Sos Bio pentru Paste Gratin cu Legume Natur Compagnie 40gr Cod: NC4637
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:189971942
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:6,90 Lei
-
Anuntul a expirat la:26.03.2022, 15:45
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
NATUR COMPAGNIE - SOS BIO PENTRU PASTE GRATIN CU LEGUME 40G
1 pachet = 3 retete: paste gratin cu legume paste gratin cu sunca si broccoli gratin 2 portii
- fara ulei de palmier
Denumire comerciala:
Amestec de condimente pentru prepararea pastelor gratin cu
legume
Ingrediente: pudra de
lapte degresat* amidon de porumb* faina
de grâ u* sare de mare ceapa* maltodextrina*
ulei de floarea-soarelui* extract de drojdie
telina* coaja de nucsoara* piper* curcuma*.
*din culturi certificate ecologic
Poate sa contina urme de oua mustar
soia.
Agricultura UE / non-UE
Preparare:
Preparare sos pentru paste gratin cu legume de exemplu 200g broccoli (proaspat sau congelat) 125g paste fainoase (penne sau rigatoni) 100ml smâ ntâ na dulce si 50g cascaval ras: &bull Opariti timp de 2 min. broccoli proaspat decongelati broccoli congelat. &bull Î ntr-o forma unsa de gratin asezati mai î ntâ i pastele negatite apoi distribuiti uniform broccoli. &bull Diluati continutul ambalajului î n 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smâ ntâ na dulce aduceti la punctul de fierbere amestecâ nd continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. &bull Distribuiti uniform sosul î n forma de gratin. &bull Presarati deasupra cascavalul si dati la copt î n cuptorul preî ncalzit la 200° C (pe gaz: setarea 3/electric:175° C) timp de 25-30 minute pâ na câ nd capata o culoare brun-aurie. Pofta buna!
Preparare sos pentru paste gratin cu sunca cu 125g paste fainoase (penne sau rigatoni) 100g sunca fiarta 100ml smâ ntâ na dulce si 50g cascaval ras: &bull Puneti pastele negatite î ntr-o forma unsa de gratin. &bull Taiati sunca î n cuburi si distribuiti-o uniform. &bull Diluati continutul ambalajului î n 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smâ ntâ na dulce aduceti la punctul de fierbere amestecâ nd continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. &bull Distribuiti sosul uniform î n forma de gratin. &bull Presarati deasupra cascavalul si dati la copt î n cuptorul preî ncalzit la 200° C (pe gaz: setarea 3/electric:175° C) timp de 25-30 minute pâ na câ nd capata o culoare brun-aurie.
Preparare sos pentru broccoli gratin cu 300g broccoli (proaspat sau congelat) si 50g cascaval ras: &bull Opariti broccoli proaspat timp de 2 min. decongelati broccoli congelat. &bull Distribuiti uniform broccoli î ntr-o forma unsa de gratin. &bull Diluati continutul ambalajului î n 250ml apa rece aduceti la punctul de fierbere amestecâ nd continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. &bull Distribuiti sosul uniform î n forma de gratin si presarati deasupra cascavalul. &bull Dati la copt î n cuptorul preî ncalzit la 200° C (pe gaz: setarea 3/electric:175° C) timp de 25-30 minute pâ na câ nd capata o culoare brun-aurie.
Valori nutritionale medii/
100g pudra:
Valoare energetica: 1402 kJ / 331 kcal
Grasimi: 2 1 g
din care acizi grasi saturati: 0 4 g
Glucide: 56 7 g
din care zaharuri: 27 2 g
Proteine: 20 2 g
Sare: 10 3 g
Termen de valabilitate: vezi data
inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 40g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros
ferit de razele soarelui.
Producator: Heirler Cenovis GmbH Germania
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 12 lei.
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.