Vas ceramic cu capac Pierra, Berghoff, 16 cm, 1,4 l, Maro, 05027
- La predare
- Ramburs
- Avans
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
Vezi toate ofertele pentru
Specificatii
Doriti sa savurati aromele unor mancaruri traditionale cu orice ocazie? Vasul ceramic Pierra de la Berghoff este combinatia ideala intre maiestria traditionala si tehnologia moderna.
Puteti prepara in acest vas mancaruri sanatoase (legume, carne, peste, fructe sau pui), fara sa folositi grasime sau ulei.
Porii acestui vas ceramic asigura un proces de coacere naturala. Apa este absorbita (capacul trebuie scufundat in prealabil in apa rece) si se evapora pe masura ce capacul se incalze?te.
Datorita aburului care se formeaza in interiorul vasului, ingredientele nu se usuca si isi pastreaza toate aromele, nutrientii si vitaminele.
Este fabricat din aluminiu turnat cu ceramica antiadeziva.
Usor de folosit, oricine poate gati o masa delicioasa cu ajutorul acestui vas.
Mod utilizare:
Inainte de folosire, capacul trebuie scufundat timp de 15 minute in apa rece. Dupa ce acesta a absorbit suficienta umiditate, puteti opta asupra felului in care veti gati - pe ochiul de la aragaz sau in cuptor.
Adaugati putina apa peste legume, peste sau carne in tigaie, acoperiti cu capacul, pe care l-ati inmuiat in prealabil in apa rece.
Puneti vasul intr-un cuptor rece (capacul este foarte sensibil la fluctuatiile de temperatura si nu trebuie pus niciodata direct in cuptorul incins, pe o flacara de gaz mare sau pe o placa fierbinte. Acesta se incalzeste treptat). Setati temperatura dorita dupa ce introduceti vasul in cuptorul rece.
Cand mancarea este gata, nu trebuie sa puneti vasul pe o suprafata rece, ci intotdeauna pe o placa mata sau un prosop.
Vasul este foarte fierbinte dupa ce il scoateti din cuptor, nu puneti mana pe el fara manusi.
Asteptati 3-5 minute inainte de a servi mancarea, astfel incat caldura sa se distribuie uniform.
In timpul coacerii nu adaugati niciodata apa rece, intotdeauna s-o incalziti inainte.
Cand doriti sa adaugati lichid, puneti-l in cele doua orificii cu care este prevazut capacul vasului. Apa va fi absorbita de capac in aproximativ 10 minute.
Mod intretinere:
Inainte de a-l folosi pentru prima oara trebuie curatat de pudra de lut.
Capacul trebuie tinut, inainte de utilizare, sub un jet de apa rece, apoi lasat sa se usuce.
Dupa ce ati gatit si vasul s-a racit, trebuie spalat cu sapun si burete sau cu cateva picaturi de detergent de vase daca vasul are multa grasime pe el. Se clateste cu apa fierbinte.
Nu folositi mult detergent, pentru ca acesta blocheaza porii vasului ceramic.
Nu folositi substante abrazive.
Uscati-l foarte bine inainte de a-l pune deoparte. Daca ramane umiditate pe capac, acesta poate mucegai in dulap.
Depozitati-l intr-un loc ventilat.
Daca sterilizati vasul dupa 100 de ore de folosire punandu-l in apa fiarta pentru 30 de minute, acesta va rezista mai mult in timp.
Caracteristici
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Sindrilita
-
- Predare personala in max. 1 zi lucratoare
-
- Prin Curier rapid - 17 Lei in max. 2 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 17 Lei in max. 2 zile lucratoare
-
Coletul se livreaza prin UrgentCargus Curier.
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
- - Avans
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 15 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs sau inlocuire produs (alegerea cumparatorului)
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator