STRUCTURI PRODUCTIVE SI TEHNOLOGII SPECIFICE IN INDUSTRIA ALIMENTARA
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
TEHNOLOGIA MALTULUI SIM A BERII/ TEHNOLOGIASPIRTULUI/ TEHNOLOGIA OBTINERII ULEIULUI ALIMENTAR SI A MARGARINEI/PROCESUL TEHNOLOGIC IN FABRICAREA ZAHARULUI/ ANALIZA CALITATII PRODUSELOR ALIMENTARE
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Timisoara
-
- Predare personala - STRADA MURES in max. 5 zile lucratoare
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 10 Lei in max. 7 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 13 Lei in max. 8 zile lucratoare
-
GREUTATEA COLETULUI APROXIMATIV 400 DE GRAME
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului