Termometru cu sonda pentru carne, Kinghoff
- Ramburs
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Termometru cu sonda pentru carne, Kinghoff
COD PRODUS: PowerX_3096
Specificatii tehnice:
Lungime totala: 14 cm.
Lungimea frigarui: 12 cm.
Diametru cadran: 5 cm.Un termometru solid din oțel inoxidabil, ideal pentru coacerea diferitelor tipuri de carne.
O scară specială indică exact temperatura ideală pentru prăjirea cărnii de pasăre, porc, vițel, miel și vită.
Interval de temperatură: 0 ° C până la 120 ° C
Alimentele trebuie să atingă temperatura corectă în interior în timpul gătirii:
carnea de vită ar trebui să atingă min. 63 ° C;
carne de pasăre și porc - min. 74 ° C timp de cel puțin 2 minute;
mese regenerate - min. 75 ° C;
alimente depozitate - min. 63 ° C.
Temperatura trebuie măsurată în centrul alimentelor - sonda trebuie să fie în partea cea mai groasă a cărnii - departe de oase. Dacă produsul are o formă neregulată sau vasul este format din mai multe ingrediente, temperatura trebuie măsurată în mai multe locuri.
KH3697
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin Curier rapid - 20 Lei in max. 4 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 20 Lei in max. 4 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare