Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 228626988. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Trei secole de gastronomie. De la Muhalebiu si Schembea la Volovan si Galantina, Daniela Ulieriu, Doina Popescu

Livrare gratuita la comenzile de 400 lei
Disponibilitate:
In stoc 5 disponibile
Livrare:
  Curier rapid - 19,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Vineri, 24 Mai.
Cantitate:
Pret:
55,00 Lei
Primesti 55 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Garanție de la vânzatorul inițial, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • La predare
  • Ramburs
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

SKU: 00023684

  • Limba
    romana
  • Numar pagini
    264
  • Subgen
    lifestyle
  • Tip coperta
    brosata
  • An publicare
    2018
  • Autor
    popescu doina
  • Brand
    paralela 45
  • Dimensiune mm
    200 x 250
  • Format
    fizic
  • Gen
    timp liber
  • Isbn issn
    9789734727445

Specificatii

Rafinati, pofticiosi, gurmanzi, mancai, cunoscatori in ale gastronomiei din toata Romania, uniti-va! Pornim la drum! Nu doar va promitem paradisul gastronomic, ci va si ducem acolo! Unde? La intalnirea cu gastronomia romaneasca de mare rafinament. Am sapat prin biblioteci si arhive, am cautat prin sertare si vieti, am vorbit cu doamne din celalalt secol, am citit din scoarta in scoarta paisprezece carti de bucate, capodopere ale genului! Vi le prezentam! Sunt unele dintre cele mai importante carti vechi de bucate romanesti, bestselleruri ale unor secole de fuziuni si inventii culinare, precum cele scrise de stolnicul Cantacuzino, Kogalniceanu si Negruzzi, enigmatica doamna M.S.,  Ecaterina  Steriady, Ecaterina Comsa, Sanda Marin, Strasman si Radu, dar si carti practic necunoscute, perle regasite, cum ar fi cele scrise de Maria Maurer, A. Petrini sau Gabrielle Tazlauanu. Asadar, supunem atentiei dumneavoastra manuscrisul unei carti care inglobeaza rezultatul a trei ani de munca in scopul restaurarii bucatariei romAnesti de mare rafinament, de la primele retete consemnate in tarile dunarene, care faceau deliciul banchetelor domnesti si boieresti, pana la cele ale ultimilor supravietuitori ai haute-cuisine-ului din timpul regimului comunist. Cartea noastra e si o incercare de a raspunde la intrebarea: unde ar fi ajuns bucataria romAneasca daca nu ar fi fost anii de comunism cu mancaruri de cantina muncitoreasca?  Lasam raspunsul la latitudinea cititorului.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Drobeta-Turnu Severin

  • - Predare personala in max. 2 zile lucratoare

  • - Prin Curier rapid - 19 Lei in max. 3 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 19 Lei in max. 3 zile lucratoare

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Trei secole de gastronomie. De la Muhalebiu si Schembea la Volovan si Galantina, Daniela Ulieriu, Doina Popescu
CUMPARA
Pret curent:
5500 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review