Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

1000 Seminte Lavanda Angustifolia + 100 Seminte Paulownia Tomentosa

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Pachetul include :

  • 1000 - 1200 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English )
  • 100 - 120 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Instructiuni de germinare si plantare

Societatea comerciala WEB CENTER NETWORK SRL va pune la dispozitie un pachet promotional cu seminte de lavanda angustifolia, de cea mai buna calitate, la un pret redus. Oferim certificat fitosanitar + factura si bon fiscal, necesar pentru accesarea fondurilor europene sau pentru obtinerea certificatului de producator.

La acest pachet, veti primi bonus 100 de seminte de paulownia Tomentosa, cat si instructiunile de germinare si plantare.

Lavanda este un arbust cu frunze vesnice verzi, de culoare verde-argintiu pe toata perioada anului ( chiar si iarna ). Putem gasi atat soiuri cu frunze verzi, cat si cu frunze argintii. Supravietuiesc aproximativ 50 de ani, daca sunt respectate conditile optime si ating maturitatea in numai 2-3 ani.

Cultivarea lavandei este relativ simpla si nu cere atentii deosebite. Pentru cultivarea in ghiveci a lavandei avem nevoie de un ghiveci cu diametru de circa 35-40 de centimetri pentru o planta adulta, se pote cultiva in gradina fara cerinte deosebite in ce ce priveste terenul.

Utilizările lavandei

Planta, de origine mediteraneană, este folosită în industria farmaceutică şi cosmetică. Florile de lavandă pot fi folosite pentru prepararea ceaiurilor şi tincturilor. Acestea, dincolo de aroma deosebită, au rol benefic asupra organismului (recomandat pentru reglarea tensiunii, a sistemului imunitar, împotriva stresului şi insomniei). Uleiul de lavandă are proprietăţi antiseptice, antibacteriene şi antiinflamatorii. Uleiul mai este folosit pentru fabricarea parfumurilor şi alte cosmetice.

Va garantam cele mai bune seminte la cel mai mic pret din Romania. Suntem importatori de seminte de calitate, cu certificat fitosanitar si de origine, oferim factura si cele mai bune servicii pentru clientii nostri.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Brasov

  • - Predare personala in max. 1 zi lucratoare

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review