Instructiuni de igienizare a unitatilor de prelucrare, depozitare a prod. carne
- La predare
- Ramburs
- Online


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
Anul publicarii1987
-
EdituraAlta editura
Specificatii
Instructiuni de igienizare a unitatilor de prelucrare, depozitare si desfacere a produselor de carne
Directia sanitara veterinara, Bucuresti, 1987, 53 p.
Stare buna. Are cateva paragrafe subliniate cu pixul, nu ii afecteaza continutul.
Pentru orice nelamuriri privind produsul pus in vanzare, va rog, contactati-ma.
La plata in avans in cont BT costul transportului este de 13 ron. In cazul in care plata se face de la alta banca se vor mai adauga 5 ron comison bancar de transfer.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Oradea
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 19 Lei in max. 8 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 19 Lei in max. 8 zile lucratoare
-
DUPA ACHIZITIE, VA ROG, TRIMITE-TI UN MAIL PENTRU CONFIRMAREA ACHIZITIEI SI A ADRESEI DE LIVRARE.
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului