Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 207319892
Pune in vanzare un produs ca acesta

Z 22 - VIN BAROLO RISERVA SPECIALE VILLADORIA DOC, rec.1962 cl 72 gr 13,5

Livrare gratuita la comenzile de 2000 lei
Acest produs beneficiază de Garantia de Livrare
Vânzător premium
100% calificative pozitive (din 398 )
 • Primește constant calificative pozitive
 • Oferă întotdeauna servicii excelente
 • Livrează rapid produsele
Produs:
Nou, Fără garanție
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Pret:
285,00 Lei 285 RON
Aroma:
Sortiment:
Zona:
Cantitate:
Primesti 285 puncte
Urmareste produsul:
Adaugă la favorite
Adaugă produsul la favorite și afli imediat când se reduce prețul
Livrare:
Romania - curier cu Garantia de Livrare - 16,50 Lei Detalii
Estimat livrare:
Marți, 18 Mai.
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
 • Avans
 • Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

  Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

 • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Stare produs: Nou

Garanție: Fără garanție

Specificatii

Guarda le immagini per vedere il livello di riempimento, la capsula e le condizioni dell'etichetta Ricorda i danni e l'usura del vetro.

La bottiglia al momento della spedizione è esattamente come nelle foto, il tappo è al suo posto - non galleggia nel liquido del contenuto e non perde il suo contenuto. Sebbene ci occupiamo di imballare le bottiglie in modo sicuro, non possiamo garantire che i vecchi tappi e chiusure non perdano durante il trasporto.
A richiesta possiamo aggiungere un'altra capsula sopra il tappo originale per la sicurezza del trasporto.

- Z 22 - VIN BAROLO RISERVA SPECIALE MARCHESE VILLADORIA DOC, rec.1962 cl 72 gr 13,52,

RACCOLTA DI VECCHIA COLLEZIONE DI VINI

-Questa bottiglia è venduta come un oggetto da collezione. Potabilità IL CONTENUTO NON È GARANTITO.  
-LA BOTTIGLIA VIENE VENDUTA COME ARTICOLO DA COLLEZIONE. IL BERE DEL CONTENUTO NON È GARANTITO.
-QUESTA BOTTIGLIA È VENDUTA COME ARTICOLO DA COLLEZIONE. LA BEVIBILITÀ DEL CONTENUTO NON È GARANTITA. 

vinuri vechi de mai mult de 30 de ani înainte de deschiderea acestora trebuie să respecte anumite reguli
1 - Sticla trebuie să stea nemiscata cu dopu in sus cu cel puțin 24 de ore
2 - ar trebui să fie deschise cu câteva ore înainte de a consuma
3 - să le deschidă pentru a utiliza o pârghie pentru capace cu aer, deoarece dopul tinde să rupă cu ajutorul unui levier opritori spiralate
4 - odată deschis, ar trebui să fie varsata ușor, fără a face mișcări bruște a sticlei pentru a preveni orice depunere , până la 4/5 din conținutul într-un decantor pentru a obține aer vinului
5 vin roșu ar trebui să fie servit la temperatura camerei, vinul alb, în mod normal, la temperatura normală a frigiderului, eventual pe fiecare flacon este recomandat temperatura potrivita pentru a se bucure de ea la cele mai bune.

Cumpărarea vinurilor oferă oportunitatea de a obține vinuri bune în drum spre maturitate și a celor care se găsesc mai rar, dacă vreodată, în activitatea de vânzare cu amănuntul.
Cu toate acestea, merită menționat faptul că vinul continuă să îmbătrânească în sticlă și va dispărea în cele din urmă - pentru unele vinuri acest lucru ar putea avea 5 ani, pentru alții peste 100 de ani
Desigur, rețineți acest lucru, atunci când doriți să cumpărați o sticlă de vin vechi, acest risc poate fi atenuat prin revizuirea rapoartelor vintage disponibile pe internet, recenzii critice și impunând așteptări realiste. Recompensa unui vin bun la vârful său absolut de maturitate, care oferă o gamă completă de arome primare, secundare și terțiare, ar trebui să fie suficient de semnificativă pentru a nega dezamăgirea ocazională.
Astfel, dacă riscul / rentabilitatea / cântarul sunt considerate favorabile, veți avea o selecție plăcută de vinuri în diferitele etape de maturitate disponibile în contul nostru.

Salut tocmai ai cumparat de la Robavecchia. Esti cel mai tare! :) IMPORTANT ! Daca ai fost multumit de produsul cumparat de la noi si de modul in care ai fost tratat, ne-ar ajuta daca ne-ai putea acorda calificativ pozitiv si nota maxima, 5 stele, la fiecare dintre cele 4 criterii afisate de catre sistemul Okazii. In cazul in care aveti o nemultumire legata de produsul comandat sau de calitatea acestuia, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail si VA GARANTAM SOLUTIONAREA POZITIVA A SITUATIEI. Multumesc si te mai asteptam pe la noi! Robavecchia".

Istoria vinului în Italia
În cele mai vechi timpuri orașului nostru i s-a dat numele de Enotria tellus, adică țara vinului. Fiecare italian devine cetățean al Enotriei când se naște și este un prieten natural al vinului, acest lucru nu corespunde unui viciu, ci unei arte. Istoria viticulturii italiene datează din jurul anului 1000 î.Hr. când grecii au cucerit bazinul mediteranean: în timpul campaniilor lor de colonizare au introdus cultivarea viței de vie în țara noastră, mai întâi în Sicilia și Calabria unde au apărut primele baze comerciale grecești și apoi s-au răspândit treptat spre nord. În secolul al VII-lea î.Hr. de fapt, dovezile etrusce arată că în Toscana de astăzi a fost produs și comercializat vin. Când în secolul al III-lea î.Hr. Hanibal lupta împotriva Romei, tot sudul Italiei era cultivat cu viță de vie. În timpul Imperiului Roman, cultivarea viței de vie s-a răspândit în nordul Italiei și în teritoriile de dincolo de Alpi. Odată cu invaziile barbare, viticultura a suferit un declin rapid și apoi a înflorit mulți ani mai târziu în secolul al XIII-lea și mai ales în Renaștere. După această perioadă foarte înfloritoare pentru lumea vinului (de fapt au fost fondate vinicole celebre încă existente astăzi), viticultura din secolul al XVI-lea a cunoscut din nou un colaps coroborat cu declinul familiei Medici când Italia a căzut sub dominația spaniol-habsburgică. Revoltele politice din secolul al XIX-lea au permis renașterea acestuia, dar numai până în a doua jumătate a secolului al XIX-lea: în acest moment catastrofa filoxerei datează din urmă. Cele două războaie mondiale care au provocat o adevărată distrugere a podgoriilor au agravat și ele această situație, care era deja dramatică în sine. De atunci, vinul italian a prezentat primele semne de recuperare abia în jurul anului 1970. În ultimii treizeci și cinci de ani, vinurile și viticultura italiene au suferit schimbări mai radicale decât în ultimele trei secole. Culturile mixte care au văzut vițele crescute împreună cu măslini și pomi fructiferi au dispărut și multe lucruri s-au schimbat și în pivniță, deosebit de importantă a fost introducerea controlului temperaturii în timpul fermentării, ceea ce a deschis noi orizonturi calitative pentru vinurile italiene. Modernizarea viticulturii și a vinificației a dus la o îmbunătățire calitativă neașteptată care a început în Toscana la sfârșitul anilor 1960 și s-a răspândit mai întâi în Friuli și Piemont și apoi a atins toate regiunile peninsulei.
Italia este în prezent cel mai mare producător de vin din lume, cu o producție medie anuală de 60 de milioane de hectolitri. Pe de altă parte, consumul intern scade. Cantitativ vorbind, majoritatea vinului italian provine din Toscana, Piemont, Puglia, Sicilia, Emilia Romagna și Veneto, regiuni unde există o producție intensivă. Acestea sunt vinuri de masă obișnuite al căror destin este achiziționarea de către marile companii europene ca amestec de vinuri sau eliminarea din comerț ca surplus și apoi distilarea conform directivelor UE. Pe lângă această situație, totuși, este necesar să subliniem că, în ultimii ani și de către unele crame, există o contra-tendință care vede extinderea suprafețelor teritoriilor destinate cultivării viței de vie fine și, în consecință, creșterea producției de vinuri o denumire de origine în detrimentul producției rampante de vinuri de masă. Din 1980 vinurile DOC au crescut cu 19%, iar cantitatea de vin vândută în sticle a crescut în același timp cu cea vândută direct în butoaie sau în demijohns.
Pentru a înțelege mai bine lumea enologiei italiene, mi se pare necesar să facem o trimitere rapidă la situația legislativă actuală în ceea ce privește garanțiile oferite consumatorului cu privire la originea și calitatea vinurilor și la ceea ce presupun aceste reguli pentru antreprenori. viticultură. Legea care reglementează în prezent clasificarea vinurilor italiene este Legea nr. 164 din 10 februarie 1992, care a introdus modificări substanțiale în ceea ce privește vechile reglementări pe această temă. Sistemul legii tinde spre „calitatea totală” prin mecanismul de clasificare a piramidei care contemplă la bază „vinurile de masă” și apoi trece la „vinurile cu indicație geografică tipică” prescurtată cu IGT, pentru a ajunge în cele din urmă la VQPRD care sunt împărțite în „vinuri cu denumire de origine controlată” sau vinuri D.O.C. și „vinuri cu denumire de origine controlată și garantată” sau D.O.C.G. Această lege garantează calitatea produsului și protejează interesul consumatorului prin diferite puncte care sunt îmbunătățirea denumirii geografice, disciplinele de producție mai rigide și în creștere cu creșterea nivelului vinului în cadrul piramidei, caracterul obligatoriu al controalelor. chimico-organoleptic pentru VQPRD iar pentru vinurile exportate. În general, legea este foarte strictă și sancțiunile au fost înăsprite. Acesta este motivul pentru care unii producători, care nu doresc sau nu pot respecta legislația, își declasifică D.O.C. la vinurile I.G.T. dar aproape întotdeauna vinuri de mare calitate, uneori mai bune decât nobilul D.O.C. sau D.O.C.G

Buna ziua,am un calificativ negativ si o problema cu un cumparator.

Am contactat telefonic si email acest cumparator,i-am propus sa-mi restituie sticlele cu ramburs asa cum este scris pe okazii,acesta nu accepta,vrea intai banii restituiti si banii de transport,pe urma el ne trimite sticlele goale cu motivul ca s-au varsat pe masa.

Sticlele sunt vandute ca obiecte de colectie si fara garantie .

Fapt acceptat de cumparator.

Dedesupt atasez directivele europene pentru tutela consumatorilor.


Directiva 199/44 / CE - Parlamentul European din 25 mai / 1999

art. 1 paragraful E
anularea garantiei
daca nu îndeplineste conditiile de publicitate

art. 2 paragraful C
sunt potrivite pentru utilizare atunci când sunt utilizate marfuri de acelasi tip
(vinuri de colectie)

arte. 3 comma 3 il
consumatore era a conoscenza del difetto e non poteva davvero ignorare questo fatto
(i vini d'annata di 50 anni sono vini d'annata e non bevibili.)

arte. 7

il prodotto in conformità con i termini contrattuali
- tutte le foto pubblicate e descrizione dettagliata
- scritto senza garanzia
- cibo aperto non viene restituito (il vino è un'azienda alimentare)
- le parti hanno accettato i termini del contratto (vendite occasionali)

Direttiva UE 2011/83 del 25 ottobre 2011

arte. 16
paragrafo - E - G

Fornire beni sigillati che non possono essere restituiti dopo essere stati aperti dagli acquirenti.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Periam

 • - Prin curier cu Garantia de Livrare - 16.5 Lei in max. 2 zile lucratoare Garantia de Livrare

In Romania:

 • - Prin curier cu Garantia de Livrare - 16.5 Lei in max. 2 zile lucratoare Garantia de Livrare

PLATA

 • - Avans
 • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

  Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

 • - Online

Politica de retur

 • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
 • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
 • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
 • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Z 22 - VIN BAROLO RISERVA SPECIALE VILLADORIA DOC, rec.1962 cl 72 gr 13,5
CUMPARA
Pret curent:
28500 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review