Tehnologia Prelucrarii Carnii - Octavian Pavel, Ion Otel, Radu Ionescu
-
Produs:Second Hand, Fără garanție, Cu factură
-
Numar articol:219585558
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:99,00 Lei
-
Anuntul a expirat la:21.06.2023, 01:53
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Titlu: Tehnologia Prelucrarii Carnii - Octavian Pavel, Ion Otel, Radu Ionescu
Subtitlu: Manual Pentru Licee Industriale Cu Profil De Industrie Alimentara, (Meseria: Preparator Produse Din Carne, Lapte, Legume Si Fructe) Clasa A XI-a, Si Scoli De Profesionale
Autor(i): Octavian Pavel, Ion Otel, Radu Ionescu
Volum:
Editura: Didactica Si Pedagogica
Oraș: Bucuresti
An: 1978
Număr pagini: 373
Limba: Romana
Copertă: Cartonata
Dimensiuni (cm): 17,3*24,5*2,3
Stare: Buna, Coperti Uzate
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
- - Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare