Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 228851518. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Calciu si Magneziu Strong Bones 250cps CaliVita

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
  Curier rapid - 21,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Joi, 9 Mai.
Cantitate:
Pret:
160,94 Lei
Primesti 161 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online
  • Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

Strong Bones - 250 Capsule

Beneficiile Produsului Strong Bones

Conţine calciu si magneziu în proporţia optimă;

Previne osteoporoza;

Întăreşte oasele şi dinţii;

Combate stresul şi stările depresive;

Sprijină aparatul cardiovascular;

Se recomandă în rahitism, carii dentare, insomnii;

Se recomandă sportivilor pentru energie.

V-aţi dori să puteţi evita osteoporoza?

În acest caz, în scop preventiv, puteţi începe să consumaţi suplimente alimentare cu calciu şi magneziu, încă înainte de vârsta de 30 de ani.

Nu degeaba osteoporoza este considerată o boală "mută", deoarece este insidioasă şi îndelungată, atacă pe neaşteptate şi o observăm abia atunci când este prea târziu: oasele s-au subţiat, rarefiat şi se fracturează uşor. Osteoporoza poate fi evitată dacă organismului i se asigură în mod constant cantitatea necesară de calciu şi magneziu.

Calciul şi magneziul sunt minerale indispensabile organismului, necesare păstrării sănătăţii oaselor şi a danturii, funcţionării optime a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos şi a musculaturii.

Calciul este substanţa minerală responsabilă de rezistenţa şi sănătatea oaselor. Însă acesta fortifică nu numai oasele, ci şi dantura. Absenţa calciului poate cauza rahitism, osteomalacie, osteoporoză şi carii dentare.

Deoarece cantitatea necesară de calciu nu se poate asigura numai din alimente, se recomandă aportul acestuia şi prin suplimentele alimentare. Necesarul de calciu al femeilor este mai mare după naştere şi la menopauză, de aceea este nevoie de o suplimentare crescută.

Calciul favorizează absorbţia fierului, combate insomnia, fortifică oasele, dentiţia şi sistemul nervos. Deficitul de calciu duce la apariţia rahitismului la copii, iar la adulţi produce osteornalacie, osteoporoză şi carii dentare. De asemenea, deficitul de calciu scade şi rezistenţa la stres, favorizează apariţia alergiilor, inflamaţiilor şi a crampelor musculare.

Calciul şi fierul sunt două minerale care deseori lipsesc din alimentaţia femeilor. În anumite etape ale vieţii, ca de exemplu În timpul sareinii şi al alăptării, este necesară suplimentarea calciului.

În perioada climaxului, când în organism scade secreţia hormonilor feminini, dacă nu asigurăm un aport corespunzător de calciu, poate apărea osteoporoza. O atenţie deosebită trebuie să acordăm organismelor În dezvoltare şi creştere, precum şi sportivi lor.


Administrarea calciului poate avea efecte benefice în lombalgii, dismenoree, precum şi în atenuarea durerilor de creştere la adolescenţi. Şi cei care suferă de hipocalcemie (nivel sanguin scăzut de calciu) trebuie să-şi suplimenteze aportul de calciu, deoarece deficitul de calciu mobilizează acest element din oase.

Calciul ajuns astfel În sânge se va depune pe pereţii arteriali lezaţi, provocând sclerozarea acestora. De asemenea, deficitul de calciu va facilita absorbţia plumbului (un metal toxic) şi depunerea acestuia în oase şi dinţi. Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sănătos este de 800-1200 mg.

"Duşmanii" calciului sunt grăsimile, acidul oxalic (existent şi în ciocolată), precum şi acidul fitic (din cereale), deoarece Împiedică absorbţia intestinală a acestuia. O atenţie sporită trebuie acordată aportului corespun­zător de calciu în cazul adul­ţilor şi copiilor care consumă multă ciocolată şi cola!

Calciul se găseşte În cantităţi mai mari în lapte şi în produsele lactate, în seminţele uleioase (mac, nuci, alune etc.), soia şi zarzavaturi. Deoarece seminţele uleioase se consumă În cantităţi insuficiente, iar 70-80% din populaţie nu tolerează laptele din cauza lipsei enzimelor necesare digestiei acestuia, suplimentele de calciu sunt necesare, practic, tuturor.

Atenţie!

Un aport zilnic de peste 2000 mg calciu se admite numai sub supraveghere medicală!

  • Cantităţi le mici de vitamina D, fosfor şi magneziu intensifică absorbţia intestinală a calciului,

  • Se recomandă administrarea calciului în doze mici, repartizate pe tot parcursul zilei.

 

Magneziul este indispensabil funcţionării eficiente a sistemului nervos, a muşchilor şi a numeroase enzime. Participă la funcţionarea a mai mult de 300 de enzime vitale, având astfel un rol însemnat în metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici şi proteinelor, precum şi în procesele de energogeneză.

Magneziul scade riscul formării calculilor renali şi biliari cu conţinut de calciu. Este necesar şi pentru asimilarea calciului. Raportul dintre cele două minerale este deosebit de important şi este ideal în proporţia de 2:1.

Magneziul este indispensabil pentru funcţionarea eficientă a sistemului nervos, a musculaturii şi a numeroase enzime. Participă la activitatea a mai mult de 300 de enzime vitale, având un rol important în metabolismul glucidelor, lipidelor, acizi lor nucleici, al proteinelor, precum şi în procesele energetice ale organismului.

Asigură buna funcţionare a aparatului cardiovascular, fiind un factor protector împotriva infarctului de miocard. Încetineşte procesele de îrnbătrânire şi stabilizează nivelul sanguin al colsterolului, contribuind astfel la profilaxia arteriopatiilor şi aterosclerozei.

După unii cercetători, consumul de magneziu creşte rezistenţa organismului la infecţii şi îmbunătăţeşte randamentul intelectual. Diminuează procesele de formare a calculilor renali şi biliari cu conţinut de calciu. Favorizează procesele de digestie şi menţine integritatea danturii.

Magneziul asociat cu calciul combate stresul şi stările depresive.


"Duşmanii" magneziului sunt substanţele diuretice şi alcoolul, deoarece sporesc volumul eliminărilor urinare de magneziu. Sursele naturale de magneziu sunt seminţele oleaginoase, zarzavaturile şi apele dure. Îngrăşărnintele chimice scad cantitatea de magneziu din sol şi, ca urmare, reduc şi conţinutul de magneziu al alimentelor.


Magneziul este indispensabil pentru metabolismul substanţelor minerale (calciu, fosfor, sodiu, potasiu), precum şi pentru utilizarea vitaminei C.

Aportul de magneziu trebuie sporit în cazul gravidelor, mamelor care alăptează, femeilor care utilizează anticoncepţionale sau medicaţie cu hormoni estrogeni. Necesarul de magneziu este crescut şi la persoanele care consumă mult alcool. Deoarece magneziul are un rol important în transformarea glucidelor în energie, este un element indispensabil şi pentru sportivi.

Atenţie!


Nu se recomandă un aport de peste 1000 mg de magneziu pe zi timp îndelungat.

  • Magneziul are o bună acţiune în asociere cu vitamina A, calciu şi fosfor.

  • Conform rezultatelor, cel mai bun raport dintre calciu şi magneziu este de 2: 1. Preparatele moderne de calitate conţin ambele minerale în raportul menţionat.

  • Calciul şi rnagneziul se pot absorbi şi asimila cel mai bine dacă, în produsul pe care-l consumăm, cele două macroelemente se află sub formă chelatată

  • Consumul de magneziu în asociaţie cu vitamina B6 poate preveni formarea calculilor renali de oxalat de calciu.

  • Consumul preparatelor cu magneziu în timpul meselor poate conduce la o diges­tie deficitară, deoarece acest element se combină cu aci­dul clorhidric din stomac. Se recomandă, deci, administrarea Mg în intervalul dintre mese.

  • Persoanele cu hiperaciditate gastrică pot consuma preparate cu magneziu pe stomacul gol, deoarece acesta se leagă de acizii în exces.

  • Bolnavii cu afecţiuni cardiace care utilizează medicamente cu conţinut ridicat de magneziu trebuie să consulte medicul curent înainte de a începe administrarea oricărui nou preparat cu magneziu.

Strong Bones - Oase puternice şi sănătoase.

Continut: Calciu (carbonat, acetat, citrat şi alfa-cetoglutarat) 300 mg, Magneziu (oxid, aspartat, succinat, fumarat, citrat şi alfa-cetoglutarat) 150 mg.

Mod de administrare Strong Bones

Recomandari Strong Bones:

Mod de administrare Strong Bones:

Aciditate la stomac

Adolescent (14-18 ani) - preventiv

Antihemoragic

Antispastic

Carcei

Calmant

Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)

Descumarea unghiilor

Discopatii

Hernie de disc

Insomnie

Lumbago

Mialgii

Migrene

Nevralgii

Osteoporoza

Persoana in varsta - preventiv

Rahitism

Rau de mare, masina, avion (prev)

Scrasnit din dinti

Spasmofilie

Unghii friabile

Urticarie

0-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

2 tablete la nevoie

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

2 tablete la nevoie

1-0-1

1-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Cluj-Napoca

  • - Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online
  • - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Calciu si Magneziu Strong Bones 250cps CaliVita
CUMPARA
Pret curent:
16094 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review