Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 245037823
Pune in vanzare un produs ca acesta

super raritate Colecția completă Erté de la Courvoisier 1/7 + INEDIT

Livrare gratuita
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
Estimat livrare:
Joi, 2 Mai.
Cantitate:
Pret:
14.000,00
Produs:
Nou, Fără garanție
Politica de retur:
Produsul nu se poate returna
Plata:
  • La predare
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

-Colecția completă Erté de la Courvoisier

Colecția Erté Courvoisier Cognac a fost creată în 1988 de unul dintre marii maeștri ai art deco și ai modei, Erté (alias Romain de Tirtoff). Forma sticlei a fost concepută de Erté și fiecare ilustrație unică reprezintă o etapă diferită în procesul de creare a coniacului. Conținutul este un amestec de coniacuri rare de la Grande Champagne, unele din secolul al XIX-lea.

Nr. 1 - Podgorii
Nr 2 - Vandaje
Nr 3 - Distilare
Nr. 4 - Vieillissement
Nr 5 - Degustare
Nr. 6 - L'Esprit du Cognac
No 7 - La Part Des Anges
Nr. 8 – Inédit (a opta sticlă foarte râvnită a fost de fapt prima pictată și produsă de Erté, dar nu a fost lansată până la moartea lui Erté)

Conținutul fiecărei sticle: 75cl pentru primele 3 și 70cl pentru restul și 40%

POZA PRINCIPALA - NU ESTE CEA A STICLELOR IN VANZARE;ESTE O FOTOGRAFIE PROFESIONALA A CURVOISIER

STICLELE IN VANZARE SUNT CELE DIN FOTO DOI SI TREI

sticle......RARA COLLEZIONE

bottiglie - sticle de colectie

În primul rând este bine să precizăm că denumirea de coniac este de origine olandeză și derivă din „brandewijn”, care înseamnă „vin ars”. Prin urmare, este o lichior care se naște din sucul, pulpa sau coaja unui fruct. S-a născut în secolele VII - VIII după Hristos, de către alchimiștii arabi, care l-au folosit ca medicament. Difuzarea sa în Europa a fost posibilă datorită Spaniei și Irlandei. Se caracterizează printr-un conținut de alcool de 40 de grade.

Se caracterizează prin îmbătrânire în butoaie de stejar sau prin metoda „criaderas y soleras”. Această metodă implică umplerea butoaielor de stejar care sunt dispuse în rânduri suprapuse. Începeți întotdeauna și numai prin umplerea celor din partea de sus: după un an, o parte din conținut este turnată în butoaiele de mai jos, în timp ce cele superioare vor primi un brandy nou. În acest fel, vinul pe care îl obținem la baza acestui aranjament nu este doar gata pentru a fi consumat, dar mai presus de toate va prezenta arome și arome deosebite, date tocmai de amestecul continuu.

Distilarea are loc în două momente, motiv pentru care vorbim de distilarea dublă, care are loc în albiuri de cupru discontinue; prima distilare, numită „broullis”, produce un lichid de aproximativ 28 ° în timp ce a doua, „bonnechauffe” duce la un produs cu un procent de alcool în volum egal cu 72%.

Există trei etape ale îmbătrânirii:
absorbţie
digestie
oxidare
coniac În timpul primei faze a îmbătrânirii, coniacul absoarbe fenolii ligninei de pe doage, care dau culoarea particulară a coniacului: în această fază se folosesc butoaie noi, adică acele recipiente utilizate de trei ori și timp de opt luni la rând.
Această fază, numită extracție, eliberează săruri minerale de pe doage.
După extracție, care durează între opt și doisprezece luni, coniacul este decantat în butoaie mai vechi pentru faza de digestie, care durează între doi și cinci ani.
Oxidarea taninelor conferă fixarea culorii, în timp ce contactul cu lemnul îmbătrânit conferă cognacului senzații senzoriale complexe: în ceea ce privește culoarea, trebuie specificat faptul că introducerea caramelului până la 0,5% cu singurul scop de a face culoarea lichidului mai vie.
În a treia fază, are loc oxidarea, îmbătrânirea reală, ceea ce face ca distilatul să fie complex și interesant.
Această fază poate dura zeci de ani, timp în care Cognacul continuă să îmbătrânească: transformarea este întreruptă de fapt numai când are loc îmbutelierea.

Cu toate acestea, nu este posibil să îmbătrânești un coniac mai mult de 60 de ani: acest fapt se datorează schimbului natural și binevoitor de oxigen cu exteriorul, care determină o evaporare volumetrică de 2/3%.

In realtà il cognac diventa così solo in fase di assemblaggio, quando si effettua la riduzione con acqua distillata che porta la gradazione alcolica tra il 38% e il 42% in volume: va ricordato che il brandy contenuto nelle botti ha un volume compreso tra 70 % e 72%
Inglese: Very Superior Old Pale (stravecchio superiore giallo-paglierino); brandy o brandy invecchiato dai 18 ai 25 anni.
Inglese: molto molto superiore vecchio pallido grappa o brandy invecchiato dai 25 ai 40 anni.

Ciao, hai appena acquistato da Robavecchia. Sei il migliore! :) IMPORTANTE! Se fossi soddisfatto del prodotto che hai acquistato da noi e del modo in cui sei stato trattato, ci aiuterebbe se potessi darci una valutazione positiva e il punteggio massimo, 5 stelle, per ciascuno dei 4 criteri visualizzati dal sistema Okazii. Se non sei soddisfatto del prodotto ordinato o della sua qualità, ti preghiamo di contattarci telefonicamente o via e-mail e GARANTIAMO UNA SOLUZIONE POSITIVA DELLA SITUAZIONE . Grazie e vi aspettiamo! Robavecchia".  

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Periam

  • - Predare personala - PESAC - TIMIS in max. 1 zi lucratoare

PLATA

  • - La predare
  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Optiunea ta
super raritate Colecția completă Erté de la Courvoisier 1/7 + INEDIT
CUMPARA
Pret curent:
14.00000
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review