Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

2015 Moneda de Aur Frunza de Artar

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

2015 Moneda de aur Frunza de Artar

Emitent: Monetaria Regala a Canadei
Dolar Canadian
An: 2015
Conditie: Noua, Perfecta, Necirculata
Tara: Canada
Greutate: o uncie – 31.1 grame
Puritate: 9999 aur 24k
Diametru: 30 mm
Grosime: 2,87 mm
Livrare: Gratuita in Romania, 7-10 zile de la confirmarea platii
Plata: Avans - Cash, Paypal sau Transfer Bancar
Pret: 5400 lei

1/10 oz, 3,1 grame, diametru 16 mm, 24k - 650 lei
1/4 oz, 7,78 grame, diametru 20 mm, 24k - 1500 lei
1/2 oz, 15.5 grame, diametru 25 mm, 24k - 2800 lei

Ca si celelalte monede "Frunza de Artar" canadiana, model 2015, va fi in intregime din aur si va cantari 1 uncie – 31.1 grame cu o puritate de .9999 la mie, 24k.

Canada este cunoscuta in lume ca o tara cu numeroase peisaje de exceptie. Sunt putine simboluri care sunt asociate cu Canada in afara de frunza de artar. Aceasta imagine se regaseste pe steagul Canadei, chiar in mijloc si era de neimaginat ca Monetaria Regala sa nu o omagieze si pe moneda din 2015.

Moneda de investitie canadiana Frunza de artar fabricata integral din aur este produsa in fiecare an de monetaria regala din Canada. Imaginea de baza de pe moneda din 2015 infatiseaza in detaliu o frunza de artar, cu fiecare parte a ei complet vizibila. Pe partea cealalta a monedei, gasim chipul Majestatii Sale Regina Elizabeth a II- a, asa cum apare si pe alte monede din Canada si nu numai. Imaginea reginei Elizabeth este redata dupa un portret al artistului Canadian pe nume Susanna Blunt, din 2003.

Monetaria Regala a Canadei este una din cele mai avansate fabrici de prelucrare a metalelor din lume. Monetaria a inceput sa fie construita in 1901 la Ottawa iar prima moneda a fost batuta in 2 ianuarie 1908. Astazi, monetaria este responsabila cu productia de monede de circulatie si commemorative – numismatice si apartine in totalitate Guvernului Canadei.

Livrez aceste monede in stare noua, neatinse, asa cum le primesc de la monetarie, astfel calitatea si autenticitatea lor este asigurata. Manipularea lor se face numai cu manusi.

Daca aveti intrebari in legatura cu oricare din editiile Moneda de Aur Frunza de Artar, pretul la aur si argint la bursa, sau oricare alt produs, trimiteti-mi un mesaj sau sunati-ma. Aceasta este o moneda de valoare superioara, recunoscuta international, pentru aceasta doresc sa va asist in achizitionarea ei sau sa va raspund la intrebari despre produsele bullion – monede si lingouri imprimate, in editie limitata.

*Livrarea se face numai dupa plata integrala a produsului. Accept plata ramburs numai la monedele de argint.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

  • - Predare personala - Palatul Parlamentului in max. 10 zile lucratoare

  • Pretul curierului este suportat de catre cumparator. Pretul acestuia poate varia daca sunteti in afara zonelor de acoperire, va rog sa luati legatura

PLATA

  • - La predare

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review