Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali
- Ramburs
-
Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali
Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora. Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata. Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute.
5g (continutul unui plic) = pentru 2 kg de legume
Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti
lactici.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos.
Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei. Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda. Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri.
Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le. Se pun in borcane curate de fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer.
Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului). Inchis ermetic. Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei.
Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic. A se pastra la frigider maxim 1 luna. Utilizati intotdeauna o ustensila curata pentru a scoate legumele.
Valori nutritionale per
100g:
Energie: 1530 kj / 360 kcal
Grasimi: <0.5g din care saturate <0.1g
Carbohidrati: 90g din care zaharuri 90g
Proteine: <0.5g
Saruri: <0.01g
Conditii de pastrare: A se pastra departe de caldura si lumina. Pentru o eficienta optima, pastrati de preferinta fermentii in frigider.
Produs certificat ecologic.
Gramaj: 2x 5g
Produs in Franta
- Specificatii: Bio
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 16 Lei in max. 3 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 16 Lei in max. 3 zile lucratoare
-
Comenzile plasate in afara programului de lucru sau in perioada sarbatorilor legale, vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.
PLATA
- - Ramburs
- - Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare