Avem peste 4.000.000 de produse noi si second-hand, vandute de peste 140.000 de utilizatori.   Pune in vanzare
Cos cumparaturi
Favorite

Apartamente De Inchiriat

Vizualizeaza ca: Afisare Lista Afisare galerie
  • Nu exista specificatii pentru acest produs.
  • Vezi toate ofertele »

Cautari frecvente: Apartamente de vanzare, Garsoniere de inchiriat, Garsoniere de vanzareApartamente de inchiriat Bucuresti, Apartamente de inchiriat Constanta, Apartamente de vanzare Bucuresti, Apartamente de vanzare Iasi, Garsoniere de inchiriat BucurestiApartamente de vanzare Cluj, Apartamente de vanzare Constanta, Garsoniere de vanzare Bucuresti

Pe langa valoarea chiriei atunci cand esti in cautarea unui apartament de inchiriat mai trebuie sa tii cont de cateva aspecte: numarul camerelor (acesta influenteaza si costurile de intretinere), daca apartamentul este mobilat sau nu, de ce dotari dispune si daca zona imobilului este una usor accesibila. De asemenea, trebuie sa te interesezi daca proprietarul solicita un avans sau nu.

Anunturile pentru apartamente si garsoniere de inchiriat postate pe Okazii.ro provin atat de la proprietari cat si de la agentii imobiliare.

• Adauga si tu anunturi imobiliare gratuite • 

Okazii.ro ofera cele mai avantajoase pachete de listari pentru agentii imobiliare prin intermediul magazinelor Okazii.ro. Poti lista un numar nelimitat de anunturi imobiliare prin intermediul unui import de tip xml sau printr-un fisier Excel.