Fasole mung verde 1kg
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
Gramaj1kg
-
Originevenezuela
Specificatii
Fasolea mung verde este printre cele mai hranitoare alimente din familia leguminoaselor.
Familiarizarea cu fasolea mung verde
Fasolea mung verde este cultivata in special in tarile asiatice, fiind specifica acestor bucatarii, insa, in ultimul timp, acest soi de fasole a inceput sa devina din ce in ce mai popular in randul bucatarilor. Boabele de fasole mung verde sunt asociate cu diverse beneficii pentru sanatate datorita continutului foarte bogat de antioxidanti, subsante care lupta impotriva bolilor si ajuta la mentinerea unei stari optime de sanatate, cat si a continutului ridicat de molibden, necesar pentru fabricarea si activarea enzimelor cu rol detoxifiant.
De mentionat este si faptul ca fasolea mung verde are un indice glicemic scazut. Astfel de alimente cu un indice glicemic scazut, precum fasolea mung verde, nu declanseaza modificari importante in nivelul zaharului din sange. In acest sens, are grija de sanatatea inimii si sustine scaderea riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare si a diabetului.
De asemenea, fasolea mung verde este bogata in minerale, cum ar fi acidul folic, fier si magneziu, acesta din urma fiind un mineral esential pentru mentinerea unei stari optime de sanatate. Magneziul este necesar pentru sanatatea oaselor, el avand rol si in sustinerea potentialului electric al membranelor nervoase si musculare si diminuearea stresului.
Pe langa densitatea ridicata de nutrienti, fasolea mung verde este un aliment bogat in fibre si in proteine vegetale, insa cu un numar destul de redus de calorii. Doar 250g de fasole mung verde pot sa ofere circa 50% din cantitatea zilnica recomandata de fibre. Aceste atribute promoveaza o greutate corporala sanatoasa, intrucat s-a demonstrat ca hrana bogata in fibre si proteine ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, ceea ce te fereste de supraalimentare si sustine reglarea greutatii corporale.
Fasolea mung verde in bucatarie
Fasolea mung verde este din ce in ce mai des folosita in bucataria romaneasca. Culoarea verde a boabelor de fasole le permite sa creeze o coloristica minunata in farfurie. Cel mai intalnit mod de consum al boabelor de fasole mung verde este in preparate culinare, precum supe, salate, paste, mancaruri cu orez sau lapte de cocos.
De asemenea, pentru un mic dejun hranitor, trebuie doar amestecata fasolea mung verde cu putin usturoi ras, adaugand langa un ou prajit si niste branza parmezan rasa. Fasolea mung verde poate fi preparata asemanator hummus-ului, adaugand tahini, ceapa verde, ulei de struguri, zeama de lamaie si piper.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin Curier rapid - 17 Lei in max. 2 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 17 Lei in max. 2 zile lucratoare
PLATA
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare