Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali
- Ramburs
- Online


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
SKU: NAT3176800001725
-
Vezi toate ofertele pentru
Specificatii
Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali
Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora. Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata. Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute.
5g (continutul unui plic) = pentru 2 kg de legume
Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti
lactici.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos.
Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei. Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda. Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri.
Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le. Se pun in borcane curate de fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer.
Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului). Inchis ermetic. Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei.
Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic. A se pastra la frigider maxim 1 luna. Utilizati intotdeauna o ustensila curata pentru a scoate legumele.
Valori nutritionale per
100g:
Energie: 1530 kj / 360 kcal
Grasimi: <0.5g din care saturate <0.1g
Carbohidrati: 90g din care zaharuri 90g
Proteine: <0.5g
Saruri: <0.01g
Conditii de pastrare: A se pastra departe de caldura si lumina. Pentru o eficienta optima, pastrati de preferinta fermentii in frigider.
Produs certificat ecologic.
Gramaj: 2x 5g
Produs in Franta
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin Curier rapid - 25 Lei in max. 3 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 25 Lei in max. 3 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului