Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Aparat impotriva furnicilor R-104

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Produs nou 2016 Radarcan R-104 - Aparat cu unde electromagnetice impotriva furnicilor

 

Mod de utilizare:


Aparatul are o constructie foarte simpla si usor de utilizat. Doar se introduce in priza si atat. Odata alimentat, acesta va incepe sa emita un camp electromagnetic, ce va "inveli" firele electrice din casa. Intrucat furnicile folosesc campul magnetic al Pamantului pentru a se ghida, aparatul R-104 va afecta aceasta functie a furnicilor, dezorientandu-le, si fortandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 200 metri patrati.

Aparatul nu prezinta niciun buton, nu necesita setari sau intretinere periodica. Nu foloseste consumabile sau substante toxice, nu produce fum si este complet silentios. Pentru controlul bunei functionari a aparatului, pe panoul frontal este situat un LED de culoare rosie, ce va functiona intermitent, indicand faptul ca aparatul functioneaza in parametri normali.
 

Avantaje:


Ecologic si non toxic: aparatul foloseste unde electromagnetice, ce vor alunga furnicile, fara sa le omoare, evitand descompunerea acestora in casa. Fara substante toxice, fara foc, fara fum.

Simplu de utilizat: doar introduceti aparatul in priza, si scapati de furnici

Modern: carcasa robusta, cu un design modern, ce nu va atrage atentia intr-un mod neplacut. Inlocuieste cu succes capcanele cu lipici sau spray-urile toxice, ce pot provoca probleme medicale batranilor, copiilor sau persoanelor astmatice.

Poate fi folosit in orice incapere: camera copiilor, bilbioteci, case si vile, apartamente si garsoniere de bloc, camine, librarii, institutii publice, banci, magazine alimentare, cladiri de birouri, etc.

 
Specificatii tehnice:


Alimentare: 220 V
Consum: 5 W
Suprafata acoperita: 200 mp
Dimensiuni: 10.4 x 5.9 x 7.1 cm
 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni
Producator: Radarcan
Model: R-104
Tara de origine: Spania

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)


Observatii:


Nu este surprinzator faptul ca furnicile par sa se gaseasca peste tot. Ele sunt un grup de insecte foarte rezistente, cu o structura sociala si coloniala complexa. Capacitatea lor de a gasi hrana poate fi adesea observata cand un sir lung de furnici intra in casa la o hrana preferata.

O legenda a bastinasilor din America povesteste ca, demult, Pamantul era acoperit de apa. Creatorul a facut apoi furnici care s-au inmultit in numar mare si au format uscatul. Legenda sustine ca acesta este motivul pentru care intotdeauna gasim furnici, oriunde am sapa in pamant.

Exista peste 6.000 de specii cunoscute de furnici, raspandite in toata lumea. Desi cele mai multe specii traiesc la tropice, exista multe in regiuni temperate, a caror viata zilnica este organizata printr-o structura sociala complexa. Cuiburile furnicilor sunt de obicei subterane si pot rezista multi ani.

Fiecare cuib poate sa contina mai multe milioane de indivizi si are o singura regina inaripata, masculi si mii de lucratoare care nu se inmultesc, si nu zboara – acestea se vad cel mai adesea misunand in cautarea hranei. Unele lucratoare cu falcile foarte mari, cunoscute ca furnici soldati, sunt specializate in apararea cuibului. Ele ataca cu salbaticie pradatorii din apropierea cuibului.

Furnicile construiesc multe tipuri diferite de cuiburi, unele colonii stabilindu-se sub pavaje, in timp ce furnica de lemn formeaza movile imense de ace de pin si ramurele, cu o inaltime de peste 150 cm, si diametrul de 300 cm. Fiecare cuib are o multime de galerii, prin care furnicile circula liber, si camere in care sunt crescute larvele sau puii. Aceste larve sunt hranite de lucratoare. Ca si in cazul termitelor, in anumite momente ale anului din cuib ies femele si masculi noi si isi iau zborul. Dupa imperechere, femela gaseste un loc potrivit pentru a-si forma o noua colonie.

Furnicile tesator, care cuibaresc in copaci si traiesc la tropice, isi fac cuiburi din frunze, legand frunzele laolalta cu fire de matase. Firul de matase este produs de catre larve, pe care furnica matura le tine intre falci ca pe niste ace de cusut vii, in timp ce frunzele sunt legate laolalta pentru a forma cuibul.

Furnicile inrobitoare si-au dezvoltat o tehnica proprie de crestere a puilor. Ele nu au furnici lucratoare, dar jefuiesc cuiburile altor specii. Lucratoarele capturate sunt duse inapoi la cuib unde ingrijesc puii noilor lor stapani.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

PLATA

  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review