Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Masina pentru facut paste sau taitei Peterhof PH-1602

Livrare gratuita la comenzile de 1000 lei

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Masina de facut paste sau taitei Peterhof PH-1602 se poate ajusta in functie de grosimea aluatului sau in functie de grosimea pastelor (Spaghete - Fettuccini 1 mm - 6 mm),fabricata din material otel inoxidabil 18/10 de foarte buna calitate. Aparatul pentru paste Peterhof  PH-1602 are clema detasabila de masa, maner detasabil, si ajustarea rolelor are 7 setari de grosime

Prepararea pastelor:

- Mai intai treceti aluatul din prima fanta pentru a intinde foaia.

- Setati masina la treapta 7 de grosime, si treceti aluatul prin aceasta.

- Pentru a obtine grosimea optima treceti aluatul prin toate treptele consecutiv.

- Grosimea minima se obtine la treapta 1 fiind de 0.2 mm.

- Odata pregatita foaia taiati-o cu ajutorul unui cutit la o lungime de aproximativ 25 cm. apoi treceti-o prin fanta ce taie aluatul in fasii.

- Dupa obtinerea pastelor acestea se tapeaza cu faina si se lasa la uscat.

1: Daca lamele nu vor taia aluatul inseamna ca acesta este prea moale, in acest caz mai adaugati faina si treceti din nou aluatul prin prima fanta.

2: Daca aluatul este prea tare mai adaugati apa si apoi treceti aluatul din nou prin prima fanta.

Cu ajutorul aparatului poti realiza spaghete

? grosime: 1 mm, fettuccini ? grosime: 6.6 mm 

Lungime - 15 cm

Greutate - 2.7122 Kg

Exemplu de preparare taitei:

- Reteta de baza pentru o persoana este: 125g de faina de grau si 1 ou. - Sfat: nu folositi oul direct din frigider.

- O portie pentru 4 persoane: 500g de faina si 4 oua. Puteti inlocui oul cu apa. In locul unui ou utilizati 80 ml de apa. NU adaugati sare!

-Punetifaina intr-un vas si adaugati oul in mijlocul ei.

- Amestecati oul cu faina pana se omogenizeaza. Framantati compozitia cu mainile pana veti obtine un aluat consistent.

- In momentul in care aluatul nu se mai lipeste de mana inseamna ca este potrivita pentru a prepara taitei.

- Asezati aluatul obtinut pe masa tapetata cu faina in prealabil si taiati-o in bucati mai mici cu ajutorul unui cutit.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

  • - Predare personala in max. 3 zile lucratoare

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review