Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 253552551
Pune in vanzare un produs ca acesta

Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali

Livrare gratuita la comenzile de 1000 lei
Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrare:
  Curier rapid - 25,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Joi, 21 Aug.
Cantitate:
Pret:
30,02 Lei
Primesti 30 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Fără garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

SKU: NAT3176800001725

Specificatii

Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali

Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora. Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata. Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute.

5g (continutul unui plic) = pentru 2 kg de legume

Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti lactici.
*din agricultura ecologica

Mod de preparare: 

Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos.

Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei. Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda. Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri.

Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le. Se pun in borcane curate de fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer.

Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului). Inchis ermetic. Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei.

Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic. A se pastra la frigider maxim 1 luna. Utilizati intotdeauna o ustensila curata pentru a scoate legumele.

Valori nutritionale per 100g:
Energie: 1530 kj / 360 kcal
Grasimi: <0.5g din care saturate <0.1g
Carbohidrati: 90g din care zaharuri 90g
Proteine: <0.5g
Saruri: <0.01g

Conditii de pastrare: A se pastra departe de caldura si lumina. Pentru o eficienta optima, pastrati de preferinta fermentii in frigider.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 2x 5g

Produs in Franta

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

  • - Prin Curier rapid - 25 Lei in max. 3 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 25 Lei in max. 3 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali
CUMPARA
Pret curent:
3002 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului