Discount Shop. Te bucuri de Black Friday cu oferte non-stop Gaming Jucarii Discount Shop Vezi ofertele > Decoratiuni Craciun Accesorii moda
Avem peste 4.000.000 de produse noi si second-hand, vandute de peste 140.000 de utilizatori.   Pune in vanzare
Cos cumparaturi
Favorite

Frigidere

  • Alege
  • Marca
  • Capacitate
  • Clasa energetica
  • Culoare
Vizualizeaza ca: Afisare Lista Afisare galerie
  • Nu exista specificatii pentru acest produs.
  • Vezi toate ofertele »

Frigiderele se numara printre cele mai cautate electrocasnice de pe Okazii, datorita preturilor foarte bune. Deoarece frigiderul este unul dintre aparatele de baza in orice casa, pentru alegerea sa trebuie sa tinem cont de cateva aspecte importante: consumul de energie, compartimentarea, dimensiunile si functiile speciale. Pentru cei care si-au stabilit deja un buget, urmatorul pas este alegerea unui model cu dimensiuni optime, pentru ca frigiderul sa se incadreze cu usurinta in spatiul care i-a fost destinat. Daca spatiul este foarte restrans, putem opta pentru modele incorporabile.

Frigiderele cu o usa se numara printre cele mai simple aparate si sunt recomandate in special celor care au putin spatiu sau nu au nevoie sa depoziteze o cantitate mare de alimente. Frigiderele cu doua usi sporesc confortul utilizatorului si au anumite functii care ajuta la mentinerea calitatii alimentelor. Functia no frost este una dintre cele mai importante pentru utilizatori. Tehnologia care sta la baza acestei functii face ca vaporii de apa sa fie evacuati, iar gheata sa nu se mai depuna pe alimentele depozitate sau pe rafturile frigiderului. O alta functie interesanta este legata de capacitatea frigiderului de a pastra in siguranta alimentele, cu ajutorul filtrelor antibacteriene sau prin acoperirea peretilor cu o solutie de ioni de argint. Astfel, alimentele isi pastreaza mai bine calitatile nutritive, aspectul si gustul.