Tortellini Bio cu Ciuperci si Ceapa D'Angelo 250gr
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
D’ANGELO PASTA - TORTELLINI BIO CU CIUPERCI SI CEAPA, 250G
- Paste proaspete din gris de grâu
dur fara oua!
- Pentru 2-3 portii
- Se obtin 450 de g de paste gatite
Sugestie de preparare:
Ingrediente:
- 250g paste Tortellini
- ½ ceapa
-100 ml lapte de cocos
- piper negru
- 100g ciuperci proaspete de sezon
- 1 catel de usturoi
- 1 legatura de patrunjel proaspat
- 3 linguri de ulei de masline
- amestec de sare condimentata
Preparare:
Gatiti pastele noastre în conformitate cu instructiunile. Se spala
ceapa si se taie în bucati lungi de aproximativ 3 cm. Decojiti
catelul de usturoi. Taiati ciupercile curatate în bucati subtiri.
Încalziti uleiul de masline într-o tigaie, adaugati ceapa si
usturoiul si prajiti usor. Adaugati apoi ciupercile si lasati în
tigaie timp de aprozimativ 10 minute la foc mediu, amestecând usor.
Apoi adaugati pastele si amestecati bine. Adaugati laptele de
cocos. Adaugati piperul negru si sarea condimentata si puneti pe o
farfurie preîncalzita.
Garnisiti cu patrunjel proaspat, maruntit si serviti imediat.
Preparare paste:
Puneti pastele în 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per
litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pâna devin "al
dente".
Ingrediente: aluat: gris
din grâu dur*, apa. | Umplutura: (26%):
pesmet* (faina de grâu*, drojdie*), ciuperci*
(30%), fulgi de cartofi*, ceapa*, grasime de palmier*, sare de
mare, emulgatori: lecitina din soia*,
usturoi*, piper*.
*din culturi certificate ecologic
Poate contine urme de: telina si lapte.
Valori nutritionale medii/ 100g de paste
nefierte:
Energie: 1245 kj / 295 kcal
Grasimi: 4,1 g
- din care acizi grasi saturati: 1,6 g
Carbohidrati: 53,0 g
- din care zaharuri: 0,97 g
Proteine: 8,1 g
Sare: 0,98 g
Continut: 250g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: D’Angelo Pasta GmbH
Tara de provenienta: Germania
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare