TEHNOLOGIA si CONTROLUL SANITAR VETERINAR al PRODUSELOR ALIMENTARE din CARNE, LACTATE, CONSERVE de ORIGINE ANIMALA.496 pag ilustrata Tiraj mic 1100 ex


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
___
• Tehnologia si Controlul Sanitar Veterinar al CARNII si al
PRODUSELOR din CARNE
• Tehnologia, Igiena si Controlul Sanitar Veterinar al LAPTELUI si
al PRODUSELOR LACTATE
• Tehnologia si Controlul Sanitar Veterinar al PRODUSELOR de
ORIGINE ANIMALA CONSERVATE / CONSERVE
Autor: D Popovici, I Tricu
1962 Editura Agro Silvica
Tiraj foarte mic, specificat: 1100 exemplare
496 pagini, ilustrata
Cartonata, 21x15,5cm, stare buna conform pozelor
(medicina
veterinara, veterinar, animale
domestice)
Consultati va rog pozele / cuprinsul pentru mai
multe detalii.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 21 Lei in max. 8 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 21 Lei in max. 8 zile lucratoare
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului