Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Ulei de Cocos Virgin Doctor Bio Vaida 500gr Cod: v53

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Uleiul de cocos  este un produs eco si intens hidratant cu proprietati antimicrobiene antioxidante antifungice si antibacteriene. 

  Prezentare:  recipient de sticla cu 500 g 

  Producator: Doctor   BIO  

  Descriere: 

          Uleiul din nuca de cocos poate fi folosit pentru î ntrebuintari cosmetice dermatologice ca tratament naturist pentru diverse afectiuni sau la gatit.     

          Uleiul de nuca de cocos are un rol esential î n î nlaturarea stresului î n î ngrijirea parului si a pielii î n mentinerea nivelului optim de colesterol î n î mbunatatirea sistemului imunitar si a rezistentei oaselor î n î ngrijirea dentara precum si î n digestie î n î nlaturarea problemelor la rinichi î n prevenirea si tratarea bolilor cardiace. De asemenea normalizeaza tensiunea arteriala ajuta organismul sa lupte î mpotriva cancerului si diabetului zaharat. 

          Atunci câ nd este aplicat pe o infectie uleiul de cocos formeaza un strat chimic care protejeaza partea infectata a corpului de praful extern aer ciuperci bacterii si virusi. Uleiul de nuca de cocos este deosebit de eficient pentru tratarea vâ natailor deoarece grabeste procesul de vindecare prin repararea tesuturilor afectate. 

          Oamenii de stiinta irlandezi de la Institutul de Tehnologie Athlone au examinat efectele uleiului de cocos natural asupra unor tulpini de bacterii comune prezenta î n interiorul gurii si ajuns la concluzia ca uleiul de nuca de cocos ar putea fi o alternativa eficienta la aditivii chimici continusi î n cele mai multe produse de igiena dentara. Acest lucru se refera la multe produse chimice de tip sulfati ce au legatura cu multe boli la fluor si altele. Cercetatorii sunt de acord ca uleiul de nuca de cocos poate fi o solutie alternativa cu mult mai putine efecte secundare decâ t medicamentele. 

          Î n realizarea sa nu sunt utilizati solventi iar compusii volatili se pastreaza astfel î ncâ t acest produs confera o aroma bogata si placuta de nuca de cocos. Nuca de cocos este foarte bogata î n grasimi saturate mononesaturate polinesaturate carbohidrati zaharuri fibre si proteine. Contine vitamine precum vitamina C niacina acid folic vitamina B si minerale precum magneziu fier fosfor zinc calciu potasiu. Desi uleiul de cocos contine î n procent de peste 90% grasimi saturate acest tip de ulei este unicul din regnul vegetal care are o concentratie ridicata de acizi grasi cu lant mediu. Uleiul de cocos este o sursa de trigliceride cu lanturi medii precum acidul lauric si caprilic.  

          Uleiul de cocos este foarte usor de asimilat si de metabolizat de catre organism oferind foarte multa energie. Î n Asia î n zonele î n care se consuma foarte des ulei de cocos oamenii nu au probleme cu greutatea ceea ce î nseamna ca acest ulei nu determina cresterea î n greutate ci sustine sanatatea. Î n plus studii recente ale nutritionistilor situeaza uleiul de cocos printre alimentele care contribuie la diminuarea poftei de mâ ncare.

          Printre efectele pe care le are uleiul de cocos pentru organism este diminuarea actiunilor virusilor parazitilor bacteriilor fungilor la nivel digestiv pulmonar uro-genital epidermic. 

          Mentine sanatatea sistemului cardiovascular util î n tratarea tulburarilor digestive reduce aparitia ridurilor si pungilor de sub ochi. Protejeaza pielea de actiunea nociva a radicalilor liberi prin efect antioxidant î mbunatateste structura firului de par reduce excesul de sebum de la nivelul scalpului confera elasticitate netezime si stralucire parului mentine sanatatea unghiilor si cuticulelor. 

        Trateaza probleme ale pielii inclusiv psoriazis dermatita eczeme si alte infectii î mbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive fiind benefic pentru piele ofera hidratare si elasticitate pielii diminueaza riscul   afectiunilor asociate cu î mbatrâ nirea. Trateaza infectiile si durerile de urechi vindeca eficient arsurile contribuie la tratarea negilor.

Acidul Caprilic

      Acidul caprilic este unul dintre cei trei acizi grasi (î mpreuna cu acidul capric si acidul lauric) care se gasesc î n uleiul de nuca de cocos. Acesta este un puternic antifungic care distruge celulele Candida restabilind aciditatea gastrica si aducâ nd-o la nivelul sau normal. Puteti î ncepe administrarea acidului caprilic î ndata ce ati terminat detoxifierea din prima faza a dietei.  

      Antifungicele naturale cum este si acidul caprilic lucreaza cel mai bine î n combinatie acestea î mpiedicâ nd Candida sa se adapteze la tratament cu un singur antimicotic. Astfel se poate combina acidul caprilic cu alte antifungice naturale de exemplu uleiul de oregano usturoiul sau extractul de seminte de grapefruit. Daca tratamentul este eficient exista o sansa a unei reactii Die-Off. Pentru a reduce posibilitatea de a se î ntâ mpla acest lucru puteti lua un supliment pentru protectia si restabilirea ficatului. 

    Cum ajuta acidul caprilic î n cazul Candidozei?

    Ca si alte antifungice acidul caprilic functioneaza prin interferarea cu peretii celulelor de Candida. Studii repetate au demonstrat eficienta sa î n lupta cu Candida. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Niigata Japonia " efectul fungicid al acidului caprilic pentru Candida albicans a fost extrem de puternic" . Puteti î ncepe administrarea de antifungice cum ar fi acidul caprilic de î ndata ce ati terminat detoxifierea î n prima faza a dietei. 

      Acidul caprilic de asemenea ajuta la normalizarea aciditatii gastrice. Cei ce respecta dieta anti Candida sunt deseori confuzi referitor la faptul ca ar trebui sa î ncerce sa faca stomacul lor mai alcalin sau mai acid. Aceasta confuzie este cauzata de faptul ca stomacul are î n mod normal o aciditate mult mai mare decâ t restul corpului. Aciditatea gastrica este importanta deoarece permite sistemul imun sa functioneze bine ceea ce-i permite sa lupte cu cresterea exagerata de Candida. Acidul caprilic ajuta la restabilirea unui mediu natural acid la nivelul gastric.

      Cum se ia acidul caprilic?

      Este î ntotdeauna o idee buna de a lua doua sau trei antifungice î n acelasi timp pentru a preveni rezistenta Candidei la un singur produs.

      Puteti obtine doza necesara de acid caprilic direct de la sursa naturala. Uleiul de nuca de cocos contine acid caprilic acid lauric si acid capric trei antifungice puternice care lucreaza foarte bine î n combinatie. Puteti î ncepe cu 1-2 linguri de ulei de nuca de cocos î n fiecare dimineata apoi cresteti doza la 5 linguri pe zi. 

      Cine nu ar trebui sa ia acid caprilic? 

      Femeile î nsarcinate sau care alapteaza copiii si cei predispusi la dureri de stomac nu ar trebui sa ia acidul caprilic. Acidul caprilic poate provoca uneori tulburari gastro-intestinale usoare cum ar fi greata sau diarea. Daca aveti orice î ndoiala consultati medicul dumneavoastra.

      Acidul lauric

      Acidul lauric este un acid gras saturat si este principalul acid din compozitia uleiului de nuca de cocos si din cel de palmier. Reprezinta 40% din acizii continuti de laptele de nuca de cocos. O alta sursa naturala de acid lauric care sa contina acest acid î n aceeasi masura este laptele matern al femeilor. si laptele de vaca î l contine î nsa el reprezinta numai 2% din totalul acizilor grasi. Acest acid este deseori folosit la fabricarea tampoanelor si cosmeticelor si î n compozitia multora dintre produsele cosmetice bio. 

      Acidul lauric poate fi administrat si oral î n mod curent sub forma de ulei de nuca de cocos. Denumirea chimica a acidului lauric este acid dodecanoic. Datorita compozitiei sale chimice este capabil sa interactioneze cu substantele cunoscute sub denumirea de solventi polari din care face parte si apa. Î n organism acidul lauric este convertit î ntr-o substanta denumita manolaurin. El actioneaza printr-un mecanism cu ajutorul caruia î ntrerupe membrana lipidica a organismelor straine cum ar fi virusii ciupercile si bacteriile. Î n timp ce monolaurinul ucide aceste micro-organisme nedorite nu este deloc toxic pentru oameni si nici nu influenteaza functionarea tesuturilor umane.- Acidul lauric este cunoscut pentru abilitatea sa de a stimula metabolismul si de a î ntari sistemul imunitar î nsa efectele sale antimicrobiene sunt cele care-l fac sa para a fi un foarte promitator tratament pentru acnee. Cercetatorii care lucreaza î n prezent la crearea unui vaccin antiacneic considera ca acest acid ar putea fi foarte util î n lupta î mpotriva acneei mai ales ca este de origine endogena ceea ce î nseamna ca se produce î n corpul oamenilor. Datorita acestui fapt acidul lauric poate fi integrat si tolerat de catre organism extrem de bine permitâ ndu-i astfel sa ofere beneficii optime ca tratament al acneei la adulti î n lupta î mpotriva a P. acnes bacteria responsabila de aparitia acneei. Totusi din cauza faptului ca P. acnes nu este singurul factor care este responsabil de aparitia acneei nu este î nca foarte sigur daca acidul lauric va fi sau nu folosit î n viitoarele produse de tratare a acneei. Ar fi bine sa fie folosit caci este natural ieftin non-toxic si are un termen de valabilitate mare fapt care contribuie la creearea unui produs î mpotriva acneei delicat blâ nd si ieftin î n acelasi timp. 

      Acidul lauric poate interactiona cu grasimea acesta fiind motivul pentru care acidul lauric este folosit î n fabricarea tamponurilor. Acidul lauric este capabil sa se ataseze de grasimea gasita î n par iar apa poate fi ulterior folosita pentru a o î ndeparta. Tot datorita acestei proprietati acidul lauric face parte din compozitia produselor anticelulitice (contribuie la blocarea procesului de stocare a noi grasimi î n organism). 

      Acidul lauric este benefic de asemenea si pentru a calma infectiile pielii pentru eczeme si psoriasis. Acesta se pare ca protejeaza si organismul î mpotriva virusilor racelilor si gripelor. 

  De asemenea este un hidratant extraordinar pentru piele si poate reduce eritemul (roseata) fara a avea efecte adverse. Acidul lauric are si efecte antifungice antimicrobiene si antiprotozoare asupra pielii.    

Uleiul de cocos este livrat î ntr-un recipient de sticla deoarece proprietatile sale sunt mai bine conservate î n recipiente de sticla.

                Efecte:

&bull Diminueaza actiunea virusilor parazitilor bacteriilor fungilor la nivel digestiv pulmonar uro-genital epidermic 

&bull Mentine sanatatea sistemului cardiovascular

&bull Util î n tratarea tulburarilor digestive

&bull Reduce aparitia ridurilor si pungilor de sub ochi

&bull Protejeaza pielea de actiunea nociva a radicalilor liberi prin efect antioxidant

&bull Imbunatateste structura firului de par

&bull Reduce excesul de sebum de la nivelul scalpului

&bull Confera elasticitate netezime si stralucire parului 

&bull Mentine sanatatea unghiilor si cuticulelor

&bull Curata delicat tenul

&bull Trateaza probleme ale pielii inclusiv psoriazis dermatita eczeme si alte infectii

&bull Imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive

&bull Benefic pentru piele ofera hidratare si elasticitate pielii

&bull Diminueaza riscul   afectiunilor asociate cu î mbatrâ nirea 

&bull Reduce manifestarile menopauzei

&bull Efect emolient si hidratant pentru buze si gingii

&bull Trateaza infectiile si durerile de urechi

&bull Diminueaza pofta de mâ ncare

&bull Calmeaza durerile de gâ t

&bull Vindeca eficient arsurile

&bull Contribuie la tratarea negilor

&bull Trateaza hemoroizii

&bull Ajuta la asimilarea vitaminelor mineralelor

Compozitie:

Ulei din nuca de cocos (Cocos nucifera)&hellip &hellip &hellip &hellip &hellip &hellip &hellip &hellip &hellip &hellip &hellip &hellip &hellip &hellip ..500 g

Mod de utilizare:

        Uleiul de cocos poate fi î ntrebuintat atâ t î n forma lichida câ t si solida la gatit sau conform recomandarii unui specialist.    

  Utilizare interna: 

      Î n cazul adultilor este recomandat a se administra   câ te 3 lingurite de 1-2 ori pe zi cu 30 minute î nainte de masa. 

      Î n cazul copiilor este recomandat a se administra câ te 1 lingurita de 1-2 ori pe zi cu 30 minute î nainte de masa. 

  Utilizare externa: 

        Se recomanda sa se aplice pe fata corp scalp par unghii si/ sau cuticule dupa ce zonele au fost curatate si uscate î n prealabil.   Este adecvat pentru toate tipurile de piele ideal pentru pielea matura si pentru pielea foarte uscata.

      Pentru î ngrijirea pielii se aplica o cantitate de ulei de cocos pe piele si se maseaza pâ na se absoarbe.  

      Pentru tratarea ridurilor este recomandat sa aplicati o cantitate mica de ulei de cocos pe pielea de sub ochi si pe pleoape de preferat î n timpul serii. 

      Pentru scalp aplicati o lingura de ulei din nuca de cocos pe vâ rfurile firelor de par si apoi distribuiti cu degetele prin par! Pentru un tratament de hidratare î n profunzime aplicati o lingura de ulei din nuca de cocos pe pielea capului fara umezire î n prealabil apoi distribuiti produsul pâ na la vâ rfuri masâ nd usor. Puneti-va pe cap o casca pentru dus pentru a nu pata lenjeria de pat si lasati produsul sa actioneze peste noapte. 

        Pentru demachiere aplicati câ teva picaturi de ulei din nuca de cocos pe o discheta de vata si î ndepartati machiajul.  

        Pentru a hidrata buzele aplicati câ teva picaturi de ulei pe buze.  

  Conditii de pastrare: 

      Poate fi depozitat pe termen lung ramâ nâ nd stabil chiar si î n conditiile î n care este expus la temperaturi ridicate oxigen sau lumina.  

    Uleiul de nuca de cocos poate fi utilizat atâ t î n forma lichida câ t si solida fara modificarea calitatii deoarece punctul de topire este de 23-24° C.

    A se pastra la frigider dupa desigilare!


Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Cluj-Napoca

  • - Predare personala in max. 5 zile lucratoare

  • Pentru comenzile livrate in Cluj nu se aplica taxa de livrare.

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review