Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Sos Bio pentru Paste Gratin cu Legume Natur Compagnie 40gr Cod: NC4637

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

NATUR COMPAGNIE - SOS BIO PENTRU PASTE GRATIN CU LEGUME 40G

1 pachet = 3 retete: paste gratin cu legume paste gratin cu sunca si broccoli gratin 2 portii

  • fara ulei de palmier

Denumire comerciala:  Amestec de condimente pentru prepararea pastelor gratin cu legume

Ingrediente:  pudra de  lapte  degresat* amidon de porumb* faina de  grâ u* sare de mare ceapa* maltodextrina* ulei de floarea-soarelui* extract de drojdie telina* coaja de nucsoara* piper* curcuma*.
*din culturi certificate ecologic
Poate sa contina urme de  oua mustar soia.
Agricultura UE / non-UE

Preparare:

Preparare sos pentru paste gratin cu legume de exemplu 200g broccoli (proaspat sau congelat) 125g paste fainoase (penne sau rigatoni) 100ml smâ ntâ na dulce si 50g cascaval ras: &bull Opariti timp de 2 min. broccoli proaspat decongelati broccoli congelat. &bull Î ntr-o forma unsa de gratin asezati mai î ntâ i pastele negatite apoi distribuiti uniform broccoli. &bull Diluati continutul ambalajului î n 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smâ ntâ na dulce aduceti la punctul de fierbere amestecâ nd continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. &bull Distribuiti uniform sosul î n forma de gratin. &bull Presarati deasupra cascavalul si dati la copt î n cuptorul preî ncalzit la 200° C (pe gaz: setarea 3/electric:175° C) timp de 25-30 minute pâ na câ nd capata o culoare brun-aurie. Pofta buna!

Preparare sos pentru paste gratin cu sunca cu 125g paste fainoase (penne sau rigatoni) 100g sunca fiarta 100ml smâ ntâ na dulce si 50g cascaval ras: &bull Puneti pastele negatite î ntr-o forma unsa de gratin. &bull Taiati sunca î n cuburi si distribuiti-o uniform. &bull Diluati continutul ambalajului î n 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smâ ntâ na dulce aduceti la punctul de fierbere amestecâ nd continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. &bull Distribuiti sosul uniform î n forma de gratin. &bull Presarati deasupra cascavalul si dati la copt î n cuptorul preî ncalzit la 200° C (pe gaz: setarea 3/electric:175° C) timp de 25-30 minute pâ na câ nd capata o culoare brun-aurie.

Preparare sos pentru broccoli gratin cu 300g broccoli (proaspat sau congelat) si 50g cascaval ras: &bull Opariti broccoli proaspat timp de 2 min. decongelati broccoli congelat. &bull Distribuiti uniform broccoli î ntr-o forma unsa de gratin. &bull Diluati continutul ambalajului î n 250ml apa rece aduceti la punctul de fierbere amestecâ nd continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. &bull Distribuiti sosul uniform î n forma de gratin si presarati deasupra cascavalul. &bull Dati la copt î n cuptorul preî ncalzit la 200° C (pe gaz: setarea 3/electric:175° C) timp de 25-30 minute pâ na câ nd capata o culoare brun-aurie.


Valori nutritionale medii/ 100g pudra:
Valoare energetica: 1402 kJ / 331 kcal
Grasimi: 2 1 g
  din care acizi grasi saturati: 0 4 g
Glucide: 56 7 g
  din care zaharuri: 27 2 g
Proteine: 20 2 g
Sare: 10 3 g

Termen de valabilitate:  vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut:  40g
Conditii de pastrare:  loc uscat si racoros ferit de razele soarelui.

Producator:  Heirler Cenovis GmbH Germania

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

  • In Cluj-Napoca, transportul este 12 lei.

PLATA

  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review