Supa Instant Miso Eco 60gr Clearspring Cod: 5021554986805
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:202262467
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:16,75 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.10.2022, 00:43
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Supa Instant Miso Clearspring &ndash
4 pachetele a 15 g de pasta concentrata pentru supa miso instant de
orez brun cu alge. Este un aliment integral ce pastreaza aroma
ingredientelor sale de inalta calitate provenite din Japonia
combinate intr-o reteta delicioasa. Se poate folosi in locul sarii
pentru a imbunatatii aroma preparatelor (supe tocane etc.)
combinandu-se bine cu: ghimbir usturoi otet de orez tahini coaja
zeama de lamaie.
Preparare: puneti continutul
unui pliculet intr-un bol si adaugati circa 200ml de apa fierbinte.
Se amesteca bine si se serveste cald.
Produs vegan fara: OMG adaos de zahar ulei de palmier uleiuri
hidrogenate aditivi artificiali.
Miso este un aliment si condiment
traditional japonez obtinut prin fermentare apreciat de mult timp
pentru gustul sau bogat si concentratia mare de substante nutritive
continute. Este obtinut din boabe integrale de soia si o cultura
speciala de fermentare (koji) si este maturat in mod natural in
butoaie din lemn de cedru timp de multe luni la temperatura
mediului ambiant. Aceasta fermentatie lenta are drept rezultat un
condiment cu o aroma bogata si complexa foarte bogat in `umami`
(cel de-al cincilea gust dupa dulce acru amar si sarat).
Datorita faptului ca miso este un produs viu gustul
culoarea si consistenta difera usor in functie de regiune si
anotimp. In general miso-ul mai deschis la culoare provine din
regiunile sudice unde clima este mai calda si datorita
temperaturilor mai ridicate timpul de maturare este mai scurt prin
comparatie cu cel al produselor preparate in regiunile de nord de
unde provin produsele mai inchise la culoare.
Koji
este orez fiert si / sau boabe de soia la care sa adaugat o cultura
de fermentare (Aspergillus oryzae) folosita pentru prepararea
alimentelor fermentate cele traditionale fiind sosul de soia miso
mirin si sake.
Recomandari
- Pentru pastrarea prospetimii si a calitatii produselor miso se recomanda in general pastrarea lor la rece dar trebuiesc luate in calcul conditiile climatice locale si preferintele personale. Temperaturile ridicate incurajeaza continuarea fermentarii proces ce nu dauneaza produsului dar ii altereaza aroma ii inchide culoarea si poate duce eventual la cresterea presiunii din interiorul ambalajului.
- Continutul de sare din miso asigura buna desfasurare a procesului de fermentatie pentru a se obtine un produs cu o nutritie optima si nealterat. Acesta variaza intre 5% (la sortimentele mai usoare) si 12% (pentru variantele concentrate mai intunecate la culoare). Cand folositi pasta miso in locul sarii puneti 1-2 lingurite de miso in locul unui sfert de lingurita de sare.
- Variantele nepasteurizate de miso au un continut foarte bogat in enzime vii. In urma prepararii termice acestea pot fi distruse dar proprietatile nutritionale si aroma raman nemodificate. O serie de retete chiar recomanda adaugarea miso-ului la gatit pentru a imbogatii aroma altor ingrediente dar daca doriti a obtine maximul de beneficii de la aceste preparate este cel mai bine sa alegeti variantele nepasteurizate sau supele miso liofilizate si sa folosit retetele in care aceste produse se adauga spre sfarsitul prepararii termice.
Ingrediente: miso de orez brun* 70% (boabe de soia integrale* orez brun fermentat* sare de mare apa) mirin* (orez glutinos* apa malt de orez* orez*) apa sare de mare piure de ceapa* alge wakame 1% extract din alge kombu 1% (apa kombu sare de mare). *cultivat ecologic. Alergeni: contine soia poate contine urme e gluten si de seminte de susan.
Mirin este unul dintre cele mai
importante ingrediente ale bucatariei japoneze preparat din orez
glutinos aburit si amestecat cu koji si shochu.
Orez glutinos &ndash cu
continut mare de amilopectina componenta a amidonului care in
timpul prepararii termice este eliberata din bobul de orez facand
ca acesta sa devina lipicios.
Shochu &ndash o bautura
alcoolica japoneza de baza alaturi de sake preparata din orez
cereale sau cartofi dulci cu un continut de alcool de aproximativ
30%-40% ingredient cheie pentru mirin.
Valori nutritionale | UM | /100 g |
Energie | kJ | 669 |
kcal | 160 | |
Lipide | g | 3 9 |
acizi grasi saturati | g | 0 6 |
Carbohidrati | g | 22 |
zaharuri | g | 5 3 |
Fibre | g | 3 4 |
Proteine | g | 9 4 |
Sare | g | 14 3 |
Tara de
origine: Japonia.
Tara de provenienta: Anglia.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.