Ofertele pentru gameri sunt aici. Profita si tu!
Avem peste 5.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti.  Pune in vanzare sau deschide-ti magazin online
Cos cumparaturi
Favorite

1 - 0 din 0 oferte

Setează o alertă

si te vom notifica prin intermediul e-mail-ului cand produsul cautat va fi disponibil

Nu exista oferte pentru acest produs.
 • Nu exista articole pentru PES 14 PC

 • PES 14

  PES 14

  Pro Evolution Soccer 2014, abrevierea oficiala PES 2014, a fost lansat pe 19 Septembrie, in Europa. Inca o data UEFA Champions League, UEFA Europa League si UEFA Super Cup vor fi prezente in acest joc.

   

  PES 14 - mingea, cea mai importanta

  PES 2014 a fost creat avand 6 elemente in minte, care sa defineasca fizica si caracteristicile acestui joc. PES 2014 va avea ca element principal mingea: cum se misca si cum este folosita de utilizatori. Fizica mingii, statura jucatorului, viteza si inaltimea paselor, toate au fost luate in calcul pentru a crea cea mai realista experienta pe care o poti primi pentru un sistem folosit acasa.

   

  PES 14 - Jucator

  Jucatorii vor fi o parte importanta cu ajutorul Motion Animation Stability System (M.A.S.S) care va creste realismul jocului, contactul fizic dintre jucatori si multe altele. Pe teren, performanta individuala a unui jucator, buna sau rea, va avea un efect si asupra echipei sale. Acestia pot avea un moral mai bun, daca jucatorul se descurca bine pe teren sau pot fi nevoiti sa il sustina pe acesta, in cazul in care nu are cea mai buna zi.

   

  Player ID

  Sistemul Play ID, in PES 2013, a replicat miscarile a 50 de jucatori reali. Pentru PES 2014 numarul jucatorilor a crescut si a facut posibil inclusiv copierea stilului de joc a unei intregi echipe. Cu ajutorul Combination Plan, utilizatorii isi pot seta o multime de tactici in diferite zone ale terenului folosind trei sau mai multi jucatori. Acesti jucatori vor face mai multe alergari pentru a exploata culoarele din aparare sau din centru, folosind flancurile sau alte tactici.

  Uniforme

  PES 2014 foloseste Fox Engine, o platforma contruita de cei de la Kojima Productions. Se zvoneste ca aceasta platforma a fost creata pentru urmatoare generatie de jocuri video. Noua platforma utilizeaza Havok care a focut ca miscariloe jucatorilor si a uniformelor acestora sa fie cat ami apropiate de realitate.

   

SUPPORT CLIENTI Scroll to top