Tehnologie Fabricare PAINE ULEI BERE PASTE FAINOASE FAINA AMIDON ZAHAR 228 pag.
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
___
Tehnologia prelucrarii prouselor agricole. 2009 Bucuresti USAMV
228 pagini, grafice si numeroase tabele, format mare / A4, stare
buna
1 Pastrarea produselor agricole / SEMINTE
2 Grau pt morarit / Fabricare FAINA
3 Panificatie / Fabricare PAINE
4 Fabricare PASTE FAINOASE
5. Fabricare AMIDON
6. Orz, orzoaica / Fabricare BERE
7. Fabricare ULEI alimentar
8. Fabricare ZAHAR
Consultati va rog pozele / cuprinsul pentru mai multe detalii.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 18 Lei in max. 8 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 18 Lei in max. 8 zile lucratoare
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.