Profita din plin de vremea frumoasa. Ti-am pregatit oferte speciale!
Avem peste 5.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti.  Pune in vanzare sau deschide-ti magazin online
Cos cumparaturi
Favorite

Teren Osorhei Fughiu Bihor aproape de Oradea, Baile Felix

Produs vândut de
ely_2009 Vanzator
100% calificative pozitive (din 67 )
Anunt expirat la:
25 Aprilie 2017 00:38:00
Localitate:
Fughiu
Preț:
4.500,00

Anunturi imobiliare gratuite pe Okazii.ro

Vrei sa iti gasesti si tu un cumparator pentru casa, apartamentul sau terenul tau? Poti adauga un numar nelimitat de anunturi.
Adauga anunt gratuit

Teren Osorhei Fughiu Bihor aproape de Oradea, Baile Felix - Descriere

Specificatii

Vând teren cu suprafata de 569mp în Fughiu, comuna Osorhei, judetul Bihor la aproximativ 12 km de Oradea si de Baile Felix. 
Terenul are front stradal, fiind situat la prima statie de autobuz de biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril si Caminul Cultural.
Am la teren toate actele în regula si la zi, în rest ca utilitatii doar la canalizare am apucat sa-l racordez, însa apa, curentul electric, cablul TV si cel de internet sunt disponibile la strada, iar masina de butelii face livrarea direct la poarta, la fel si cea de inghetata :)  service auto si benzinarie se gasesc pe drumul european E60 din imediata apropiere...
Pozele de la fata locului, cele cu pozitionarea din satelit, si cele cu delimitarea suprafetei în numarul cadastral, reprezinta exact terenul pe care îl vând!

De cate ori a fost vazut acest articol:

7