Supa Instant Miso cu Alge Eco 40gr Clearspring Cod: 5021554985747
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:202262466
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:23,25 Lei
-
Anuntul a expirat la:12.12.2021, 20:47
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Supa Instant Miso+Alge Clearspring &ndash 4 pachetele a 10 g de supa miso instant cu alge nutritiva si savuroasa. Este obtinuta cu doua varietati de miso si doua specii de alge combinate intr-o supa cu un gust complex. Pentru preparare puneti continutul unui pliculet intr-un bol si adaugati o cana de apa fierbinte amestecati si asteptati unminut pentru ca algele sa se rehidrateze complet. Se poate folosi si ca baza sau condiment pentru supa (vezi reteta) sau sosuri. Produs vegan fara: OMG adaos de zahar ulei de palmier uleiuri hidrogenate aditivi artificiali.
Miso aliment si condiment traditional
japonez obtinut prin fermentare este apreciat de mult timp pentru
gustul sau bogat si concentratia mare de substante nutritive
continute. Este obtinut din boabe integrale de soia si o cultura
speciala de fermentare (koji) si este maturat in mod natural in
butoaie din lemn de cedru timp de multe luni la temperatura
mediului ambiant. Aceasta fermentatie lenta are drept rezultat un
condiment cu o aroma bogata si complexa foarte bogat in `umami`
(cel de-al cincilea gust dupa dulce acru amar si sarat).
Datorita
faptului ca miso este un produs viu gustul culoarea si consistenta
difera usor in functie de regiune si anotimp. In general miso-ul
mai deschis la culoare provine din regiunile sudice unde clima este
mai calda si datorita temperaturilor mai ridicate timpul de
maturare este mai scurt prin comparatie cu cel al produselor
preparate in regiunile de nord de unde provin produsele mai inchise
la culoare.
Koji
este orez fiert si / sau boabe de soia la care sa adaugat o cultura
de fermentare (Aspergillus oryzae) folosita pentru prepararea
alimentelor fermentate cele traditionale fiind sosul de soia miso
mirin si sake.
Recomandari
- Pentru pastrarea prospetimii si a calitatii produselor miso se recomanda in general pastrarea lor la rece dar trebuiesc luate in calcul conditiile climatice locale si preferintele personale. Temperaturile ridicate incurajeaza continuarea fermentarii proces ce nu dauneaza produsului dar ii altereaza aroma ii inchide culoarea si poate duce eventual la cresterea presiunii din interiorul ambalajului.
- Continutul de sare din miso asigura buna desfasurare a procesului de fermentatie pentru a se obtine un produs cu o nutritie optima si nealterat. Acesta variaza intre 5% (la sortimentele mai usoare) si 12% (pentru variantele concentrate mai intunecate la culoare). Cand folositi pasta miso in locul sarii puneti 1-2 lingurite de miso in locul unui sfert de lingurita de sare.
- Variantele nepasteurizate de miso au un continut foarte bogat in enzime vii. In urma prepararii termice acestea pot fi distruse dar proprietatile nutritionale si aroma raman nemodificate. O serie de retete chiar recomanda adaugarea miso-ului la gatit pentru a imbogatii aroma altor ingrediente dar daca doriti a obtine maximul de beneficii de la aceste preparate este cel mai bine sa alegeti variantele nepasteurizate sau supele miso liofilizate si sa folosit retetele in care aceste produse se adauga spre sfarsitul prepararii termice.
Ingrediente: miso liofilizat de orez brun* 81% (boabe de soia integrale* orez brun* sare de mare) miso dulce alb liofilizat* 11% (orez* boabe de soia integrale* sare de mare) ceapa verde deshidratata* alge 3% (pudra de kombu wakame). *cultivat ecologic. Alergeni: contine soia poate contine urme de gluten.
Valori nutritionale | UM | /100 g |
Energie | kJ | 1195 |
kcal | 285 | |
Lipide | g | 8 6 |
acizi grasi saturati | g | 1 4 |
Carbohidrati | g | 25 |
zaharuri | g | 20 |
Proteine | g | 21 |
Sare | g | 20 3 |
Tara de
origine: Japonia.
Tara de provenienta: Anglia.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 12 lei.
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.