Reduceri de la magazinul Mereverzi. Pentru el si pentru ea! Pentru ea Pentru el
Avem peste 5.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti.  Pune in vanzare sau deschide-ti magazin online
Cos cumparaturi
Favorite

UNIC in ROMANIA ! Kit utilizare SIM pentru orice Apple/ANDROID ( iPhone-iPad-iPod Touch sau tel. cu Android chiar si telefoane CDMA ). DEBLOCAREA FULL

  • Produs:
    Aproape Nou, Fără garanție
  • Disponibilitate:
  • Preț:
    440,00 Lei
  • Anuntul a expirat la:
    20.03.2013, 18:11

UNIC in ROMANIA ! Kit utilizare SIM pentru orice Apple/ANDROID ( iPhone-iPad-iPo... - Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Stare produs: Aproape Nou

Garanție: Fără garanție

Disponibilitate: - Vezi produse similare

Specificatii

OFERTA UNICA IN ROMANIA !!!

Vand / Schimb kit cu cartela SIM GSM incorporat, pentru deblocarea / deschiderea / utilizarea oricarui tip de telefon APPLE 4 - 4s - 5 sau cu softuri ANDROID ! DEBLOCHEAZA toate telefoanele de tip CDMA iPhone si Android ( telefoane fara cartele SIM incorporate ).

Acest dispozitiv poate fi instalat doar prin jailbreake pe orice soft iOS APPLE ( iPhone - iPod Touch - iPad ) Deschide / Deblocheaza/ Decodeaza orice soft codat.blocat.blacklist pe orice retea din lume indiferent de versiune si model !

Este folosibil doar in sisteme iOS Apple si ANDROID cu jailbreake facute ( are instructiunile de instalare in cutia dispozitivului ).

Dimensiuni foarte mici, functioneaza prin BLUETOOTH cu telefoanele ce se doresc a fi folosite, are sertar pentru cartela SIM GSM iar pentru comunicare cu telefonul se va activa automat bluetooth-ul de pe telefoane pentru comunicarea si deblocarea.deschiderea.utilizarea totala a functiei de telefonie si SMS.

Pentru iPod Touch si Ipad se vor utiliza castile din dotarea dispozitivelor.

ATENTIE !!!

 

De cate ori a fost vazut acest articol:

119