentru a preveni dezvoltarea de bacterii.     Sistem, aparat de gatit Sous-Vide, slow cooking, 20 litri

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

  • - Prin curier cu Garantia de Livrare - 29.15 Lei in max. 1 zi lucratoare Garantia de Livrare

In Romania:

  • - Prin curier cu Garantia de Livrare - 29.15 Lei in max. 1 zi lucratoare Garantia de Livrare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Sistem, aparat de gatit Sous-Vide, slow cooking, 20 litri
CUMPARA
Pret curent:
1.93658 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului