Generator de fum pentru afumare la rece, capacitate 2x 3.5L/min, volum rezervor 1.1 litri, Powermat
- Ramburs
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Generator de fum pentru afumare la rece, capacitate 2x 3.5L/min, volum rezervor 1.1 litri, Powermat
COD PRODUS: PowerX_4960
Date tehnice
Tensiune de alimentare: 230 V / 50 Hz
Puterea maximă a pompei: 4 W
Temperatura de functionare: -5 - (+45 grade Celsius)
Capacitate: 2x 3.5L/min
Volumul rezervorului: 1,1 L
Lungime furtun aer: 80 cm
Clasament de impermeabilitate: IPX4
Capac din lemn
Cilindru din oțel inoxidabil
Echipamente
Capac din lemn
2x placă de oțel
Teava de fum si conector din alama
Cameră de oțel
Pompa de aer
Chip în formă de Y
Cârlig și piuliță
Conducta de aer
Generatorul de fum funcționează pe așchii de fum . Fumul de la așchiile strălucitoare ajunge printr-un decupaj special către conducta de fum, de unde este pompat în camera de afumare împreună cu aerul generat de pompă. Pentru generator, cel mai bine este să folosiți un amestec de așchii de lemn cu o dimensiune de 2 până la 10 mm, de preferință în proporție 50/50. Un astfel de amestec asigură funcționarea optimă a generatorului. Pentru cele mai bune rezultate, amestecați proporții egale de cipuri de 2 mm și 5 mm.
La utilizarea așchiilor groase, se recomandă reducerea fluxului de aer, ceea ce va reduce și consumul de așchii. Funcționarea generatorului de fum depinde și de condițiile meteorologice. La vânt puternic, arderea în generator are loc automat, de aceea este necesară setarea unui debit de aer mai mic pe pompă.
Metode de fumat
fumat la rece
fumatul cald
fumatul cu prajire (caracteristica gratarului)
Fumatul la rece
Are loc la o temperatură de 8 până la 25ºC și provoacă cea mai puternică uscare a cărnii afumate, necesită și mult timp. Ar trebui efectuată intermitent, în mai multe etape. Prima fază de fumat durează de obicei 5-12 ore. Aerisirea are loc între faze (aproximativ 5 ore) pentru a furniza aer proaspăt. Acest lucru determină uscarea suplimentară a cărnii afumate, precum și formarea unei arome adecvate. În funcție de produs, întregul proces de afumare la rece constă din 3 - 5 faze. Această metodă este folosită pentru afumarea cârnaților și a produselor crude după întărire (în principal uscate). Produsele preparate în acest fel sunt durabile, gustoase și potrivite pentru depozitare pe termen lung. Trebuie amintit că acest lucru trebuie făcut într-un loc răcoros, întunecat și aerisit. Produsele nu trebuie să se atingă între ele,
Fumatul cald
Această metodă este folosită în principal pentru afumarea produselor fierte și la abur. Se foloseste la temperaturi de la 24 la 60ºC. Acestea se desfășoară fără pauze timp de aproximativ 24 de ore, prin urmare temperatura din camera de fumat trebuie menținută printr-o sursă suplimentară de încălzire (de exemplu electrică). Numai procesul de ardere a materialului lemnos nu este suficient pentru a menține condițiile termice adecvate.
PM-GD-87T
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin Curier rapid - 20 Lei in max. 4 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 20 Lei in max. 4 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare