Mix de Faina pentru Paine cu Crusta Fara Gluten Eco 500 grame Biovegan
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
MarcaBiovegan
Specificatii
Descriere: Mix de faina
pentru paine cu crusta, fara gluten bio Biovegan, 500g
Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN iti poti
evoca acasa cu usurinta propria paine delicioasa cu o crusta
minunat de crocanta in mod natural vegan, fara drojdie si fara
gluten!
Iubitorii de paine cu maia, in special, o prepara usor cu maia de
ovaz in amestecul pentru copt. O crusta aromata si o combinatie
fina de condimente de coriandru, fenicul , anason si chimen evoca
un gust cu totul special. In plus, faina pentru paine cu crusta
FARA GLUTEN este o sursa ideala de fibre datorita ingredientelor
organice atent selectate.
Acest amestec de paine contine 500 g si face aproximativ 820 g
paine crusta.
Mod de preparare:
Mai ai nevoie pentru painea cu crusta
450 ml apa
3 linguri (30 ml) otet (de exemplu, otet bio de mere)
mixer manual cu carlig pentru aluat
racleta pentru aluat
Nota: otetul este folosit doar pentru conservarea painii, asa ca
ramane proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor
disipa pe masura ce se coace.
Urmati etapele:
1. Preincalziti cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau caldura
sus/jos si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in
cuptor. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un castron si
amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual si cu
carligul pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana
la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp!
2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu o spatula si
lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine
preincalzit.
3. Acum, fara a framanta, rasturnam cu grija aluatul din vas
(foloseste spatula daca este necesar) pe o tava de copt tapetata cu
hartie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni
aerisit! Suprafata aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa
coacere.
SFAT: taiati painea la 2-3 cm adancime (de exemplu, in forma de
cruce).
4. Pudrati-va painea cu crusta cu faina din abundenta si coaceti-o
in cuptorul preincalzit la 250°C timp de 10 minute si apoi timp de
45 de minute la 220°C sau la 250°C caldura sus/jos timp de 55 de
minute.
5. Savurati painea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar.
Ingrediente:
amidon de porumb*, faina integrala de orez*, faina integrala din
ovaz*(fara gluten), faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina
integrala de hrisca*, proteine de in*, amidon din cartofi*, sare,
sirop dee orez*,tarate de psylium*, praf de maia din ovaz*(fara
gluten), condimente*( coriandru*, fenicul*, anason*, chimion*).
*provin din agriucltura ecologica.
Declaratie nutritionala pentru 100g:
valoare energetica: 1508kJ/360kcal
grasimi: 3,4g
acizi grasi saturati: 0,5g
glucide: 71g
zaharuri: 0,8g
fibre: 5,1g
proteine: 8,1g
sare: 2,1g
Alergeni: ovaz
Alergeni urme: fructe cu coaja lemnoasa, lupin, mustar, soia,
susan, telina
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului