Vas tagine din ceramica
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Garanție de la vânzatorul inițial, Cu factură
-
Numar articol:190879664
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:124,77 €
-
Anuntul a expirat la:14.06.2018, 00:00
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Vas tagine pentru intre 6 si 10 persoane, cu diametru de 32 cm.
Din ceramica HR? (Rezistenta Inalta), compatibil cu toate tipurile de foc, inclusiv pe inductie, cuptor traditional sau cu microunde, poate trece in congelator sau in spalatorul de vase, fara risc de alterare.
Ceramica regularizeaza, ea insusi, distributia caldurii, prin urmare, nu este necesara gatirea la foc intens, o caldura medie fiind de ajuns pentru a gestiona toate gatirile.
Pentru a cali, rumeni, a auri cu aport foarte mic de grasimi, la foc potrivit, lasati temperatura sa creasca pana la caramelizarea dorita, pentru carnuri, pasari si peste.
Pentru a gati cu foarte putine grasimi, sau deloc, pentru legume, deoarece acestea contin suficienta apa pentru a permite sa se gateasca in propria umiditate, amestecati des cu o spatula.
Pentru a gati cu aburi, puneti capacul, pentru reciclarea umiditatii.
Pentru friptura, pastrati lichid sau sos pe fundul vasului sau adaugati apa calda, pe parcursul gatirii.
Forma conica a capacului permite aburului sa circule si sa gateasca perfect preparatele, pentru un preparat cu interiorul fraged.
Fabricat in Franta, garantie 10 ani.
Din ceramica HR? (Rezistenta Inalta), compatibil cu toate tipurile de foc, inclusiv pe inductie, cuptor traditional sau cu microunde, poate trece in congelator sau in spalatorul de vase, fara risc de alterare.
Ceramica regularizeaza, ea insusi, distributia caldurii, prin urmare, nu este necesara gatirea la foc intens, o caldura medie fiind de ajuns pentru a gestiona toate gatirile.
Pentru a cali, rumeni, a auri cu aport foarte mic de grasimi, la foc potrivit, lasati temperatura sa creasca pana la caramelizarea dorita, pentru carnuri, pasari si peste.
Pentru a gati cu foarte putine grasimi, sau deloc, pentru legume, deoarece acestea contin suficienta apa pentru a permite sa se gateasca in propria umiditate, amestecati des cu o spatula.
Pentru a gati cu aburi, puneti capacul, pentru reciclarea umiditatii.
Pentru friptura, pastrati lichid sau sos pe fundul vasului sau adaugati apa calda, pe parcursul gatirii.
Forma conica a capacului permite aburului sa circule si sa gateasca perfect preparatele, pentru un preparat cu interiorul fraged.
Fabricat in Franta, garantie 10 ani.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.