Ulei omega-3 pur ? 100% pe?te salbatic 300 ml
-
Produs:Nou, Garanție de la vânzatorul inițial, Cu factură
-
Numar articol:202006622
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:200,00 Lei
-
Anuntul a expirat la:12.12.2021, 12:05
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Ulei omega-3 pur din 100% pește sălbatic din zona arctică cu ulei de măsline presat la rece și vitamina D3 – și un adaos de aromă de lămâie proaspătă
Rezultatele arată că aproape toți cei care au folosit EQ Pure Arctic Oil pentru cel puțin 120 de zile au obținut un echilibru îmbunătățit al acizilor grași. EQ Pure Arctic Oil conține ulei omega-3 pur din cod, pescuit din apele arctice nutritive ale coastei norvegiene.
• Nu conține alte uleiuri din
pește sau aditivi sintetici
• Un nivel al uleiului echilibrat
pentru un raport optim între cantitatea de omega-6 și
omega-3
• Bun pentru sistemul cardiovascular,
creier, vedere, sistemul imunitar și mușchi
• Contribuie la menținerea unei
tensiuni arteriale normale, un colesterol normal, și valori normale
ale trigliceridelor și calciului în sânge
• Uleiul din pește este certificat
MSC și Coc, și este originar din industria sustenabilă de pescuit a
Norvegiei
• Polifenoli adăugați din ulei de
măsline de calitate superioară, presat la rece, vitamina D3 și
aromă de lămâie proaspătă
• 100 % natural
DOZA RECOMANDATĂ
Doza zilnică recomandată este de 0,15
ml la 1 kg greutate corporală/ Adulții ce cântăresc mai puțin de 50
kg: 7.5 ml (aprox. 1,5 lingurițe) pe zi. Adulții ce cântăresc mai
mult de 80 kg: 12 ml (aprox. 2 lingurițe) pe zi. Recomandăm să
luați doză dublă în prima lună.
AVERTISMENT
Vă rugăm să consultați medicul dacă
luați anticoagulante, sunteți însărcinată, sau dați produsul unul
copil cu vârsta sub 1 an de zile.
DEPOZITARE
Flacoanele nedesfăcute trebuie să fie
depozitate într-un loc întunecat, uscat și răcoros sau în frigider.
Flacoanele deschise trebuie să fie ținute la frigider și să fie
folosite în 90 de zile. Când este depozitat la sub 4º C produsul
poate deveni opac datorită uleiului de măsline. După câteva minute
la temperatura camerei va deveni din nou transparent. Nu depozitați
la îndemâna copiilor.
INGREDIENTE
Ulei de Pește (EPA și DHA), Ulei de
Măsline Presat la Rece, Vitamina E (Antioxidant), Aromă (Lămâie),
Vitamina D3.
VALORI NUTRIȚIONALE PER DOZA
RECOMANDATĂ ZILNIC
Per 7,5 ml Per 12 ml
Energie 60,75 kcal 97,21
kcal
Grăsimi
Saturate 1 381 mg 2 210 mg
Monounsaturate 3 549 mg 5 678
mg
dintre care Omega-9 1 040 mg 1 664
mg
Polinesaturate 1 295 mg 2 072
mg
dintre care Omega-3 1 144 mg 1 832
mg
dintre care EPA 397 mg 635
mg
dintre care DHA 567 mg 907
mg
Polifenoli 0,6 mg 1 mg
Vitamina D3 6,25 mcg (125 %*) 10 mcg
(200 %*)
*Din valoarea de referință
RDI
ACIZI GRAȘI ESENȚIALI
Acizii grași sunt extrem de
importanți pentru asigurarea că toate funcțiile organismului,
inclusiv creierul, mușchii, sistemul circulator, sistemul
respirator și pielea funcționează cum ar trebui. Acizii grași sunt
împărțiți în omega-3, -6 și -9. Omega-3 și -6 sunt acizi grași
esențiali, ceea ce înseamnă că nu suntem capabili să îi producem pe
cont propriu, dar trebuie să îi obținem prin dietă ca supliment.
Acești acizi grași sunt necesari pentru dezvoltarea creierului,
funcționarea sistemului imunitar și reglarea tensiunii arteriale,
și este extrem de important să îi luăm zilnic pentru a asigura
dezvoltarea optimă.
O DIETĂ ÎN SCHIMBARE
Înainte de revoluția industrială,
dietele occidentale conțineau în proporții aproape gale omega-3 și
omega-6. Totuși, în ultimii 40-50 de ani dietele noastre au avut
parte de mari schimbări. Astăzi consumăm mult mai multe alimente
procesate și uleiuri vegetale din soia, floarea soarelui și porumb,
care au până la 80% omega-6 și foarte puțin sau deloc omega-3.
Există de asemenea și o cantitate notabilă de omega-6 în mâncarea
oferită animalelor care sunt sursa produselor animale pe care le
consumăm – același lucru poate fi valabil ți pentru mâncarea dată
peștilor crescuți la ferme.
OMEGA-3/OMEGA-6
Un dezechilibru cu larga majoritate a
acizilor grași omega-6 poate reprezenta o mare problemă pentru
sănătatea dumneavoastră. Din păcate, acesta este cazul pentru
majoritatea dintre noi, fără să fim conștienți de acest lucru. În
zilele noastre, raportul dintre acizii grași omega-6 și omega-3 din
dietele tipic occidentale este între 10:1 și 20:1. Aceasta înseamnă
că primim de până la 20 de ori mai mult omega-6 decât omega-3.
Raportul recomandat este sub 5:1. Pe parcursul ultimei decade, a
devenit parte din cultura generală faptul că inflamațiile de lungă
durată sunt un factor decisiv în diverse boli cronice, de exemplu
bolile cardiovasculare, diabetul de tip 2 și obezitatea. Un raport
mai mare decât 5:1 crește durata și severitatea reacțiilor
inflamatorii. Echilibrul dintre omega-6 și omega-3 ar putea
reprezenta una dintre soluțiile pentru o sănătate mai bună și
pentru reducerea bolilor cronice.
OMEGA-9
Am adăugat de asemenea și acizi grași
omega-9 și niveluri ridicate de antioxidanți polifenol dintr-un
ulei de măsline unic, presat la rece, ulei ce a primit premiul
NYIOOC GOLD. Omega-9 contribuie la menținerea unui sistem
cardiovascular sănătos și la echilibrarea nivelului zahărului în
sânge. Soluția pentru prevenirea răspunsurilor inflamatorii și
bolilor cardiovasculare este de a crește aportul de omega-3 și
omega-9 de calitate superioară, in loc de a reduce aportul de
omega-6.
BINE DE ȘTIUT
• Suplimentele de dietă nu reprezintă
un substitut pentru o dietă sănătoasă și variată;
• Produs în conformitate cu
standardele GMP;
• Efectele protectoare ale
Omega-3;
• Omega-3 a fost un popular supliment
de ceva timp, dar ceea ce este și ce face? Are într-adevăr da orice
beneficii de sănătate? Ca cercetarea în acest subiect continuă,
acum este clar că omega-3 are deja mari beneficii de sănătate și,
cu utilizarea atentă, ar putea avea chiar mai mult.
• Omega-3 este un acid gras, și există trei tipuri principale implicate în fiziologia umană. Unul, acid α-linolenic (ALA), se găsește în uleiurile vegetale. Alte două sunt frecvent întâlnite în uleiurile marine, cum ar fi uleiul de pește, ulei de krill, ulei de alge, etc, și sunt numite acidul eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA). Ne vom concentra pe ultimele două tipuri, EPA și DHA, deoarece acestea par a fi mult mai important în îmbunătățirea funcționării. Poate fi greu pentru oameni să sintetizeze aceste lanțuri mai lungi de lanț scurt ALA, cu mai puțin de 5% randament de conversie [2]. Prin urmare, este important ca dietele noastre contin niveluri suficiente de EPA și DHA. DHA este o componentă structurală majoră a creierul mamiferelor, și este acidul gras cel mai abundent in creierul nostru [5]. Normal, există deja dovezi care sugereaza omega-3 are efecte benefice pentru cei care suferă de depresie [acid 4,7,8,9]. Există, de asemenea, dovezi irefutabile ca omega-3 ar putea juca un rol important în protejarea inimii și a sistemului circulator [10], în special la cei care au o tulburare depresivă [1].
• Pentru a testa dacă omega-3 are un efect protector la nivelul inimii sau a circulației, în primul rând trebuie să măsoare nivelurile de omega-3 în organism. Acest lucru se face cu ajutorul indicelui de Omega-3. Acesta măsoară procentul de EPA și DHA în celulele roșii din sânge [3]. Este mult mai eficient la evaluarea nivelurilor omega-3 in organism decat masurarea omega-3 de admisie [11]. Nivelul mediu de omega-3 între populațiile variază foarte mult. Cu toate acestea, într-o populație nivelurile urmează o distribuție normală [12]. Deci, în fiecare populație, unii indivizi vor avea un nivel ridicat, iar unele mici, cu majoritatea în mijloc. Omega-3 Evaluarea indexului reflectă nivelurile de EPA și DHA găsit în țesuturile corpului, de exemplu, în inima [12]. Un scăzut Omega-3 Indicele de rating este un predictor puternic al viitoarelor evenimente cardiovasculare adverse [12].
• În două studii de caz de control asupra morții subite cardiace în SUA, nivelurile de acizi grași omega-3 în celule roșii sau sânge integral au fost invers legate de risc pentru moartea subită cardiacă, și o diferență de 10 ori a riscului a fost raportat [10] . Astfel, un nivel ridicat de omega-3 Evaluarea Index, de exemplu 8-11%, este asociat cu un risc scăzut de moarte subită cardiacă, iar riscul pare să crească odată cu scăderea rating în Index Omega-3 [10].
• Prin urmare, în Japonia medie Omega-3 Index Evaluarea sa dovedit a fi de 9,58%, iar incidența morții subite cardiace este de 7,8 decese la 100.000 de oameni in fiecare an. În țările occidentale, media Omega-3 Indicele Evaluarea este de aproximativ 5%, iar incidența morții subite cardiace este de 150 de decese la 100.000 de persoane pe an. Moartea subită cardiacă este responsabilă pentru 15% din decesele din țările occidentale [10].
• Deci, există o corelație între valorile Index Omega-3 și sănătate vatră. Dar putem influența aceste valori pentru a crește nostru de Omega-3 Index de rating, și așa mai departe îmbunătăți sănătatea inimii noastre? Răspunsul pare a fi da (Kohler a 2010). Nivelul de Omega-3 Indicele de rating este influențată de consumul de EPA și DHA prin dietele noastre. Potrivit lui von Schacky [10], fiecare 4g de EPA și DHA ingerat pe lună a crescut Omega-3 Evaluarea Indicele cu 0,24%.
• Se poate vedea efectele cumulative ale consumului de completarea dumneavoastră omega-3 ai putea lua de la un Omega-3 nivel scăzut Index la niveluri mai ridicate, de protecție, indicate de studiile menționate mai sus. Există unele produse mînã vine cu un test pe care îl poate efectua la domiciliu. Înainte de a începe să luați de ulei care conține omega-3, puteți măsura propriile omega-3 valori. Puteți apoi să le măsurați din nou după 120 de zile de la luarea de ulei, pentru a vedea modul în care au crescut niveluri omega-3. În acest fel, puteți urmări de fapt, cresterea in sanatatea inimii si starea generala de sanatate!
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.