Supa Instant De Dovleac Liofilizat Bio 45 grame Dary Natury
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Descriere
Supa ecologica de dovleac, delicioasa si nutritiva. Dovleacul si
legumele continute sunt conservate prin liofilizare, astfel incat
isi pastreaza aroma originala si maximum de vitamine, ramanand
astfel extrem de valoroase atat gustativ cat si nutritional.
Liofilizarea este un proces de conservare a produselor prin
congelare rapida (in stare proaspata) urmata de deshidratare
intr-un utilaj special (liostat) ce videaza spatiul in care se afla
produsele si apoi il incalzeste atent si controlat, astfel incat
gheata se sublimeaza fara sa se topeasca.
Ingrediente:
dovleac** - 45%, cartofi**, seminte de dovleac* - 10.4%, morcov**,
sare gema, ceapa**, pudra de ovaz*, cardamom*, amidon de cartofi*,
ghimbir*, praz**, telina**, busuioc**, praz**, pudra de ciuperci
boletus* (hribi), usturoi**, ulei de rapita*, ardei iute*.
*ingredient din agricultura ecologica; **ingredient din agricultura
ecologica conservat prin liofilizare.
Alergeni: contine ovaz si telina.
Boletus edulis, cunoscuta si ca hrib, hrib cenusiu, manatarca sau
porcino / porcini, este o ciuperca putin lipicioasa la atingere, cu
`palaria` in forma convexa cand este tanara, care se aplatizeaza
odata cu varsta. Culoarea acesteia este in general maro-roscat, ea
albindu-se spre marginii si continuand sa se inchida la culoare pe
masura ce se maturizeaza. Piciorul sau este destul de mare in
comparatie cu palaria si are forma de maciuca (umflata spre partea
inferioara. Aceste ciuperci sunt foarte potrivite pentru uscare,
aroma lor intensificandu-se astfel. Ulterior se inmoaie in apa
fierbinte, dar nu clocotita, timp de aproximativ douazeci de
minute. Apa folosita la inmuiere are aroma de ciupercilor si poate
fi folosita ulterior la gatit. Hribii uscati au mai multe proteine
decat majoritatea legumelor consumate in mod obisnuit, exceptand
boabele de soia, dar o parte din aceste proteine nu sunt
digerabile, desi digestibilitatea este imbunatatita odata cu
gatitul. Sunt considerate ciuperci de calitate superioara ca aroma
si textura. Carnea lor este alba, tare, cu gust usor de alune,
miros placut si textura fina si cremoasa. Hribii se consuma
proaspeti, usor prajiti in unt, cu paste, in rizoto, in supe si in
multe alte prearate
O metoda de pregatire a supei
Scoateti capacul si folia de protectie.
Turnati apa clocotita pana la linia din interiorul paharului,
amestecati bine, acoperiti cu un capac si asteaptati 5 minute.
Amestecati bine si gata, poate fi servita.
Pofta buna!
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1595kJ / 379kcal;
Proteine: 12g;
Grasimi: 8.49g, din care acizi grasi saturati: 0.5g;
Carbohidrati: 60g, din care zaharuri: 17g;
Fibre: 7.1g;
Sare: 5.1g.
Produs in Polonia.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare